Механични - манометрични

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 24,00 лв - 239,00 лв

Механични - манометрични

Сфигмоманометри или механични апарати за измерване на кръвното налягане. Сфигмоманометри със  стетоскоп е основата на механичните апарати за кръвно. Наричат се още манометрични или механични. Класически апарати за измерване на кръвно налягане използвани в медицината. Дават значително по-сигурни резултати стига да можете да се справите със слушалката - стетоскоп. Много от тях имат вместо стесоскоп вграден сензор с което се отчитат систоличното и диастоличното налягане. Наречени са така са името на механичната гумена помпичка. Предлагаме ви две основни марки сфигоманометрични апарати на Ситизен и Ристер Германия.

Механични - манометрични апарати за измерване на кръвното сфигмоманометри

Подкатегории

Има 37 продукти.

Показване 1-12 oт 37 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 37 продукт(и)

Ние предлагаме сервиз и гаранция за апарит BOSO.

Проучване на GfK сред хирургиите в Германия показа, че БОСО - BOSO -инструментите са най-известните и най-често използвани. 75% от всички лекари в Германия използват апарати за кръвно налягане на BOSCH + SOHN. BOSO e високкачествена немска марка.

Медицнски уреди Kawe стетоскопи, маншети, апарати

Освен висококачествени отоскопи, офталмоскопи и дерматоскопи, KaWe предлага и богат избор от ларингоскопи, апарати за кръвно налягане, метални инструменти и медицинско оборудване. Най-добрите маншети за апарати за кръвно са на KaWe, 50 хиляди измервания. Стетоскопи, отоскопи, слушалки. Качествени германски продукти. От 5 години предлагаме германският производител Ристер. https://www.kawemed.com/en/stethoscope-certificates/