Категории

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Право на отказ и връщане на стоката: 
  Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато: доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед; при транспортирането стоката или нейната опаковка е била силно повредена; цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена; Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите съгласно чл.55 ,ал.3 , има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за закупуване на стока чрез тази интернет страница, като върне стоката в срок от 14 дни, считано от датата на получаването й.

  Връщането на закупена от сайта стока става при следните условия:

  Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите съгласно чл.55 ,ал.3 , има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за закупуване на стока чрез тази интернет страница, като върне стоката в срок от 14 дни, считано от датата на получаването й.

  Ако продукта е в оригинална, не нарушена опаковка Ви възстановяваме 100% от сумата на продукта.

  Ако опаковката е нарушена ви въстановяваме 90% от сумата на продукта.

  Ако по продукта има следи от употреба или външни белези отказваме да ги приемем обратно.

  Ако сте получили стоката с Рапидо, моля изпратете ги до офисът на Рапидо в София - централен до поискване за фитнес зона. С включена опция за преглед на стоката преди получаване.
  Ако сте получили  с  Еконт. Моля изпратете ги до офис на еконт София - Стрелбище при същите условия. До поискване с включена опция за преглед.
  Ако стоката ви е доставена с наш транспорт моля свържете се с нас на sportfit@gmail.com за уговаряне на посещение от наш транспорт.

  Разходите по връщането са за ваша сметка.

  Връщането на сумата става по банкова сметка посочена от вас в срок от 5 работни дни след получаване обратно на стоката при изпълнени горните условия. Посочената от вас сметка трябва да изпратите на sportfit@gmail.com заедно с имената на титуляра на сметката. 


  Поздрави и приятно пазаруване