Сертификати за качество MEDISANA AG, Germany

 

Качеството “MEDISANA AG, Germany”

 

Нашите клиенти знаятче могат да разчитат на насПоради тази причина считаме, че гаранцията от три години оправдава това довериеПродуктовото развитие на MEDISANA вече и в България се основава на изпълнение критериите на Световната здравна организация, провеждане на клинични тестове и сертифициране съгласно Закона за медицинските изделия.

 

 

 

Ние сме убедени в качеството на нашите продукти и даваме доброволна гаранция от 3 години, която излиза извън нашето правно задължение.

 

Оригиналните микровлакна са особено приятни за кожата, капково-сухи и нечувствителни към замърсяване.

 

Апаратите за кръвно налягане, които носят този символ могат да откриват и посочват всички сърдечни аритмии, които се срещат.

 

Системата за управление на качеството Medisana е сертифицирана в съответствие с международния стандарт DIN EN ISO 9001 и гарантира постоянно високо ниво на качество.

 

Апаратите за кръвно налягане с гласова функция и диагноза:
Нивата се оценяват според класификацията на Световната здравна организация (СЗО или WHO) и се показват визуално чрез „принцип на светофара” и акустично.

 

Чрез клинични проучвания или тестове се проверяват и документират в писмена форма терапевтичната ефикасност и / или точността на устройствата.

Законът за медицинските изделия определя техническите и медицинските изисквания за продуктите. Сертифицираните медицински устройства отговарят на тези високи изисквания: MPG (Medizinproduktegesetz - германският закон за медицинските изделия) с CE 0297 и MDD (Medical Device Directive - Директива за медицински изделия на Европейския съюз) с 93/42/EEC.

 

Затоплящите възглавнички и одеяла са снабдени със специален сензор, който осигурява точен контрол на температурата на отопляемата площ и специална защита срещу локализирано прегряване.

 

Течността се разпръсква с помощта на ултразвуков апликатор в изключително фини частици.

 

Уредите с марки ecomed и happy life са с 2 години гаранция.