Пътеки за бягане

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 436,00 лв - 10000,00 лв

Пътеки за бягане

Бягащи пътеки, електрически и механични.  Бягането на бягаща пътека, бягащи пътеки с по-дълга крачка например изисква по-мощно оттласкване и участие на мускулите разгъвачи на долните крайници, а това води до по-бърза умора. Ниската скорост на бягането по бягаща пътека, бягащи пътеки предполага посрещане на земята с пета. Това налага да се използват подходящи маратонки. Бягането по бягаща пътека, бягащи пътеки срещу наклон активира повече мускулите по задната част на седалището, а по наклон - на предната част на бедрата. 

Фитнес магазин за бягащи пътеки, пътеки за тичане електрически и механични.

Подкатегории

Има 63 продукти.

Показване 1-12 oт 63 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 63 продукт(и)

 Бягането на бягаща пътека, бягащи пътеки с по-дълга крачка например изисква по-мощно оттласкване и участие на мускулите разгъвачи на долните крайници, а това води до по-бърза умора. Ниската скорост на бягането по бягаща пътека, бягащи пътеки предполага посрещане на земята с пета. Това налага да се използват подходящи маратонки. Бягането по бягаща пътека, бягащи пътеки срещу наклон активира повече мускулите по задната част на седалището, а по наклон - на предната част на бедрата. Трениращите трябва да знаят, че бягането по бягаща пътека, бягащи пътеки поставя по-малки изисквания към участващите мускули и опорно-двигателния апарат, отколкото бягането по трасе. Това се дължи на движещата се назад лента и в тази връзка възможността за поддържане на подходящата позиция на тялото, без да е нужно толкова мощно оттласкване. Реакцията на опората на оттласкващия крак при бягането върху движещата се лента е по-малка от тази при оттласкването от статична, твърда опора. 

Мощност на мотора
Необходима ви е мощност поне от 1,5 постоянни конски сили, както и добър въртящ момент.

Бягаща повърхност
Проверете дали повърхността за бягане е достатъчно широка и дълга за вашия стил на бягане, без да създава чувство на неудобство и проверете дали се движи плавно, дори когато ходите на пътеката.

Максимална скорост
Уверете се, че е с поне 2 км/ч по-висока от вашия регулярен темп на тичане. При моторните пътеки се използват близки до максималните скорости за по-дълъг период от време.

Максимален градиент
Максимално високите градиенти 12 %+ са ефективни за тренировки. Също така проверете колко бързо се променя градиента при едно натискане на бутона. 

Показания на дисплея и лекота за използване

Колко ясна и подробна е информацията на дисплея? Колко лесен е достъпът до програмите (ако има такива)? Виждат ли се ясно бутоните и лесни ли са за използване?

Програми
Много от бягащите пътеки предлагат тренировка с почивка, интензивна тренировка или създаване на собствена тренировка - тичане/ходене. Някои пътеки предлагат също така функция за контрол на сърцето (пулса).

Шум
Колко е шумна бягащата пътека особено при високи скорости? Съвършените бягащи пътеки обикновено показват по-добър стандарт на конструкция и мотор.