Спортни стоки

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Спортни стоки

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марк...

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марки, разнообразни решения за спорта и свободното време: планинска екипировка, екипировка за футбол, тенис, волейбол, и много други.

  При нас ще намерите огромно разнообразие от батути и трамплини за деца. Трамплини за аеробика и тренировки. Забава и спорт за двора и градината.

  В раздела за боск има голямо разнообразие от боксови ръкавици, уредни и спаринг, чували. Също така бърза боксова круша, стоящо чучело.

  Има секция за ролери и скутери както и тротинетки. 

  Още

  Спортни стоки Съдържа 106 продукта.

  Подкатегории

  • Батути трамплини

   Батути и трамплини. Батути и трамплини за игра в дома и на открито. Трамплина е идеален за игра на открито. Притежава голяма повърхност за скачане, UV - устойчив материал, разработен в САЩ. Детските батути са идеални за игра на деца в детски площадки. Трамплините са чудесни както за градината в двора, така и за всички детски кътове. Имат обезопасителна мрежа, стълбичка и предназначени за спорт и забавление на деца и възрастни.

   Батутите често се наричат скачалки. Може да го монирате на тераса, стига рамерът да позволява събиране на батута.

   Може да сложите батут, трамплин в двора, даже в по-голяма стая. Чудесен начин децата да изразходват енергията си скачайки на батут. Трамплини и батути са идеално средство за игра. Ако имате хотел, ресторант или къща за гости това е мястото което децата ще обикнат и възрастните няма да бързат да си пръгнат. Трябва само да съобразите колко деца на веднъж може да секачат на батута. Трябва и горе, долу да близки по възраст или големина. Няма опасност за батута от слънце вятър и дъжд. Защитата им е много надеджна. Батутите са чудесно средство за спорт и забавление за висички възрасти.

  • Бокс екипировка

   Боксът е боен спорт, възникнал преди повече от 5000 години като жестоко и сурово единоборство. Разпространил се първо в Гърция, а по време на Римската Империя се разнесъл из целия свят. Още през 688г. пр.н.е. юмручния бой станал олимпийска дисциплина.

   Разликата между древния юмручен бой и съвременния бокс е огромна. Тогава не е имало теглови категории, рундовете не били определени по брой или продължителност, липсвали сегашните меки ръкавици, не били строго посочени забранените удари и действия, нямало стремеж към осигуряване на здравеопазването и т. н. Първите правила са въведени от боксовия шампион Джак Брътън през 1743 г. Те гласяли, че ако играч падне на тепиха и не стане в следващите 30с, то той губи мача. Също така използването на специални ръкавици било позволено.

   И така през годините, бокса е забраняван в много държави. Все пак в началото на 20-ти век, той се бори за придобиване на законност. Много световни шампиони се включват в тази кампания и успяват да направят този боен спорт световно признат.

  • Баскетбол

   Баскетболни табла. Баскетболни кошове. За улицата, площадката и двора. Подходящи за спортни площадки и паркове. Стриит баскетбола вече е много популярен и у нас. Предлагаме ви баскетболни табла и кошове от най-добрите - Lifetime. Американски лидер по производство и продажби

  • Ролери и скутери

   Мъжки ролери, дамски ролери, детски ролери. Fila, Stuff, Goodyear, Worker избор на ролери от световните производители. Тротинетки и скутери на Kettler и Stuff. Обувките HEELYS с колелца - добрата алтернатива на кънките. Обувки на колелца. Маратонки с колелца. СВОБОДАТА е колело на вашата обувка. Игри и забавления за малки и големи. Забавлявайте се с нас. 

  • Детски площадки

   Спортни комплекси за деца на открито. Люлки, пързалки, стълби, катерене, забавление на открито и закрито. Удобни за двора, градината, детската площадка или парка. Предлагаме чудесни спортни забавления за деца на открито и закрито. Детски комплекси за спорт и забавление на деца. Голям избор на детски комплекси за гимнастически упражнения на закрито. Удобни детски гимнастически комплекси, които може да монтирате в стаята. Детските гимнастически уреди са комбинирани за монтаж на стена или между пода и тавана. Детските гимнастически уреди за стена са няколко вида. Съдържат висилка за набиране, висилка за люлеене. Оборудвани са с гимнастически халки. Моделите Лайт са по-евтини и изискват по-малко място за монтаж. Включват задължително шведска стена за катерене. Въже за катерене и халки. Детските игрални комплекси за гимнастика у дома имат и въжена стълба за катерене. Гимнастическите комплекти са много здрави и устойчиви. Моделите от гимнастически уреди за стена се монтират твърдо към стената с дюбели. Заемат малко пространство в стаята и са удобни за различни по височина стаи. Гимнастическите комплекти за деца под таван са направени за монтаж без пробиване и лесно преместване. Те са разпъват на удобно място в стаята като това дава възможност за катерене от двете страни и повече пространство за игра и гимнастика. Играните комплекси, като катерушки и люлки за направени за монтаж на открито в двора и градината. Люлките и останалите детски играни комплекси за открито са подходящи както за заведения така и за хотели и туритичесик комплекси.   

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 106 артикула
  • Мрежа за баскетбол
   21,00 лв В наличност
   Мрежа за баскетбол

   Мрежа баскетбол професионална:изработена от 7 мм полиестервисока издръжливостподходяща за клубове, училища и спортни площадки

   21,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Мрежа за баскетбол метална
   28,00 лв В наличност
   Мрежа за баскетбол метална

   Мрежа баскетбол метал: – изработена от поцинкован синджир – включени звена за монтаж към ринг

   28,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Бърза боксова круша MAS-DB022
   33,00 лв В наличност
   Бърза боксова круша MAS-DB022

   Бърза круша MASTER MAS-DB022 за домашни тренировки.

   33,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Шейна Синя
   36,00 лв В наличност
   Шейна Синя

   Шейна SPARTAN Blau е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Шейна Червена
   36,00 лв В наличност
   Шейна Червена

   Шейна SPARTAN Rot е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Детски боксов комплект - Sporter
   44,00 лв Изчерпано
   Детски боксов комплект - Sporter

   Детски Боксов К-Т, Чувал ,Каска И Ръкавици

   44,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • Мрежа за баскетболно табло IRMA професионал.
   44,90 лв В наличност
   Мрежа за баскетболно табло IRMA професионал.

   IRMA Мрежа за баскетбол- проф.

   44,90 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Боксов чувал за деца 10 кг
   55,00 лв Изчерпано
   Боксов чувал за деца 10 кг

   Детска боксова круша от изкуствена кожа

   55,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • Боксови ръкавици ERGO FOAM Everlast
   59,00 лв В наличност
   Боксови ръкавици ERGO FOAM Everlast

   Боксови ръкавици Ergo Foam Gloves

   59,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Боксови ръкавици - уредни Everlast TN Heavy Bag Gloves
   59,00 лв В наличност
   Боксови ръкавици - уредни Everlast TN...

   Боксови ръкавици - уредни Everlast TN Heavy Bag Gloves

   59,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Баскетболен ринг
   59,99 лв В наличност
   Баскетболен ринг

   Ринг баскетболен: – изработен от стоманен профил 20 мм – прахово боядисан

   59,99 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • Боксова лапа Tabo Gugo
   65,00 лв В наличност
   Боксова лапа Tabo Gugo

   Боксова лапа Tabo Gugo

   65,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 106 артикула