Доставка

Ние доставяме веднага! Днес или утре.

Във връзка с карантините и усложнената обстановка временно не можем да сме толкова бързи. Правим всичко възможно, но моля за разбиране, срока на доставка може да отнеме ден, два, три ... 

Вие може да изберете няколко вида доставки. Които са видими при поръчването на стока и регистрация.

Доставка с Наш бус: Доставя веднага или на следващ ден. Предлага наложен платеж и преглед на стоката преди да платите. Доставки в страната се смятат на км по 0.50 лв. в една посока. Връщането е за наша сметка. Нашият бус няма цена за теглото а само за изминати километри. За това е по-подходящ при поръчки на по-тежки стоки.

Доставка с куриерска фирма Еконт: Доставя на следващия ден ако поръчката Ви е направена до 14:00 ч. или на по-следващия ако поръчката е направена след 14:00 ч. Предлага услугите плащане с наложен платеж и преглед на стоката преди да платите. Куриерската услуга при това условие в случай на отказ от закупуване на стоката е изцяло за ваша сметка. Цената при доставката зависи от теглото на продукта и от това дали ще се доставя до Вашият адрес или ще го вземете от офиса на Еконт. Ние имаме 30% отстъпка от цената на доставка която даваме на Вас. 

Таксата на Еконт за наложен платеж е 2.4% и се изчислява автоматично при въвеждане на адреса ви и създаване на товарителницата. Ако искате да спестите тази такса изберете друг начин на плащане. Например с Peysera кредитни карти или банков превод. Това става, като при попълване на товарителницата, изберете опцията БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. така ще стигнете до другите възможности за плащане.

Поръчаната днес стока утре е при вас!

При попълване на поръчка цените за доставка ще видите след като въведете адреса си, те се изчисляват автоматично и ще може да изберете оптимален за Вас вариант. Нашият транспорт е подходящ за по-големи и  по-тежки поръчки или по - близки маршрути до София, не се начислява такса за наложен платеж. Доставката с куриери е по-подходяща за отдалечени от София области и по-леки като тегло. Там разстоянието няма значение, смятат се килограмите и наложен платеж от 2,4% ако сте избрали този начин на плащане. 

  Ако не сте от София и прецените, че може сами да си транспортирате стоката изберете от менюто моите адреси и добавете адрес за доставка София. Където и както ви е удобно на вас в София (например околовръстно шосе, входове на града и пр.) ще ви я доставим безплатно в удобно за вас време. 

 

Благодаря ви и не се колебайте да ни потърсите тук