Спортни стоки

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Спортни стоки

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марк...

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марки, разнообразни решения за спорта и свободното време: планинска екипировка, екипировка за футбол, тенис, волейбол, и много други.

  При нас ще намерите огромно разнообразие от батути и трамплини за деца. Трамплини за аеробика и тренировки. Забава и спорт за двора и градината.

  В раздела за боск има голямо разнообразие от боксови ръкавици, уредни и спаринг, чували. Също така бърза боксова круша, стоящо чучело.

  Има секция за ролери и скутери както и тротинетки. 

  Още

  Спортни стоки Съдържа 107 продукта.

  Подкатегории

  • Батути трамплини

   Батути и трамплини. Батути и трамплини за игра в дома и на открито. Трамплина е идеален за игра на открито. Притежава голяма повърхност за скачане, UV - устойчив материал, разработен в САЩ. Детските батути са идеални за игра на деца в детски площадки. Трамплините са чудесни както за градината в двора, така и за всички детски кътове. Имат обезопасителна мрежа, стълбичка и предназначени за спорт и забавление на деца и възрастни.

   Батутите често се наричат скачалки. Може да го монирате на тераса, стига рамерът да позволява събиране на батута.

   Може да сложите батут, трамплин в двора, даже в по-голяма стая. Чудесен начин децата да изразходват енергията си скачайки на батут. Трамплини и батути са идеално средство за игра. Ако имате хотел, ресторант или къща за гости това е мястото което децата ще обикнат и възрастните няма да бързат да си пръгнат. Трябва само да съобразите колко деца на веднъж може да секачат на батута. Трябва и горе, долу да близки по възраст или големина. Няма опасност за батута от слънце вятър и дъжд. Защитата им е много надеджна. Батутите са чудесно средство за спорт и забавление за висички възрасти.

  • Бокс екипировка

   Боксът е боен спорт, възникнал преди повече от 5000 години като жестоко и сурово единоборство. Разпространил се първо в Гърция, а по време на Римската Империя се разнесъл из целия свят. Още през 688г. пр.н.е. юмручния бой станал олимпийска дисциплина.

   Разликата между древния юмручен бой и съвременния бокс е огромна. Тогава не е имало теглови категории, рундовете не били определени по брой или продължителност, липсвали сегашните меки ръкавици, не били строго посочени забранените удари и действия, нямало стремеж към осигуряване на здравеопазването и т. н. Първите правила са въведени от боксовия шампион Джак Брътън през 1743 г. Те гласяли, че ако играч падне на тепиха и не стане в следващите 30с, то той губи мача. Също така използването на специални ръкавици било позволено.

   И така през годините, бокса е забраняван в много държави. Все пак в началото на 20-ти век, той се бори за придобиване на законност. Много световни шампиони се включват в тази кампания и успяват да направят този боен спорт световно признат.

  • Баскетбол

   Баскетболни табла. Баскетболни кошове. За улицата, площадката и двора. Подходящи за спортни площадки и паркове. Стриит баскетбола вече е много популярен и у нас. Предлагаме ви баскетболни табла и кошове от най-добрите - Lifetime. Американски лидер по производство и продажби

  • Ролери и скутери

   Мъжки ролери, дамски ролери, детски ролери. Fila, Stuff, Goodyear, Worker избор на ролери от световните производители. Тротинетки и скутери на Kettler и Stuff. Обувките HEELYS с колелца - добрата алтернатива на кънките. Обувки на колелца. Маратонки с колелца. СВОБОДАТА е колело на вашата обувка. Игри и забавления за малки и големи. Забавлявайте се с нас. 

  • Детски площадки

   Спортни комплекси за деца на открито. Люлки, пързалки, стълби, катерене, забавление на открито и закрито. Удобни за двора, градината, детската площадка или парка. Предлагаме чудесни спортни забавления за деца на открито и закрито. Детски комплекси за спорт и забавление на деца. Голям избор на детски комплекси за гимнастически упражнения на закрито. Удобни детски гимнастически комплекси, които може да монтирате в стаята. Детските гимнастически уреди са комбинирани за монтаж на стена или между пода и тавана. Детските гимнастически уреди за стена са няколко вида. Съдържат висилка за набиране, висилка за люлеене. Оборудвани са с гимнастически халки. Моделите Лайт са по-евтини и изискват по-малко място за монтаж. Включват задължително шведска стена за катерене. Въже за катерене и халки. Детските игрални комплекси за гимнастика у дома имат и въжена стълба за катерене. Гимнастическите комплекти са много здрави и устойчиви. Моделите от гимнастически уреди за стена се монтират твърдо към стената с дюбели. Заемат малко пространство в стаята и са удобни за различни по височина стаи. Гимнастическите комплекти за деца под таван са направени за монтаж без пробиване и лесно преместване. Те са разпъват на удобно място в стаята като това дава възможност за катерене от двете страни и повече пространство за игра и гимнастика. Играните комплекси, като катерушки и люлки за направени за монтаж на открито в двора и градината. Люлките и останалите детски играни комплекси за открито са подходящи както за заведения така и за хотели и туритичесик комплекси.   

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 107 артикула
  • 21,00 лв В наличност

   Мрежа баскетбол професионална:изработена от 7 мм полиестервисока издръжливостподходяща за клубове, училища и спортни площадки

   21,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 28,00 лв В наличност

   Мрежа баскетбол метал: – изработена от поцинкован синджир – включени звена за монтаж към ринг

   28,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 36,00 лв В наличност

   Шейна SPARTAN Blau е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 36,00 лв В наличност

   Шейна SPARTAN Rot е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 44,00 лв Изчерпано

   Детски Боксов К-Т, Чувал ,Каска И Ръкавици

   44,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • 44,90 лв В наличност

   IRMA Мрежа за баскетбол- проф.

   44,90 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 55,00 лв Изчерпано

   Бърза боксова круша  Addidas

   55,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • 55,00 лв Изчерпано

   Детска боксова круша от изкуствена кожа

   55,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • 59,00 лв В наличност

   Боксови ръкавици - уредни Everlast PU Closed Thumb Gloves

   59,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 59,00 лв В наличност

   Боксови ръкавици Ergo Foam Gloves

   59,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 59,00 лв В наличност

   Боксови ръкавици - уредни Everlast TN Heavy Bag Gloves

   59,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 59,99 лв В наличност

   Ринг баскетболен: – изработен от стоманен профил 20 мм – прахово боядисан

   59,99 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 107 артикула