За деца

Филтрирай по:

Активирани филтри:
  Производител

  Нови продукти

  Производители

   Новини и Статии >>>

   За деца

   Тук предлагаме различни забавления за деца. Детски играчки, детски забавления и детски  спортни занимания. Спортни комплекси за деца на открито. Детски конструктори и детски уреди за наблюдение и игри. Ще ви предложим всякакви интересни игри и продукти за децата. Люлки, пързалки, стълби, катерене, забавление на открито и закрито. Удобни за двора...

   Тук предлагаме различни забавления за деца. Детски играчки, детски забавления и детски  спортни занимания. Спортни комплекси за деца на открито. Детски конструктори и детски уреди за наблюдение и игри. Ще ви предложим всякакви интересни игри и продукти за децата. Люлки, пързалки, стълби, катерене, забавление на открито и закрито. Удобни за двора, градината, детската площадка или парка. Предлагаме чудесни спортни забавления за деца на открито и закрито. Детски комплекси за спорт и забавление на деца. Голям избор на детски комплекси за гимнастически упражнения на закрито. Удобни детски гимнастически комплекси, които може да монтирате в стаята. 

   Още

   За деца Съдържа 19 продукта.

   Подкатегории

   • Дървени 3D Пъзели -...

    Едни от най-приятните и забавни моменти за всяко едно малко дете е когато в това занимание участват членовете на цялото семейство. Подобни игри има, които са подходящи за малки и за големи и те наистина носят огромно удоволствие за всички, хора, които участват в играта. Може да е цялото семейство или група от приятели, но гарантирано ще е изключително приятно и много интересно.

    Ние имаме подобно предложение за заниманието на цялото семейство с дървени 3Пъзели Wood TrickТези прекрасни дървени пъзели или още могат да бъдат наречени и дървени конструктори представляват макетни варианти на различни видове сгради, животни, коли или други подобни неща. Сред тях ще срещнете например много и най-различни видове коли като камион, леки автомобили или дори тир. Може да срещнете сгради като вятърна мелница, виенско колело, въртележка и други интересни модели. Има дори някои много добре изработени форми на различни видове животни като паяк. А за тези хора, които изпитват симпатии и интерес към различни видове оръжия, то и такива модели има и то най-различни. Те са толкова истински, че дори стрелят и някои имат и мишена, която трябва да уцелите.

     

     

    Всички дървени конструктори Wood Trick имат изключително автентичен дизайн. Те са изпипани дори и в най-малкия детайл, така че да приличат досущ на истински. Толкова са реални и истински, че тази красота и съвършенна изработка могат да бъдат оценени от всеки истински ценител и колекционер. Те са подходящи дори и да си направите една страхотна колекция от различни модели. Но не се притеснявайте, защото дори да не сте голям специалист или разбирач, то те са подходящи и за всеки обикновен човек, който не разбира много, но все пак цени качественото и красивото.

     

     

    Едно от най-забележителните неща, които притежават тези 3Пъзели е техният механизъм, благодарение, на който се движат и то толкова реалистично, че започват още повече да приличат на истински. Движат се като истински и не само това, но на някои модели автомобили се движат и други части като например буталата. А работата на други като въртележката или виенското колело изглежда досущ като истинска. Всичко е изпипано дори и в най-малкия детайл. Пистолета стреля с дървени патрони и дори има мишена в комплекта, която трябва да уцелите. Механизъм се задвижва посредством ластик, които се поставя и навива на самия механизъм и след това просто се пуска. Освен този подвижен механизъм дървените конструктори Wood Trick притежават и други различни части ,които са подвижни или отварящи се като врати, прозорци и прочие.

     

     

    Всички 3Пъзели са изработени от екологично чист дървен материал. За изработката им не са използвани различни видове изкуствени материали като бои, лакове или лепила. Сглобяването им също се орави без лепила или други помощни материали, а просто различните части се нагласят една към друга и това е всичко. Не си мислете обаче, че сглобяването им е много лесно. Всъщност зависи от модела, броя части, големината и сложността. Те всички имат различно ниво на трудност, като са разпределени на три нива: лесно, средно и трудно. Някои ще ги сглобите за по-малко от час, но за други ще ви трябват поне 5 часа. Така че се пригответе за едно дълго занимание, в което наистина може да участват членовете на цялото семейство или дори може да поканите своите най-добри приятели и те да вземат участие в това наистина много забавно и увлекателно предизвикателство.

     

     

    За да сглобите правилно притежавания от вас модел е най-хубаво да използвате инструкциите, които са включени във всеки един комплект поотделно. Когато успеете да сглобите вашия модел съвсем спокойно можете да го поставите на секцията или на друго място във вашия дом и да се наслаждавате на неговата красота и съвършенство дори в най-дребния детайл. А след това вземете друг модел, който да сглобите и така можете да си направите цяла колекция. Когато избирате, модел 3Пъзел Wood Trickкойто да си закупуте не пропускайте да изгледате и клипчето за съответния модел, което ще ви даде много ясна представа какво точно представлява този модел, как се сглобява и какви са неговите функции, подвижни части и прочие.

   • Детски площадки

    Спортни комплекси за деца на открито. Люлки, пързалки, стълби, катерене, забавление на открито и закрито. Удобни за двора, градината, детската площадка или парка. Предлагаме чудесни спортни забавления за деца на открито и закрито. Детски комплекси за спорт и забавление на деца. Голям избор на детски комплекси за гимнастически упражнения на закрито. Удобни детски гимнастически комплекси, които може да монтирате в стаята. Детските гимнастически уреди са комбинирани за монтаж на стена или между пода и тавана. Детските гимнастически уреди за стена са няколко вида. Съдържат висилка за набиране, висилка за люлеене. Оборудвани са с гимнастически халки. Моделите Лайт са по-евтини и изискват по-малко място за монтаж. Включват задължително шведска стена за катерене. Въже за катерене и халки. Детските игрални комплекси за гимнастика у дома имат и въжена стълба за катерене. Гимнастическите комплекти са много здрави и устойчиви. Моделите от гимнастически уреди за стена се монтират твърдо към стената с дюбели. Заемат малко пространство в стаята и са удобни за различни по височина стаи. Гимнастическите комплекти за деца под таван са направени за монтаж без пробиване и лесно преместване. Те са разпъват на удобно място в стаята като това дава възможност за катерене от двете страни и повече пространство за игра и гимнастика. Играните комплекси, като катерушки и люлки за направени за монтаж на открито в двора и градината. Люлките и останалите детски играни комплекси за открито са подходящи както за заведения така и за хотели и туритичесик комплекси.   

   за страница
   Показване на 1 - 12 от 19 артикула
   • Дървен конструктор ATV
    42,90 лв В наличност
    Дървен конструктор ATV

    Дървен конструктор ATV  Wood Trick

    42,90 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Catapult
    43,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Catapult

    Дървен конструктор Catapult  Wood Trick

    43,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Bicycle
    50,90 лв В наличност
    Дървен конструктор Bicycle

    Дървен конструктор Bicycle  Wood Trick

    50,90 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Buggy
    65,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Buggy

    Дървен конструктор Buggy  Wood Trick

    65,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор First Car
    65,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Първата кола

    Дървен конструктор Първата кола Wood Trick

    65,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Вятърната мелница
    78,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Вятърната мелница

    Дървен конструктор Вятърната мелница Wood Trick

    78,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Въртележка
    88,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Въртележка

    Дървен конструктор Carousel  Wood Trick

    88,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Hot Rod
    88,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Hot Rod

    Дървен конструктор Hot Rod - Wood Trick

    88,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Crane
    105,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Crane

    Дървен конструктор Crane  Wood Trick

    105,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Hand
    107,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Hand

    Дървен конструктор Hand Wood Trick

    107,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Дървен конструктор Чудовищен всъдеход
    119,00 лв В наличност
    Дървен конструктор Чудовищен всъдеход

    Дървен конструктор Чудовищен всъдеход - Wood Trick

    119,00 лв
    Доставка от днес за утре /в работни дни/
    В наличност
   • Детска люлка единична
    129,00 лв Изчерпано
    Детска люлка единична

    Детска люлка единична

    129,00 лв
    Вижте срока на доставка
    Добавяне към количката Още
    Изчерпано
   Показване на 1 - 12 от 19 артикула