Спортни стоки

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Спортни стоки

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марк...

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марки, разнообразни решения за спорта и свободното време: планинска екипировка, екипировка за футбол, тенис, волейбол, и много други.

  При нас ще намерите огромно разнообразие от батути и трамплини за деца. Трамплини за аеробика и тренировки. Забава и спорт за двора и градината.

  В раздела за боск има голямо разнообразие от боксови ръкавици, уредни и спаринг, чували. Също така бърза боксова круша, стоящо чучело.

  Има секция за ролери и скутери както и тротинетки. 

  Още

  Спортни стоки Съдържа 92 продукта.

  Подкатегории

  • Батути трамплини

   Батути и трамплини. Батути и трамплини за игра в дома и на открито. Трамплина е идеален за игра на открито. Притежава голяма повърхност за скачане, UV - устойчив материал, разработен в САЩ. Детските батути са идеални за игра на деца в детски площадки. Трамплините са чудесни както за градината в двора, така и за всички детски кътове. Имат обезопасителна мрежа, стълбичка и предназначени за спорт и забавление на деца и възрастни.

   Батутите често се наричат скачалки. Може да го монирате на тераса, стига рамерът да позволява събиране на батута.

   Може да сложите батут, трамплин в двора, даже в по-голяма стая. Чудесен начин децата да изразходват енергията си скачайки на батут. Трамплини и батути са идеално средство за игра. Ако имате хотел, ресторант или къща за гости това е мястото което децата ще обикнат и възрастните няма да бързат да си пръгнат. Трябва само да съобразите колко деца на веднъж може да секачат на батута. Трябва и горе, долу да близки по възраст или големина. Няма опасност за батута от слънце вятър и дъжд. Защитата им е много надеджна. Батутите са чудесно средство за спорт и забавление за висички възрасти.

  • Бокс екипировка

   Боксът е боен спорт, възникнал преди повече от 5000 години като жестоко и сурово единоборство. Разпространил се първо в Гърция, а по време на Римската Империя се разнесъл из целия свят. Още през 688г. пр.н.е. юмручния бой станал олимпийска дисциплина.

   Разликата между древния юмручен бой и съвременния бокс е огромна. Тогава не е имало теглови категории, рундовете не били определени по брой или продължителност, липсвали сегашните меки ръкавици, не били строго посочени забранените удари и действия, нямало стремеж към осигуряване на здравеопазването и т. н. Първите правила са въведени от боксовия шампион Джак Брътън през 1743 г. Те гласяли, че ако играч падне на тепиха и не стане в следващите 30с, то той губи мача. Също така използването на специални ръкавици било позволено.

   И така през годините, бокса е забраняван в много държави. Все пак в началото на 20-ти век, той се бори за придобиване на законност. Много световни шампиони се включват в тази кампания и успяват да направят този боен спорт световно признат.

  • Баскетбол

   Баскетболни табла. Баскетболни кошове. За улицата, площадката и двора. Подходящи за спортни площадки и паркове. Стриит баскетбола вече е много популярен и у нас. Предлагаме ви баскетболни табла и кошове от най-добрите - Lifetime. Американски лидер по производство и продажби

  • Ролери и скутери

   Мъжки ролери, дамски ролери, детски ролери. Fila, Stuff, Goodyear, Worker избор на ролери от световните производители. Тротинетки и скутери на Kettler и Stuff. Обувките HEELYS с колелца - добрата алтернатива на кънките. Обувки на колелца. Маратонки с колелца. СВОБОДАТА е колело на вашата обувка. Игри и забавления за малки и големи. Забавлявайте се с нас. 

  • За деца

   Тук предлагаме различни забавления за деца. Детски играчки, детски забавления и детски  спортни занимания. Спортни комплекси за деца на открито. Детски конструктори и детски уреди за наблюдение и игри. Ще ви предложим всякакви интересни игри и продукти за децата. Люлки, пързалки, стълби, катерене, забавление на открито и закрито. Удобни за двора, градината, детската площадка или парка. Предлагаме чудесни спортни забавления за деца на открито и закрито. Детски комплекси за спорт и забавление на деца. Голям избор на детски комплекси за гимнастически упражнения на закрито. Удобни детски гимнастически комплекси, които може да монтирате в стаята. 

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 92 артикула
  • Мрежа за баскетбол
   21,00 лв В наличност
   Мрежа за баскетбол

   Мрежа баскетбол професионална:изработена от 7 мм полиестервисока издръжливостподходяща за клубове, училища и спортни площадки

   21,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Мрежа за баскетбол метална
   32,00 лв В наличност
   Мрежа за баскетбол метална

   Мрежа баскетбол метал: – изработена от поцинкован синджир – включени звена за монтаж към ринг

   32,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Бърза боксова круша MAS-DB022
   33,00 лв В наличност
   Бърза боксова круша MAS-DB022

   Бърза круша MASTER MAS-DB022 за домашни тренировки.

   33,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Шейна Синя
   36,00 лв В наличност
   Шейна Синя

   Шейна SPARTAN Blau е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Шейна Червена
   36,00 лв В наличност
   Шейна Червена

   Шейна SPARTAN Rot е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Мрежа за баскетболно табло IRMA професионал.
   44,90 лв В наличност
   Мрежа за баскетболно табло IRMA професионал.

   IRMA Мрежа за баскетбол- проф.

   44,90 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Боксов чувал за деца 10 кг
   55,00 лв В наличност
   Боксов чувал за деца 10 кг

   Детска боксова круша от изкуствена кожа

   55,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Баскетболен ринг
   59,99 лв В наличност
   Баскетболен ринг

   Ринг баскетболен: – изработен от стоманен профил 20 мм – прахово боядисан

   59,99 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Гимнастически халки
   79,00 лв В наличност
   Гимнастически халки

   Гимнастическите халки от ARMAGEDDON SPORTS се използват при тренировки със собствено тегло или при кросфит тренировки.  за 2 бр.

   79,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Тротинетка Scoop
   79,00 лв В наличност
   Тротинетка Scoop

   Детска тротинетка Scoop Подходяща за деца над 4 години

   79,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Баскетболен ринг вандалоустойчив
   79,00 лв В наличност
   Баскетболен ринг вандалоустойчив

   Ринг баскетболен вандалоустойчив:изработен от плътен стоманен профил 20 ммизцяло подсилен със стоманена шинапрахово боядисанизрязани на лазер отвори за закрепване на мрежата включва крепежните елементи за монтаж

   79,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Детски боксов комплект - Мастер
   79,00 лв В наличност
   Детски боксов комплект - Мастер

   Боксов чувал и ръкавици, подходящи за деца от 3 до 8 години

   79,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 92 артикула