Степери

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 59,00 лв - 999,00 лв

Степери

Степери. Степерът е уред наподобяващ изкачване на стъпала. Това е кардио фитнес уред натоварващ сърцето и краката. Подходящ е за всички възрасти. Особено е предпочитан от дамите защото стяга задните части и краката. Тренировката със степер е лесна и удобна предвид размерите на уреда. Цените също са много ниски и достъпни за всички. Най-продаваният уред е министеперът.

Степер фитнес уред за крака, катерене, стягане на задни части

Подкатегории

Има 17 продукти.

Показване 1-12 oт 17 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 17 продукт(и)

Съществуват различни видове степери, които предлагат комбинирани функции и отлични резултати при тренировка. При нас може да намерите обикновени степери, мини степери, професионални степери. Степерите се използват при аеробни тренировки и за повишаване на пулса преди силово натоварване. Те имитират качването и слизането по стълби, което е може би едно от най-ефективните и достъпни кардио тренировки. Благодарение на стабилната си изработка, устойчиви крачета и противохлъзгава повърхност, фитнес степерите са чудесни за домашна и професионална употреба.

Мини степерите са една идея по-сложни от обикновените. Те отново имитират качването по стълби и съответно натоварването върху долната част на тялото и кардио тренировка. Разликата тук е, че са налице хидравлични амортисьори, осигуряващи по-плавно движение и съответно по-малко стрес за ставите. Разполагаме с разновидности на мини степер с ръкохватки и без. Ръкохватките увеличават стабилността при движение и предлагат доза устойчивост.

Професионален степер с ръкохватки е идеално решение за запалените спортисти и за професионална употреба. Моделите предлагат дигитално следене на постигнатите резултати, лесен контрол и промяна на параметрите, както и комбиниране с натоварване на горната част на тялото.

Използването на степер в домашни условия или фитнес зала е уникално ефективен начин за увеличаване на издръжливостта на тялото, ускоряване на метаболизма, горене на мазнините и подкрепа за сърдечно-съдовата система.