Масажиращи кресла

Филтрирай по:

Активирани филтри:
Наличност
Производител

Нови продукти

Производители

Новини и Статии >>>

Масажиращи кресла

Масажен стол или масажиращо кресло. Няма такова удоволствие. Тук при масажните кресла ще ви предложим неустоими наслади и резкош на тялото. С масажните столове на Касада, Бойрер са от най-висок клас и технология. Масажиращите кресла са подходящи за всички. За масажи в домашна обстановка. Масажи в офиса или хотела. Масажните столове имат безкрайн...

Масажен стол или масажиращо кресло. Няма такова удоволствие. Тук при масажните кресла ще ви предложим неустоими наслади и резкош на тялото. С масажните столове на Касада, Бойрер са от най-висок клас и технология. Масажиращите кресла са подходящи за всички. За масажи в домашна обстановка. Масажи в офиса или хотела. Масажните столове имат безкрайно много функции и възможности, които могат да задоволят и най високите ви очаквания. Изберете си масажен стол от нас и го вземете на изплащане. Всички модели се предлагат на 0% оскъпяване с кредит. Масажните кресла имат възможности за обгръщане на цялото ви тяло и се съобразяват с вашият ръст и килограми. Релакса се гарантира също и с висококачествен звук. Контролния панел на масажния стол, Ви позволява да превключвате масажните режими, а вграден таймер ще изключи стола след 20 минути, ако се потопите в приятен и здрав сън. В Масажиращите кресла вие може да намерите:
В зависимост от вашите желания и нужди, можете да избирате различни видове масаж:  шиацу, ролков, потупкващ, мачкащ масаж, масаж с двойно действие (едновременно мачкащ и почукващ), както и функция загряване. Само в последните 2 години немската фирма CASADA е продала повече от 36 500 масажни кресла. Всяко четвърто масажно кресло, закупено в Европа е от компанията Сasada. В част от масажните столове има опцията ако страдате от хронична умора, придружена от постоянен стрес,то тогава по време на употреба на масажния стол ще заспите. 
Тялото и силите Ви ще се възстановят бързо и изцяло. Специалната музика ще приспособи мозъка Ви към един от четирите режима на почивка. 

Още

Масажиращи кресла Съдържа 6 продукта.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
 • 3 619,02 лв Стара цена 3 999,00 лв -9.502% 24 месеца доставка

  Масажиращ стол Beurer MC 5000 Deluxe

  3 619,02 лв Стара цена 3 999,00 лв -9.502%
  Доставка: от днес за утре
  Намалена цена!
  24 месеца доставка
 • 3 899,00 лв В наличност

  CASADA Масажен стол SMART V + масажна табуретка - цвят черен

  3 899,00 лв
  Доставка: от днес за утре
  В наличност
 • 3 900,00 лв В наличност

  Новият масажен стол MOODRELAX се отличава със стилен и компактен дизайн, изчистени линии и разнообразие от масажни техники.

  3 900,00 лв
  Доставка: от днес за утре
  В наличност
 • 6 979,00 лв В наличност

  CASADA Масажен стол HILTON II Braintronics - цвят антрацит

  6 979,00 лв
  Доставка: от днес за утре
  В наличност
 • 7 979,00 лв В наличност
  2 Коментари

  CASADA Масажен стол “BetaSonic“ Braintronics- черен

  7 979,00 лв
  Доставка: от днес за утре
  В наличност
 • 9 490,00 лв В наличност

  9 490,00 лв
  Доставка: от днес за утре
  В наличност
Показване на 1 - 6 от 6 артикула