Уреди за здраве

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Уреди за здраве

  Интернет магазин за продажба на здравни уреди. Уреди за здраве. Това са уреди за стягане, профилактика, облекчаване на болка и раздвижване. Предлагаме ви богата гама термометри. Безконтактни, бързи и точни. Измерват температура с точност за секунди. Може да проверите температурата на храна и напитки. Предлагаме ви топлината на електрическите гре...

  Интернет магазин за продажба на здравни уреди. Уреди за здраве. Това са уреди за стягане, профилактика, облекчаване на болка и раздвижване. Предлагаме ви богата гама термометри. Безконтактни, бързи и точни. Измерват температура с точност за секунди. Може да проверите температурата на храна и напитки. Предлагаме ви топлината на електрическите грейки и одеяла от Германия. Медисана. Инхалатори за лечение на горните и долните дихателни пътища. Тук ще намерите овлажнители и озонатори на въздуха в стаята. Полезно за вас и вашето дете. Лечение на асма и алергии. Овлажнители и обеззаразители на въздуха. За профилактика и лечение. Инфрачервена лампа, фототерапевтични против алергии и проблеми. Светлинна терапия за алергични реакции. Епилатори и Фотоепилиращо устройство и електроди Коланът Medisana BOB работи на принципа на електрическата мускулна стимулация. Със сауната за лице Medisana FSS. Нежните водни пари ще отворят порите Ви.

  Още

  Уреди за здраве Съдържа 182 продукта.

  Подкатегории

  • Термометри

   Онлайн магазин за продажба на електронни термометри на Медисана и Ситизен. Безконтактни и стандартни термометри за контрол на температурата на вас и вашето дете. С бързина и точност до секунди. Безконтактния термометър от ново поколение е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване без контакт на: телесната температура; на околната среда, течности или повърхности. Изключително компактен и лесен за употреба, термометърът показва резултата от измерването след 1 секунда.

  • Електрически грейки и...

   Интернет магазин за електрически одеяла, грейки и подложки. Уреди осигуряващи ви комфорт и топлина. Електрически одеяла, затоплящи завивки и подложки. Също така загряващи пантофи и възглавнички. Електрическа грейка за врата и гърба. Какво по-хубаво от това, когато навън е студено, Вие да сте вътре на дивана или в леглото, сгушени под приятно и топло одеяло? 

   През есента температурите осезателно се понижават. Все по-често вечер бързаме, за да се приберем вкъщи на топло. 
   Електрически одеяла. Загряващи и затоплящи елекрически одеяла.
   Одеялата са произведени от висококачествен материал, който е дълготраен и гарантира качество и безопасност при използването на одеялата. Нагревателите, които осигуряват затоплянето на електрическите одеяла са произведени от специални сплави и са покрити със специални изолационни материали. Топлината на електрическите одеяла, която се осигурява от нагревателите, ще ликвидира влагата в леглото и завивката и ще ви позволи да прекарате една уютна нощ при здравословни условия. Електрическите одеяла, използват напрежение 220V и 50Hz. или захранване на батерии за външна употреба.
   електрическо одеяло, затоплящо одеяло, одеяла, електрически одеяла, одеяло или затопляща възглавница.
   Загряващи матраци, одеяла, възглавници и яки. Може да намерите загряващи и затоплящи наметки, яки, пелерини. Затоплящи ботушки и пантофи за замръзнали крака. Загряващи яки и колани за кръста.
   Електрически одеяла и грейки
   Електрическият топ матрак е уред, който ще Ви осигури топлина и уют и ще Ви помогне да ги запазите, докато спите или само си почивате. Той създава комфорт, като в същото време не води до прегряване. Загряващият ефект действа успокояващо, но понякога може да се използва и за лечебни цели. Затоплянето на проблемните зони на тялото намалява болката и умората.
   Електрическите матраци са предназначени за употреба в домашни условия и са перфектното решение за мразовитите зимни дни. С тяхна помощ Вие ще затоплите цялото легло.Одеялото има четири температурни настройки за допълнителна топлина през студените месеци на годината. Контролният панел е подвижен, което позволява пране до 30 градуса. След 180 минути електрическото одеяло изключва автоматично, така че заспиването под него на топло не е проблем!

  • Инхалатори

   Онлайн магазин за инхалатори за лечение на горните и долните дих. пътища

   Предлагаме ви два типа инхалатори, с ултразвук и компресорен инхалатор. Инхалаторът с ултразвук е устройство, което позволява впръскването на лекарствени средства под формата на спрей, който достига до най-недостъпните части от дробовете. Употребата на инхалатор с ултразвук за 10-15 минути е достатъчна, за да влезе такова количество лекарство в дихателните пътища. За вдишване може да се използват отвари от билки, водни разтвори на етерични масла или други. Малките тегло и размери на устройството го правят комфортно за използване.
   Компресорните инхалатори, като цяло, работят по подобен на моделите с ултразвук начин, но са с по-големи размери и тежат повече. Тяхно основно предимство е фактът, че могат да впръскват на практика всякакви медицински препарати, използвани за инхалация. Този тип устройства имат най-универсална употреба и са на достъпна цена.

   Ние ви предлагаме три световни марки за инхалация. OMRON японски доказан лидер в медицинска техника. Германският висококачествен производител MEDISANA и белгийският LANAFORM спечелил доверието на стотици хора.

   Инхалаторът Ви гарантира висока ефективност, благодарение на ултразвуковата си технология на пулверизация. Подходящ е за цялото семейство, както вкъщи, така и на път. Предназначен е за лечение на заболявания на горните и долните дихателни пътища (астма, настинки и други). Високо ефективен поради иновативната микромембранна небулизация (технология мрежа) с миниатюрни капчици

  • Овлажнители и...

   Няма нищо по-важно от хората и тяхното здраве. Този принцип ръководи Medisana при разработването на всеки продукт, включително и интензивния овлажнител за въздух Medisana UHW. Ултрафината пулверизация, която уредът използва, подобрява качеството на въздуха, който дишате. Ултразвуковата технология и двустепенното разпръскване осигуряват висока ефективност и приятна атмосфера у дома или в офиса.

  • Физио терапевтични...

   Терапевтични устройства и апарати. Медицински изделия с най-съвременни методи за лечение възстановяване. АКВАТОН Биорезонансен уред за лечение, чрез структуриране на водната  молекула в клетката и възстановяване на нормалната и дейност. Терапията на базата на резонантните вълни UHF – „Акватон“ е предназначенa, за осигуряване на терапевтичен ефект върху човешкото тяло с помощта на ниска интензивност на електромагнитните UHF вълни.

   Biogenis Мултичестотен генератор за биорезонансно лечение в домашни условия Биогенис е високотехнологичен наследник на популярния в миналото Запер на Хулда Кларк. Енергоинформационната медицина и в частност биорезонансната терапия, чийто представител е мултичестотното устройство Биогенис е най-новото откритие на медицината в света.

   BIohertz-40 Професионален програмируем честотен генераторза клетъчно прочистване от паразити и токсини

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 182 артикула
  • 11,00 лв В наличност

   Маска за възрастни за инхалатори Medisana IN 500/IN550 54529

   11,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 11,00 лв В наличност

   Маска за деца за инхалатори Medisana IN 500/IN550 54528

   11,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 13,00 лв В наличност

   Мундщук за инхалатор Medisana USC 54102

   13,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 15,00 лв Изчерпано

   Дигитален термометър Medisana FTC, Германия. Дигитален термометър с немско качество, подходящ за измерване на орална, аксиларна и ректална температура.

   15,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • 17,00 лв В наличност

   Комплект маски за инхалатор Medisana USC 54101

   17,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 20,00 лв Изчерпано

   Електронен термометър Medisana TM 700, Германия 77040Точният и многократно сертифициран термометър е с вграден звуков индикатор за висока температура. Има гъвкав връх и е водоустойчив.

   20,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • 24,90 лв В наличност

   Пинсета за вадене на кърлежи

   24,90 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 27,00 лв В наличност
   Нов

   Филтър за кана за водородна (хидрогенизирана) вода BOGENIS

   27,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 29,00 лв Изчерпано

   Одеяло с ръкави – размер 110 х 140 см

   29,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • 29,00 лв В наличност

   INNOLIVING Загряващи ръкавици със семена и лавандула.  Размер: универсален + Допълнителна торбичка със семена, която се загрява.

   29,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 33,00 лв В наличност

   INNOLIVING Мобилен стерилизатор за биберони

   33,00 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  • 36,90 лв В наличност

   Влагомер-термометър Medisana HG 100, Германия 60079

   36,90 лв
   Доставка до два дни!
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 182 артикула