Бокс екипировка

Филтрирай по

Категории

Наличност

Марка

Цена

  • 8,00 лв - 629,00 лв

Бокс екипировка

Боксът е боен спорт, възникнал преди повече от 5000 години като жестоко и сурово единоборство. Разпространил се първо в Гърция, а по време на Римската Империя се разнесъл из целия свят. Още през 688г. пр.н.е. юмручния бой станал олимпийска дисциплина.

Разликата между древния юмручен бой и съвременния бокс е огромна. Тогава не е имало теглови категории, рундовете не били определени по брой или продължителност, липсвали сегашните меки ръкавици, не били строго посочени забранените удари и действия, нямало стремеж към осигуряване на здравеопазването и т. н. Първите правила са въведени от боксовия шампион Джак Брътън през 1743 г. Те гласяли, че ако играч падне на тепиха и не стане в следващите 30с, то той губи мача. Също така използването на специални ръкавици било позволено.

И така през годините, бокса е забраняван в много държави. Все пак в началото на 20-ти век, той се бори за придобиване на законност. Много световни шампиони се включват в тази кампания и успяват да направят този боен спорт световно признат.

Бокс - предлагаме ви богата гама висококачествени боксови круши, боксови чували, боксови ръкавици

Подкатегории

  • Боксови ръкавици
    <p>Боксови ръкавици , направени от качествената естествена или изкуствена кожа, с пълнеж от специална абсорбираща ударите материя. Уредни ръкавици за тренировка. Тренировъчни боксови ръкавици. Ще трябва да внимавате само за китките при бинтоването на ръцете (хубавите бинтове са по-ценни от ръкавиците, аз даже бинтовам по два комплекта). Всички ръкавици имат еднакъв вътрешен размер. Различават се в употребата им. Например за май таи, бокс, кикбокс и са с различно тегло.</p>
  • Боксови чували
    <p>Боксов чувал, бърза круша, професионални и аматьорски. Сериозни упражнения, които са забавни за цялото семейство. Боксов чувал е идеален за координацията и гъвкавостта, за изгаряне на калории и освобождаване от стреса. Висококачествена естествена кожа с дебелина 2 мм. здрави изкуствени материи. Четириточково захващане към шарнир с вериги. </p>
  • Лапи, каски и пр.
    <p>Тук предлагаме екипировката за бокс. Лапи, протектори, каски и други. Протектор за глава от естествена кожа. Тренировъчни лапи. Бокс, карате, свободни боеве и други бойни изкуства </p>

Има 54 продукти.

Показване 1-12 oт 54 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 54 продукт(и)

Първите правила са въведени от боксовия шампион Джак Брътън през 1743 г. Те гласяли, че ако играч падне на тепиха и не стане в следващите 30с, то той губи мача. Също така използването на специални ръкавици било позволено.

И така през годините, бокса е забраняван в много държави. Все пак в началото на 20-ти век, той се бори за придобиване на законност. Много световни шампиони се включват в тази кампания и успяват да направят този боен спорт световно признат.

Екипировка за бойни спортове и изкуства: бокс, таекуондо, карате, ММА, борба, джудо, кик бокс, фитнес. 

Аксесоари за бокс и бойни спортове, боксови чували и круши, боксови ръкавици и лапи. Ръкавици, щитове и кори за бойни спортове, боксови екипи за деца.

‎Боксови чували · ‎Протектори и аксесоари · ‎Ръкавици за бокс и карате

Разнообразие от Оригинални Спортни Стоки, Налични Онлайн и в Магазин fitzona.com! Световни Марки с Доказано Качество, 2 Години Гаранция и Атрактивни Сезонни Намаления.