Доставка

Ние доставяме веднага! Днес или утре.

Вие може да изберете няколко вида доставки. Които са видими при поръчването на стока и регистрация.

Доставка с Наш бус: Доставя веднага или на следващ ден. Предлага наложен платеж и преглед на стоката преди да платите. Доставки в страната се смятат на км по 0.50 лв. в една посока. Връщането е за наша сметка. Нашият бус няма цена за теглото а само за изминати километри. За това е по-подходящ при поръчки на по-тежки стоки.

Доставка с куриерска фирма Еконт: Доставя на следващия ден ако поръчката Ви е направена до 14:00 ч. или на по-следващия ако поръчката е направена след 14:00 ч. Предлага услугите плащане с наложен платеж и преглед на стоката преди да платите. Куриерската услуга при това условие в случай на отказ от закупуване на стоката е изцяло за ваша сметка. Цената при доставката зависи от теглото на продукта и от това дали ще се доставя до Вашият адрес или ще го вземете от офиса на Еконт. Ние имаме 30% отстъпка от цената на доставка която даваме на Вас. 

Таксата на Еконт за наложен платеж е 2.4% и се изчислява автоматично при въвеждане на адреса ви и създаване на товарителницата. Ако искате да спестите тази такса изберете друг начин на плащане. Например с Peysera кредитни карти или банков превод. Това става, като при попълване на товарителницата, изберете опцията БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. така ще стигнете до другите възможности за плащане.

Поръчаната днес стока утре е при вас!

При попълване на поръчка цените за доставка ще видите след като въведете адреса си, те се изчисляват автоматично и ще може да изберете оптимален за Вас вариант. Нашият транспорт е подходящ за по-големи и  по-тежки поръчки или по - близки маршрути до София, не се начислява такса за наложен платеж. Доставката с куриери е по-подходяща за отдалечени от София области и по-леки като тегло. Там разстоянието няма значение, смятат се килограмите и наложен платеж от 2,4% ако сте избрали този начин на плащане. 

  Ако не сте от София и прецените, че може сами да си транспортирате стоката изберете от менюто моите адреси и добавете адрес за доставка София. Където и както ви е удобно на вас в София (например околовръстно шосе, входове на града и пр.) ще ви я доставим безплатно в удобно за вас време. 

 

Благодаря ви и не се колебайте да ни потърсите тук