Електрически грейки и одеяла

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 29,00 лв - 600,00 лв

Електрически грейки и одеяла

Интернет магазин за електрически одеяла, грейки и подложки. Уреди осигуряващи ви комфорт и топлина. Електрически одеяла, затоплящи завивки и подложки. Също така загряващи пантофи и възглавнички. Електрическа грейка за врата и гърба. Какво по-хубаво от това, когато навън е студено, Вие да сте вътре на дивана или в леглото, сгушени под приятно и топло одеяло? 

Онлайн магазин за електрически одеяла и грейки. Загряващи матраци и затоплящи колани и яки.

Подкатегории

Има 41 продукти.

Показване 1-12 oт 41 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 41 продукт(и)

През есента температурите осезателно се понижават. Все по-често вечер бързаме, за да се приберем вкъщи на топло. 
Електрически одеяла. Загряващи и затоплящи елекрически одеяла.
Одеялата са произведени от висококачествен материал, който е дълготраен и гарантира качество и безопасност при използването на одеялата. Нагревателите, които осигуряват затоплянето на електрическите одеяла са произведени от специални сплави и са покрити със специални изолационни материали. Топлината на електрическите одеяла, която се осигурява от нагревателите, ще ликвидира влагата в леглото и завивката и ще ви позволи да прекарате една уютна нощ при здравословни условия. Електрическите одеяла, използват напрежение 220V и 50Hz. или захранване на батерии за външна употреба.
електрическо одеяло, затоплящо одеяло, одеяла, електрически одеяла, одеяло или затопляща възглавница.
Загряващи матраци, одеяла, възглавници и яки. Може да намерите загряващи и затоплящи наметки, яки, пелерини. Затоплящи ботушки и пантофи за замръзнали крака. Загряващи яки и колани за кръста.
Електрически одеяла и грейки
Електрическият топ матрак е уред, който ще Ви осигури топлина и уют и ще Ви помогне да ги запазите, докато спите или само си почивате. Той създава комфорт, като в същото време не води до прегряване. Загряващият ефект действа успокояващо, но понякога може да се използва и за лечебни цели. Затоплянето на проблемните зони на тялото намалява болката и умората.
Електрическите матраци са предназначени за употреба в домашни условия и са перфектното решение за мразовитите зимни дни. С тяхна помощ Вие ще затоплите цялото легло.Одеялото има четири температурни настройки за допълнителна топлина през студените месеци на годината. Контролният панел е подвижен, което позволява пране до 30 градуса. След 180 минути електрическото одеяло изключва автоматично, така че заспиването под него на топло не е проблем!