СПА джакузи

Филтрирай по

Наличност

Марка

Цена

  • 9,00 лв - 3490,00 лв

СПА джакузи

Домашно надуваемо спа джакузи. MSPA - Когато луксът е на достъпни цени.
Прегръдка на модерната технология за насърчаване да се създаде здравословен начин на живот и оптимално здраве. Удобни, преносими и достъпни спа удоволствия в къщи.
Познатия свят за качествени продукти и новаторски дизайн, MSPA стартира първото надуваемо джакузи спа ваната в индустрията. Днес, MSPA предлага продуктови линии на джакузи и масаж спа център с различни материали за всеки стил и бюджет.

Надуваемо спа джакузи. MSPA - Когато луксът е на достъпни цени.

Подкатегории

Има 27 продукти.

Показване 1-12 oт 27 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 27 продукт(и)

С традиционната гореща вана технология и качество надуваеми материали, MSPA продукти ще ви донесе голямо удобство и отличен опит за релаксация и възстановяване. Името на MSPA отличава с качество, преносимост и отлични постижения.
Защо да избера MSPA
* 22 години опит в надуваеми развлекателни продукти
* Стилен и изискан спа дизайн
* Най-добър плат и облицовки
* Впечатляващо портфолио на издадените патенти и заявки
* Интуитивен. Открито и закрито ползване
* Всички продукти са сертифицирани с международното изискване за безопасност, CE, TUV-GS, ССА, CETL, & S +
* Производственият процес се поддържа и контролира от системата за ERP
* Топ спа марка в надуваемая спа пазар

Продуктите на MSPA - компанията за надуваеми СПА продукти са в джакузитата и лодките. Надуваемо джакузи е много добра алтернатива. Чудесно решение на съвременните изисквания за социална изолация. Именно за това ви предлагаме много атрактивини промоции на джакузи и надуваеми продукти като лодки, каяци и СУП. Сега когато се очертава трудно лято, което ще трябва да прекараме по домове или вили, по извън градските си къщи, това е чудесно решение. Да можете да релаксирате и възстановявате. Дакузито е преносимо, лесно се пълни и премества, може да го инсталирате на двора, под навеса, на терасата или във стаята ако ви е приятно. Бързо се загрява, лесно се почиства и е много по евтино от вграденото. Джакузи може да имате и във малка по площ стая или градина. Може да изберете от кръгло, правоъгълно или шетоъгълно джакузи. Предлагаме луксозни изпълнения със имитация на кожа. Предлагаме и джакузи с твърди стени в случай че имате немирни домашни любимци. Изберете размер като за вас и вашите близки и ние ще ви го доставим веднага.