Инфрачервена лампа

Как действа инфрачервената лампа Medisana IRH?

 Затоплящата функция на лампата стимулира циркулацията на кръвта и действа благоприятно при оздравителния процес. Инфрачервената лампа генерира активно излъчване, насочено към част на тялото, която има нужда от лечение. Светлинният поток прониква до най-дълбоките слоеве на кожата. Именно там лъчите се преобразуват в интензивна и изключително ефективна топлина в мускулите и сухожилията. Топлината, генерирана по този начин, разширява кръвоносните съдове и стимулира кръвообращението и метаболизма. Порите на кожата също се отварят, затова инфрачервената топлина се използва както с терапевтично, така и с козметично приложение. Стимулацията на метаболизма засилва и отбранителните сили на организма и ускорява оздравителния процес.

Инфрачервена лампа Medisana IRL 88254

Терапевтично приложение на лампата MedisanaIRH

Инфрачервената лампа MedisanaIRHслужи за домашна терапияи може да служи като съпровождаща част на медицинската терапия, предписана от лекар в случаи на:

-         Настинки (свържете се с вашия лекар, ако имате висока температура)

-         Напрежение

-         Спазми

-         Болки в мускулите

-         Ревматизъм

-         При проблеми с ушите, носа или гърлото

Козметичноприложение на лампата MedisanaIRH

Инфрачервената лампа Medisana IRH е приложима и при процедури за грижа за лицето, най-вече при кожни проблеми. Необходимо е само да отстраните грима, преди употреба.

Ефектът от инфрачервената лампа се изразява в отваряне на порите. Това води до по-добро и по-ефективно почистване на кожата. Козметичните препарати се абсорбират по-бързо и по-ефективно, а най-хубавото е, че не се наблюдават странични ефекти.

Цитатът е от: http://www.medishop. bg/page/205/unikalni-uredi.html