Масажиращи кресла

Филтрирай по:

Активирани филтри:
  Наличност
  Производител

  Промоции

  Нови продукти

  Производители

   Новини и Статии >>>

   Масажиращи кресла

   Масажен стол или масажиращо кресло. Няма такова удоволствие. Тук при масажните кресла ще ви предложим неустоими наслади и резкош на тялото. С масажните столове на Касада, Бойрер са от най-висок клас и технология. Масажиращите кресла са подходящи за всички. За масажи в домашна обстановка. Масажи в офиса или хотела. Масажните столове имат безкрайн...

   Масажен стол или масажиращо кресло. Няма такова удоволствие. Тук при масажните кресла ще ви предложим неустоими наслади и резкош на тялото. С масажните столове на Касада, Бойрер са от най-висок клас и технология. Масажиращите кресла са подходящи за всички. За масажи в домашна обстановка. Масажи в офиса или хотела. Масажните столове имат безкрайно много функции и възможности, които могат да задоволят и най високите ви очаквания. Изберете си масажен стол от нас и го вземете на изплащане. Всички модели се предлагат на 0% оскъпяване с кредит. Масажните кресла имат възможности за обгръщане на цялото ви тяло и се съобразяват с вашият ръст и килограми. Релакса се гарантира също и с висококачествен звук. Контролния панел на масажния стол, Ви позволява да превключвате масажните режими, а вграден таймер ще изключи стола след 20 минути, ако се потопите в приятен и здрав сън. В Масажиращите кресла вие може да намерите:
   В зависимост от вашите желания и нужди, можете да избирате различни видове масаж:  шиацу, ролков, потупкващ, мачкащ масаж, масаж с двойно действие (едновременно мачкащ и почукващ), както и функция загряване. Само в последните 2 години немската фирма CASADA е продала повече от 36 500 масажни кресла. Всяко четвърто масажно кресло, закупено в Европа е от компанията Сasada. В част от масажните столове има опцията ако страдате от хронична умора, придружена от постоянен стрес,то тогава по време на употреба на масажния стол ще заспите. 
   Тялото и силите Ви ще се възстановят бързо и изцяло. Специалната музика ще приспособи мозъка Ви към един от четирите режима на почивка. 

   Още

   Масажиращи кресла Съдържа 4 продукта.

   Показване на 1 - 4 от 4 артикула
   • 479,00 лв Стара цена 599,00 лв -20.033% В наличност

    Висококачественият релаксиращ стол с кожено покритие е не само визуална връхна точка. В комбинация с масажната функция столът се превръща във вашето ново любимо място в собствения ви дом.

    479,00 лв Стара цена 599,00 лв -20.033%
    Доставка до два дни!
    Намалена цена!
    В наличност
   • 498,99 лв Стара цена 659,00 лв -24.28% В наличност

    Висококачественият релаксиращ стол с кожено покритие е не само визуална връхна точка. В комбинация с масажната функция столът се превръща във вашето ново любимо място в собствения ви дом. За хора до 150 кг.

    498,99 лв Стара цена 659,00 лв -24.28%
    Доставка до два дни!
    Намалена цена!
    В наличност
   • 3 499,01 лв Стара цена 3 999,00 лв -12.503% 24 месеца доставка
    Разпродажба!

    Масажиращ стол Beurer MC 5000 Deluxe

    3 499,01 лв Стара цена 3 999,00 лв -12.503%
    Доставка до два дни!
    24 месеца доставка
   • 3 899,00 лв В наличност

    CASADA Масажен стол SMART V + масажна табуретка - цвят черен

    3 899,00 лв
    Доставка до два дни!
    В наличност
   Показване на 1 - 4 от 4 артикула