Комбинирани уреди

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 338,00 лв - 4639,00 лв

Комбинирани уреди

Комбинирани уреди, гладиатори. Комбинираните уреди, наричани гладиатори са фитнес уреди съчетаващи многобройни упражнения. Гладиаторите имат вградени тежести -  плочи или свободни тежести със щанга. Комбинираните уреди гладиатори са подходящи за домашен фитнес защото имат целия комплекс от упражнения. Комбинираните уреди със свободни тежести се предлагат без дисковете и лост, комбинацията е ваш избор. Те дават повече свобода на действие, но изискват повече познаване и внимание при употреба. Гладиаторите с вградени тежести са комплект със своите тежести и са разчетени да използват своите килограми, не повече. Те са по-безопасни за употреба и по-лесни.

Комбинирани уреди, гладиатори  са фитнес уреди съчетаващи многобройни

Подкатегории

Има 33 продукти.

Показване 1-12 oт 33 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 33 продукт(и)

Необходимост от силова тренировка за релеф на мускулите.

Комплексен подход в тренировките – това е главното условие  за тяхната ефективност.

За да бъде тялото ни здраво и силно, не е достатъчно да се работи само за една, или друга група мускули и да се ограничаваме само с това. Правилната тренировка е необходима за цялото тяло.

Това е възможно, ако са налични множество силови уреди, които са   предназначени само за една група мускули. 

Комбинираните уреди извървяха дълъг път през последните години, ставайки по-малки и по-гъвкави. За разлика от гладиаторите със свободни тежести, те са абсолютно безопасни за използване самостоятелно. При тях се използват stack с тежести за съпротивление. Изборът на тежести е лесен и бърз.

Проверете дали позицията ви на тренировка е удобна и също така дали настройката на всички позиции става лесно. Всички мускулни групи трябва да бъдат натоварени, но трябва да имате предвид, че с уред, с който се изпълняват по-малък брой упражнения, тренировката е по-пълноценна.