Категории

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Начини на плащане

   Сигурност от сертификатата на Комодо

  След като стигнете до избор на доставчик от следната страница може да изчислите най-изгодната цена за вашата доставка. Ще видите в кои случаи тя е безплатна. Има много възможности изберете си най-добрата за вас. Наистина търпението си заслужава.

  Стигате до страницата с избор на плащане. На тази страница може да изберете вашият най-удобен начин за плащане на стоката.

  Преди това сайтът ще поиска да се регистрирате. Това може да стане и без много писане ако имате регистрация във Facebook или GOOGLE+ при самата регистрация може да изберете тези два бутона и да си спестите писането. pay2.jpgМоже да поръчате и без регистрация като ГОСТ, но писането си е пак същото. Ние ви препоръчваме да се регистрирате. Има с какво да ви изненадаме. От цени за регистрирани до ваучери за намаление.

  Моля обърнете внимание на различните начини на плащане и техните такси или отстъпки.

   

  1. Наложен платеж (НП): Най-популярният и използван начин на плащане в България.

  Плащате при получаване. Плащането става при доставката независимо дали ние ще ви я доставим или куриерска фирма. Това плащане се извършва в брой.

  Ако искате да използвате НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ и да платите с карта, то това може да стане в офиса на куриерската фирма. Това има следните неудобства. Не може да се възползвате от безплатна доставка, а тя в много случаи е такава. Не може да стане в дома ви, не всички куриери имат мобилни ПОС терминали когато ви посещават.

  Ако плащането с карта е предпочитано от вас тогава погледнете по-долу другите ни начини на плащане там има готови решения, по-изгодни за вас.

   

  Наложен платеж е възможен и с доставчика - куриера, с които имаме договор и много добри отстъпки, които ги даваме на вас. 

   

  1. Еконт Експрес наложен платеж : Това е НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ извършван от куриерската фирма. Таксата на Еконт се изчислява автоматично при въвеждане на адреса ви и създаване на товарителницата. Може да се види когато сте регистрирани с адрес има различни опции до офис или до вашият адрес.

   

  2. Банков превод:

  Няма такси и комисионни, но доставката се извършва след получаване на превода. Получавате банковата ни сметка и превеждате парите. Ние извършваме доставката след получаването на сумата.

   

  3. ePay.bg:

  Добавя такса обслужване от системата на epay.bg в размер на 1.2 % от сумата. Плащането през ерау.bg е с такса от 1.2% които взима за услугата платформата и се осъществява с сигурният интерфейс на сайта ерау.bg. Там може да изберете плащане по 3 начина:

  онлайн,

  easypay(в брой),

  плащане на банкомат.

  Онлайн с през сайта на ерау.bg е лесен и сигурен начин за плащане ако сте регистрирани в него.

   

  4. Плащане с кредитна или дебитна карта.

  Това плащане може да направите по 2 начина:

   

  5.1. Paysera: Евтини парични преводи сигурно и бързо по целия свят. Над 5000 електронни магазина с инсталиран метод на плащане Paysera Checkout. Приема плащане по банка и VISA и MASTERCARD, МАЕSTRO 

  5.2. през ТРАНСКАРТ - картови разплащания може да платите с ПОС терминала на Транскарт ако имате тяхна карта или през БОРИКА - сигурният Български портал за приемане на всички видове кредитни  и дебитни карти. Следните две картинки:

   Плащане с транскарт кредитни и дебитни карти

  5. На разсрочено плащане или на кредит.

  Тази услуга се предлага от нашият партньор TBI банка. Ако изберете този начин вие попълвате един формуляр, който отива в банката, тя в одобрява за около 4-5 часа и ние извършваме доставката. Процедурата по кандидатстване и проста, бърза и лесна. Повече може да видите тук : https://fitzona.com/info/купи-на-изплащане.html

   

  6. Плащане с PayPal

  Плащанията с PayPal не работят коректно за България. Въпреки това са възможни. Най-добре е да се свържете с нас - във формата за контакти и да ви дадем линк за плащане. Той изглежда така https://www.paypal.me/fitzona/25 като 25 е в евро.

   

  Фактури

  Издаваме на всеки клиент касов бон, който изпращаме по имейл, заедно с стокова разписка за направената поръчка и плащане.
  За да получите фактура трябва да посочите това предварително в полето за допълнителни изисквания при поръчка или на връзка с нас  да го опишете. Ние сме регистрирани по ДДС и ще получите фактура по ДДС. 

  Приятно пазаруване