Силови уреди

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Силови уреди

  Силовите фитнес уреди са уредите за тренировка на различни мускулни групи. Под силови уреди ние разбираме упражнения и уреди които изграждат мускулна маса и релеф на тялото. С тези уреди се постигат максимални натоварвания и максимална мощност на вашите мускули. Нарастването на силата на мускулите е резултат от стремежа за адекватна адаптация на...

  Силовите фитнес уреди са уредите за тренировка на различни мускулни групи. Под силови уреди ние разбираме упражнения и уреди които изграждат мускулна маса и релеф на тялото. С тези уреди се постигат максимални натоварвания и максимална мощност на вашите мускули. Нарастването на силата на мускулите е резултат от стремежа за адекватна адаптация на тялото към натоварването в тренировката, така че е необходимо тренировката да е с натоварване, което да предизвика този отговор.  Трябва да има серии от повторения и равномерност в натоварванията. 

  Силовите уреди включват лежанки - комбинирани и стандартни, както и комбинирани уреди наричани гладиатори. Комбинираните руди са със свободни тежести или с определен пакет вградени. 

  Още

  Силови уреди Съдържа 119 продукта.

  Подкатегории

  • Лежанки

   Лежанки, уреди, комбинирани лежанки за фитнес. Лежанката е подходяща за тренировка на основните групи мускули. Регулируема стойка за щанга. Регулиране наклона на облегалката до хоризонтално положение.… Програмата за сила се базира на максималната тежест, с която може да направите 5 повторения (5МП). Всяка тренировка на лежанката е от 5 серии, като във всяка серия тежестта е с 10% по- голяма от тази в предишната серия. Последната серия е най- тежка и служи за основа на следващата ви тренировка. Полупрофесионални домашни фитнес уреди, уреди за фитнес домашни.

  • Комбинирани уреди

   Комбинирани уреди, гладиатори. Комбинираните уреди, наричани гладиатори са фитнес уреди съчетаващи многобройни упражнения. Гладиаторите имат вградени тежести -  плочи или свободни тежести със щанга. Комбинираните уреди гладиатори са подходящи за домашен фитнес защото имат целия комплекс от упражнения. Комбинираните уреди със свободни тежести се предлагат без дисковете и лост, комбинацията е ваш избор. Те дават повече свобода на действие, но изискват повече познаване и внимание при употреба. Гладиаторите с вградени тежести са комплект със своите тежести и са разчетени да използват своите килограми, не повече. Те са по-безопасни за употреба и по-лесни.

  • Професионални уреди

   Професионални силови фитнес уреди. Коремни преси, гръбни мускули. Скрипец, Лег преса, Аддуктор, Лежанки, хиперекстензия, уред за кофички и набирания, универсална пейка, дъска за коремни преси, лостове, тежести, дъмбели, пек дек, т-тяга, чуково дърпане, пирамида, скотова пейка. Най-старите фитнес уреди започват от така нареченото римско столче. Това е първият и основен уред във фитнеса и бодибилдинга. Прави, наклонени, лежанки за коремни мускули. Извити, със допълнителни приспособления за ръцете. Натоварване на гърба и гръбните мускули. Торсо. Кобинирана лежанка. Скрипец

  • Специализирани уреди

   Специализирани уреди за фитнес, уреди които не попадат в стандартните категории, също така много популярни като: лег преса, фитнес уреди за ходене, фитнес уреди за гръбни мускули, фитнес уреди за коремни преси, фитнес уреди за различни мускулни групи. Гребни тренажори, уреди за гребане, Тук ще намерите уреди произведени по специални изисквания на клиенти, като мобилна успоредка, лост над врата, под категориите за степери и гремни тренажори. Уреди за краката и седалищните мусули. Степ и стягане бедрата. Професионално оборудване и домашна употреба

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 119 артикула
  • 46,00 лв В наличност
   2 Коментари

   Лост за набиране над врата

   46,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 50,00 лв В наличност

   Аб ролер за тренировка на коремни мускули. Уред за коремни преси. Подпомага тренировката на корема. 

   50,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 50,00 лв В наличност

   Универсални ръкохватки за тренировка Thick & Fat Grips Armageddon Sports

   50,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 68,00 лв Изработва се по поръчка за 3 дни

   Секция за бицепс която може да се добави към всяка лежанка

   68,00 лв
   Доставка до два дни!
   Изработва се по поръчка за 3 дни
  • 69,00 лв доставка с поръчка

   Стойки за кофички предвидени са за закрепване на стена с по 3 броя анкерни болтове

   69,00 лв
   Доставка до два дни!
   доставка с поръчка
  • 69,00 лв Произвежда се по поръчка за 3 дни

   Лост за набирания на таван с 3 хвата

   69,00 лв
   Доставка до два дни!
   Произвежда се по поръчка за 3 дни
  • 69,90 лв В наличност
   1 Коментари

   лоста е предвиден за закрепване с 4 броя анкерни болтове или дюбели в зависимост от стената.

   69,90 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 78,00 лв доставка до 5 раб. дни

   лост за набиране за таванлоста е предвиден за закрепване с 4 броя анкерни болтове.чупките в краищата не позволяват натоварване на китките.

   78,00 лв
   Доставка до два дни!
   доставка до 5 раб. дни
  • 79,90 лв Произвежда се по поръчка за 3 дни

   лост за набирания  с 3 хвата може да се монтира на стена и таван

   79,90 лв
   Доставка до два дни!
   Произвежда се по поръчка за 3 дни
  • 82,00 лв В наличност

   Секция за крака допълнение към всички лежанки.

   82,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 89,90 лв В наличност

   Инверсионни обувки за висене. Кузи за крака за висене с главата надолу

   89,90 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 98,00 лв В наличност

   Лежанка за коремни преси Incline / Decline. Регулируема лежанка за развиване на коремните мускули

   98,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 119 артикула