Уреди за здраве

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Уреди за здраве

  Интернет магазин за продажба на здравни уреди. Уреди за здраве. Това са уреди за стягане, профилактика, облекчаване на болка и раздвижване. Предлагаме ви богата гама термометри. Безконтактни, бързи и точни. Измерват температура с точност за секунди. Може да проверите температурата на храна и напитки. Предлагаме ви топлината на електрическите гре...

  Интернет магазин за продажба на здравни уреди. Уреди за здраве. Това са уреди за стягане, профилактика, облекчаване на болка и раздвижване. Предлагаме ви богата гама термометри. Безконтактни, бързи и точни. Измерват температура с точност за секунди. Може да проверите температурата на храна и напитки. Предлагаме ви топлината на електрическите грейки и одеяла от Германия. Медисана. Инхалатори за лечение на горните и долните дихателни пътища. Тук ще намерите овлажнители и озонатори на въздуха в стаята. Полезно за вас и вашето дете. Лечение на асма и алергии. Овлажнители и обеззаразители на въздуха. За профилактика и лечение. Инфрачервена лампа, фототерапевтични против алергии и проблеми. Светлинна терапия за алергични реакции. Епилатори и Фотоепилиращо устройство и електроди Коланът Medisana BOB работи на принципа на електрическата мускулна стимулация. Със сауната за лице Medisana FSS. Нежните водни пари ще отворят порите Ви.

  Още

  Уреди за здраве Съдържа 141 продукта.

  Подкатегории

  • Термометри

   Онлайн магазин за продажба на електронни термометри на Медисана и Ситизен. Безконтактни и стандартни термометри за контрол на температурата на вас и вашето дете. С бързина и точност до секунди. Безконтактния термометър от ново поколение е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване без контакт на: телесната температура; на околната среда, течности или повърхности. Изключително компактен и лесен за употреба, термометърът показва резултата от измерването след 1 секунда.

  • Електрически грейки и...

   Интернет магазин за електрически одеяла, грейки и подложки. Уреди осигуряващи ви комфорт и топлина. Електрически одеяла, затоплящи завивки и подложки. Също така загряващи пантофи и възглавнички. Електрическа грейка за врата и гърба. Какво по-хубаво от това, когато навън е студено, Вие да сте вътре на дивана или в леглото, сгушени под приятно и топло одеяло? 

   През есента температурите осезателно се понижават. Все по-често вечер бързаме, за да се приберем вкъщи на топло. 
   Електрически одеяла. Загряващи и затоплящи елекрически одеяла.
   Одеялата са произведени от висококачествен материал, който е дълготраен и гарантира качество и безопасност при използването на одеялата. Нагревателите, които осигуряват затоплянето на електрическите одеяла са произведени от специални сплави и са покрити със специални изолационни материали. Топлината на електрическите одеяла, която се осигурява от нагревателите, ще ликвидира влагата в леглото и завивката и ще ви позволи да прекарате една уютна нощ при здравословни условия. Електрическите одеяла, използват напрежение 220V и 50Hz. или захранване на батерии за външна употреба.
   електрическо одеяло, затоплящо одеяло, одеяла, електрически одеяла, одеяло или затопляща възглавница.
   Загряващи матраци, одеяла, възглавници и яки. Може да намерите загряващи и затоплящи наметки, яки, пелерини. Затоплящи ботушки и пантофи за замръзнали крака. Загряващи яки и колани за кръста.
   Електрически одеяла и грейки
   Електрическият топ матрак е уред, който ще Ви осигури топлина и уют и ще Ви помогне да ги запазите, докато спите или само си почивате. Той създава комфорт, като в същото време не води до прегряване. Загряващият ефект действа успокояващо, но понякога може да се използва и за лечебни цели. Затоплянето на проблемните зони на тялото намалява болката и умората.
   Електрическите матраци са предназначени за употреба в домашни условия и са перфектното решение за мразовитите зимни дни. С тяхна помощ Вие ще затоплите цялото легло.Одеялото има четири температурни настройки за допълнителна топлина през студените месеци на годината. Контролният панел е подвижен, което позволява пране до 30 градуса. След 180 минути електрическото одеяло изключва автоматично, така че заспиването под него на топло не е проблем!

  • Инхалатори

   Онлайн магазин за инхалатори за лечение на горните и долните дих. пътища

   Предлагаме ви два типа инхалатори, с ултразвук и компресорен инхалатор. Инхалаторът с ултразвук е устройство, което позволява впръскването на лекарствени средства под формата на спрей, който достига до най-недостъпните части от дробовете. Употребата на инхалатор с ултразвук за 10-15 минути е достатъчна, за да влезе такова количество лекарство в дихателните пътища. За вдишване може да се използват отвари от билки, водни разтвори на етерични масла или други. Малките тегло и размери на устройството го правят комфортно за използване.
   Компресорните инхалатори, като цяло, работят по подобен на моделите с ултразвук начин, но са с по-големи размери и тежат повече. Тяхно основно предимство е фактът, че могат да впръскват на практика всякакви медицински препарати, използвани за инхалация. Този тип устройства имат най-универсална употреба и са на достъпна цена.

   Ние ви предлагаме три световни марки за инхалация. OMRON японски доказан лидер в медицинска техника. Германският висококачествен производител MEDISANA и белгийският LANAFORM спечелил доверието на стотици хора.

   Инхалаторът Ви гарантира висока ефективност, благодарение на ултразвуковата си технология на пулверизация. Подходящ е за цялото семейство, както вкъщи, така и на път. Предназначен е за лечение на заболявания на горните и долните дихателни пътища (астма, настинки и други). Високо ефективен поради иновативната микромембранна небулизация (технология мрежа) с миниатюрни капчици

  • Овлажнители и...

   Няма нищо по-важно от хората и тяхното здраве. Този принцип ръководи Medisana при разработването на всеки продукт, включително и интензивния овлажнител за въздух Medisana UHW. Ултрафината пулверизация, която уредът използва, подобрява качеството на въздуха, който дишате. Ултразвуковата технология и двустепенното разпръскване осигуряват висока ефективност и приятна атмосфера у дома или в офиса.

  • Пулс-оксиметри

   Уреди за измерване на сатурацията. Това са оксиметри измерващи сатурацията на пръста и пулса. Пулсовият оксиметър се използва за следене на пулса и нивата на кислород в кръвта. Апарати за измерване на кислорода в кръвта, наричани пулс оксиметри (пулсоксиметри). Висококачествени и надеждни устройства за проследяване на сатурацията на кислород в кръвта (SpO2),честотата на пулса (ЧП) и перфузионният индекс (ПИ) на възрастни, юноши, деца и бебета в клинична/болнична и домашна среда. Пръстовият пулс оксиметър е предназначен за дългосрочен мониторинг на един от най-важните параметри на човешкото тяло, заедно с кръвното налягане, дихателната честота и телесната температура. На тази страница бихте могли да поръчате висококачествени и прецизни пръстови пулс оксиметри на ниски цени.
   Този пулсов оксиметър е лек и лесен за използване, работещ само на две AAA батерии. Това устройство функционира, като предава дължини на вълните на светлината през тялото и след това записва тези показания с фотодетектор, след което може да изчисли сърдечната честота, както и насищането на кислород в кръвта, известен като SpO2. Това неинвазивно устройство може да бъде прикрепено към пръста, или дори ушната мида и осигурява непрекъснато и незабавно ниво на насищане с кислород в кръвта, както и пулс. Широко използван в медицината на появата и полезен за хора със сърдечни, респираторни или дори нарушения на съня, като сънна апнея и хипопнея. 
   П
   улсовият оксиметър е достъпен и преносим начин за измерване на ценни медицински показания.

  • Физио терапевтични...

   Терапевтични устройства и апарати. Медицински изделия с най-съвременни методи за лечение възстановяване. АКВАТОН Биорезонансен уред за лечение, чрез структуриране на водната  молекула в клетката и възстановяване на нормалната и дейност. Терапията на базата на резонантните вълни UHF – „Акватон“ е предназначенa, за осигуряване на терапевтичен ефект върху човешкото тяло с помощта на ниска интензивност на електромагнитните UHF вълни.

   Biogenis Мултичестотен генератор за биорезонансно лечение в домашни условия Биогенис е високотехнологичен наследник на популярния в миналото Запер на Хулда Кларк. Енергоинформационната медицина и в частност биорезонансната терапия, чийто представител е мултичестотното устройство Биогенис е най-новото откритие на медицината в света.

   BIohertz-40 Професионален програмируем честотен генераторза клетъчно прочистване от паразити и токсини

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 141 артикула
  • Маска за деца за инхалатори Medisana IN 500/IN550 54528
   11,00 лв В наличност
   Маска за деца за инхалатори Medisana IN...

   Маска за деца за инхалатори Medisana IN 500/IN550 54528

   11,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Мундщук за инхалатор Medisana USC 54102
   13,00 лв В наличност
   Мундщук за инхалатор Medisana USC 54102

   Мундщук за инхалатор Medisana USC 54102

   13,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Пинсета за вадене на кърлежи
   24,90 лв В наличност
   Пинсета за вадене на кърлежи

   Пинсета за вадене на кърлежи

   24,90 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Филтър за кана за водородна вода
   27,00 лв Изчерпано
   Филтър за кана за водородна вода

   Филтър за кана за водородна (хидрогенизирана) вода BOGENIS

   27,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • Загряващи ръкавици със семена и лавандула
   29,00 лв В наличност
   Загряващи ръкавици със семена и лавандула

   INNOLIVING Загряващи ръкавици със семена и лавандула.  Размер: универсален + Допълнителна торбичка със семена, която се загрява.

   29,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Мобилен стерилизатор за биберони
   33,00 лв В наличност
   Мобилен стерилизатор за биберони

   INNOLIVING Мобилен стерилизатор за биберони

   33,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Хигрометър, термохигрометър Beurer HM 16
   36,00 лв В наличност
   Хигрометър, термохигрометър Beurer HM 16

   Хигрометър, термохигрометър Beurer HM 16; Показва температурата и влажността

   36,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Инфрачервен Мини термометър KFT-26
   36,00 лв Стара цена 39,00 лв -7.692% В наличност
   Инфрачервен Мини термометър KFT-26

   Малък инфраред контактен термометър. Бърз и точен. Мери за секунда

   36,00 лв Стара цена 39,00 лв -7.692%
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   Намалена цена!
   В наличност
  • Влагомер-термометър Medisana HG 100
   36,90 лв В наличност
   Влагомер-термометър Medisana HG 100

   Влагомер-термометър Medisana HG 100, Германия 60079

   36,90 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Загряващи ботуши със семена и лавандула
   39,00 лв В наличност
   Загряващи ботуши със семена и лавандула

   INNOLIVING Загряващи ботуши със семена и лавандула.  Размер: универсален + Допълнителна торбичка със семена, която се загрява.

   39,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • INNOLIVING Електрическа термофорна възглавница
   39,00 лв Изчерпано
   Електрическа термофорна възглавница

   INNOLIVING Електрическа термофорна възглавница с мощност: 360 W и напрежение: 220 - 240 V / 50 Hz

   39,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • Електронна везна за багаж LS10
   39,99 лв Гаранция 60 месеца
   Електронна везна за багаж LS10

   Малка и удобна везна за багаж. С фенерче и лесен за четене LCD дисплей. Капацитет 50кг

   39,99 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   Гаранция 60 месеца
  Показване на 1 - 12 от 141 артикула