Спортни стоки

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Спортни стоки

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марк...

  Онлайн магазин са спортни стоки с огромно разнообразие от стоки и аксесоари. Спортни стоки е специализиран магазин за доставка на оригинални продукти от популярни на пазара марки. Предлагаме ви батути и трамплини. Тук ще намерите играчки, ролери и блейдове. Тук може да откриете повече от 1000 спортни стоки от повече от 100 световно известни марки, разнообразни решения за спорта и свободното време: планинска екипировка, екипировка за футбол, тенис, волейбол, и много други.

  При нас ще намерите огромно разнообразие от батути и трамплини за деца. Трамплини за аеробика и тренировки. Забава и спорт за двора и градината.

  В раздела за боск има голямо разнообразие от боксови ръкавици, уредни и спаринг, чували. Също така бърза боксова круша, стоящо чучело.

  Има секция за ролери и скутери както и тротинетки. 

  Още

  Спортни стоки Съдържа 90 продукта.

  Подкатегории

  • Батути трамплини

   Батути и трамплини. Батути и трамплини за игра в дома и на открито. Трамплина е идеален за игра на открито. Притежава голяма повърхност за скачане, UV - устойчив материал, разработен в САЩ. Детските батути са идеални за игра на деца в детски площадки. Трамплините са чудесни както за градината в двора, така и за всички детски кътове. Имат обезопасителна мрежа, стълбичка и предназначени за спорт и забавление на деца и възрастни.

   Батутите често се наричат скачалки. Може да го монирате на тераса, стига рамерът да позволява събиране на батута.

   Може да сложите батут, трамплин в двора, даже в по-голяма стая. Чудесен начин децата да изразходват енергията си скачайки на батут. Трамплини и батути са идеално средство за игра. Ако имате хотел, ресторант или къща за гости това е мястото което децата ще обикнат и възрастните няма да бързат да си пръгнат. Трябва само да съобразите колко деца на веднъж може да секачат на батута. Трябва и горе, долу да близки по възраст или големина. Няма опасност за батута от слънце вятър и дъжд. Защитата им е много надеджна. Батутите са чудесно средство за спорт и забавление за висички възрасти.

  • Бокс екипировка

   Боксът е боен спорт, възникнал преди повече от 5000 години като жестоко и сурово единоборство. Разпространил се първо в Гърция, а по време на Римската Империя се разнесъл из целия свят. Още през 688г. пр.н.е. юмручния бой станал олимпийска дисциплина.

   Разликата между древния юмручен бой и съвременния бокс е огромна. Тогава не е имало теглови категории, рундовете не били определени по брой или продължителност, липсвали сегашните меки ръкавици, не били строго посочени забранените удари и действия, нямало стремеж към осигуряване на здравеопазването и т. н. Първите правила са въведени от боксовия шампион Джак Брътън през 1743 г. Те гласяли, че ако играч падне на тепиха и не стане в следващите 30с, то той губи мача. Също така използването на специални ръкавици било позволено.

   И така през годините, бокса е забраняван в много държави. Все пак в началото на 20-ти век, той се бори за придобиване на законност. Много световни шампиони се включват в тази кампания и успяват да направят този боен спорт световно признат.

  • Баскетбол

   Баскетболни табла. Баскетболни кошове. За улицата, площадката и двора. Подходящи за спортни площадки и паркове. Стриит баскетбола вече е много популярен и у нас. Предлагаме ви баскетболни табла и кошове от най-добрите - Lifetime. Американски лидер по производство и продажби

  • Ролери и скутери

   Мъжки ролери, дамски ролери, детски ролери. Fila, Stuff, Goodyear, Worker избор на ролери от световните производители. Тротинетки и скутери на Kettler и Stuff. Обувките HEELYS с колелца - добрата алтернатива на кънките. Обувки на колелца. Маратонки с колелца. СВОБОДАТА е колело на вашата обувка. Игри и забавления за малки и големи. Забавлявайте се с нас. 

  • За деца

   Тук предлагаме различни забавления за деца. Детски играчки, детски забавления и детски  спортни занимания. Спортни комплекси за деца на открито. Детски конструктори и детски уреди за наблюдение и игри. Ще ви предложим всякакви интересни игри и продукти за децата. Люлки, пързалки, стълби, катерене, забавление на открито и закрито. Удобни за двора, градината, детската площадка или парка. Предлагаме чудесни спортни забавления за деца на открито и закрито. Детски комплекси за спорт и забавление на деца. Голям избор на детски комплекси за гимнастически упражнения на закрито. Удобни детски гимнастически комплекси, които може да монтирате в стаята. 

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 90 артикула
  • Мрежа за баскетбол
   21,00 лв В наличност
   Мрежа за баскетбол

   Мрежа баскетбол професионална:изработена от 7 мм полиестервисока издръжливостподходяща за клубове, училища и спортни площадки

   21,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Мрежа за баскетбол метална
   32,00 лв В наличност
   Мрежа за баскетбол метална

   Мрежа баскетбол метал: – изработена от поцинкован синджир – включени звена за монтаж към ринг

   32,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Бърза боксова круша MAS-DB022
   33,00 лв В наличност
   Бърза боксова круша MAS-DB022

   Бърза круша MASTER MAS-DB022 за домашни тренировки.

   33,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Шейна Синя
   36,00 лв В наличност
   Шейна Синя

   Шейна SPARTAN Blau е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Шейна Червена
   36,00 лв В наличност
   Шейна Червена

   Шейна SPARTAN Rot е изработена от незамръзваща пластмаса

   36,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Мрежа за баскетболно табло IRMA професионал.
   44,90 лв В наличност
   Мрежа за баскетболно табло IRMA професионал.

   IRMA Мрежа за баскетбол- проф.

   44,90 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Боксов чувал за деца 10 кг
   55,00 лв В наличност
   Боксов чувал за деца 10 кг

   Детска боксова круша от изкуствена кожа

   55,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Боксови ръкавици - уредни Everlast TN Heavy Bag Gloves
   59,00 лв В наличност
   Боксови ръкавици - уредни Everlast TN...

   Боксови ръкавици - уредни Everlast TN Heavy Bag Gloves

   59,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Баскетболен ринг
   59,99 лв В наличност
   Баскетболен ринг

   Ринг баскетболен: – изработен от стоманен профил 20 мм – прахово боядисан

   59,99 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Боксова лапа Tabo Gugo
   65,00 лв В наличност
   Боксова лапа Tabo Gugo

   Боксова лапа Tabo Gugo

   65,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Гимнастически халки
   79,00 лв В наличност
   Гимнастически халки

   Гимнастическите халки от ARMAGEDDON SPORTS се използват при тренировки със собствено тегло или при кросфит тренировки.  за 2 бр.

   79,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Тротинетка Scoop
   79,00 лв В наличност
   Тротинетка Scoop

   Детска тротинетка Scoop Подходяща за деца над 4 години

   79,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 90 артикула