Начини на плащане

 След като стигнете до избор на доставчик от следната страница може да изчислите най-изгодната цена за вашата доставка. Ще видите в кои случаи тя е безплатна. Има много възможности изберете си най-добрата за вас. Наистина търпението си заслужава.

Стигате до страницата с избор на плащане. На тази страница може да изберете вашият най-удобен начин за плащане на стоката.

Преди това сайтът ще поиска да се регистрирате. Това може да стане и без много писане ако имате регистрация във Facebook или GOOGLE+ при самата регистрация може да изберете тези два бутона и да си спестите писането. Може да поръчате и без регистрация като ГОСТ, но писането си е пак същото. Ние ви препоръчваме да се регистрирате. Има с какво да ви изненадаме. От цени за регистрирани до ваучери за намаление.

Моля обърнете внимание на различните начини на плащане и техните такси или отстъпки.

1. Наложен платеж (НП): Най-популярният и използван начин на плащане в България.

Плащате при получаване. Плащането става при доставката независимо дали ние ще ви я доставим или куриерска фирма. Това плащане се извършва в брой.

Ако искате да използвате НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ и да платите с карта, то това може да стане в офиса на куриерската фирма. Това има следните неудобства. Не може да се възползвате от безплатна доставка, а тя в много случаи е такава. Не може да стане в дома ви, не всички куриери имат мобилни ПОС терминали когато ви посещават.

Ако плащането с карта е предпочитано от вас тогава погледнете по-долу другите ни начини на плащане там има готови решения, по-изгодни за вас.

 

Наложен платеж е възможен и с доставчика - куриера, с които имаме договор и много добри отстъпки, които ги даваме на вас. 

 

1. Еконт Експрес наложен платеж : Това е НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ извършван от куриерската фирма. Таксата на Еконт се изчислява автоматично при въвеждане на адреса ви и създаване на товарителницата. Може да се види когато сте регистрирани с адрес има различни опции до офис или до вашият адрес.

 

2. Банков превод:

Няма такси и комисионни, но доставката се извършва след получаване на превода. Получавате банковата ни сметка и превеждате парите. Ние извършваме доставката след получаването на сумата.

 

4. Плащане с кредитна или дебитна карта.

Това плащане може да направите по 2 начина:

 

5.1. Paysera: Евтини парични преводи сигурно и бързо по целия свят. Над 5000 електронни магазина с инсталиран метод на плащане Paysera Checkout. Приема плащане по банка и VISA и MASTERCARD, МАЕSTRO 

5.2. през ТРАНСКАРТ - картови разплащания може да платите с ПОС терминала на Транскарт ако имате тяхна карта или през БОРИКА - сигурният Български портал за приемане на всички видове кредитни  и дебитни карти. Следните две картинки:

 5.3 през Rebolut pay - много пополярно сигурно и бързо плащане, ако имате този продукт.

5. На разсрочено плащане или на кредит.

Тази услуга се предлага от нашият партньор TBI банка. Ако изберете този начин вие попълвате един формуляр, който отива в банката, тя в одобрява за около 4-5 часа и ние извършваме доставката. Процедурата по кандидатстване и проста, бърза и лесна. Повече може да видите тук : https://fitzona.com/info/kupi-na-izplashtane.html

 

6. Плащане с PayPal

Плащанията с PayPal не работят коректно за България. Въпреки това са възможни. Най-добре е да се свържете с нас - във формата за контакти и да ви дадем линк за плащане. Той изглежда така https://www.paypal.me/fitzona/25 като 25 е в евро.

 

Фактури

Издаваме на всеки клиент касов бон, който изпращаме по имейл, заедно с стокова разписка за направената поръчка и плащане.
За да получите фактура трябва да посочите това предварително в полето за допълнителни изисквания при поръчка или на връзка с нас  да го опишете. Ние сме регистрирани по ДДС и ще получите фактура по ДДС. 

Приятно пазаруване