Барбекю и грил

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Барбекю и грил

  Скара, грил, барбекю. Предлагаме ви световен лидер от Германия - LANDMANN. В градината, на вилата, на двора или терасата идват топлите и приятни вечери, предразполагащи към нещо по - вкусно на скарата. Барбекю (на английски език - Barbecue, стара форма Barbeque, съкратено - "bbq") е понятие в английския език за обозначаване на начин на приготвян...

  Скара, грил, барбекю. Предлагаме ви световен лидер от Германия - LANDMANN. В градината, на вилата, на двора или терасата идват топлите и приятни вечери, предразполагащи към нещо по - вкусно на скарата. Барбекю (на английски език - Barbecue, стара форма Barbeque, съкратено - "bbq") е понятие в английския език за обозначаване на начин на приготвяне на храна, уредът, който се използва за тази цел, или приготвената по този начин храна.

  LANDMANN е основана през 1966 г. в Osterholz-Scharmbeck. Тук, в портите на ханзейски град Бремен, е мястото, където ние се концентрираме върху света на барбекюто продължение на повече от 40 години. LANDMANN е първата компания, която въведе barbecuing оборудване на германския пазар в голям мащаб.
  От скромното начало LANDMANN се превърна в един от най-големите доставчици в Европа около темата на barbecuing и живот в градината. Въпреки международните си дейности, обаче, LANDMANN винаги остават верни на своите Ханза корени.
  LANDMANN все още е изцяло семейна фирма. Основната ни грижа е да поддържа устойчиво развитие на компанията за бъдещето, за да изпълним нашата отговорност към нашите клиенти, нашите бизнес партньори и нашите служители.

  Още

  Барбекю и грил Съдържа 111 продукта.

  Подкатегории

  • BBQ дървени въглища

   Барбекюта и грилове работещи на дървени въглища. Удобни за пренасяне, за пикник и палатка. Барбекюта Landmann доказана немско качество и издръжливост. С капаци с ергономична дръжка, регулируеми отвори за приток на въздух и улеснена циркулация на въздуха и почистване на пепелта; 

  • Газово барбекю

   Барбекюта и грилове работещи на газ. Част барбекютата рабтят със вулканични - лава камъни, които се загряват от газта и излъчват топлина. Друга част от гриловете работят директно на газ. Различават се по броя на горелките и мощността на барбекюто. Барбекютата с лава камъни са с една и две горелки. Големите грилове директно на газ са с 3 и 4 газови горелки и са подходящи за домашна и професионална употреба. Предлагаме и комбиниран кухненски грил на газ

  • BBQ аксесоари

   Аксесоари за барбекю. Аксесоарите за гриловете и барбекютата включват: дървени въглища, разпалки, течности за разпалване, четки за почистване, прибори за работа с барбекюто. Предлагат се различни прибори. Имаме разнообразие от кълъфи и покривала на барбекютата. Предлагаме чудесно духало за разпалка на дървените въглища , както и преносими въртящи се грилове на ток и батерия.

  • Отоплители на газ

   Външни газови отоплители на немския производител Landmann. Градински газови отоплители, за отопляване на открити и закрити площи, тераси, градини, заведения , части от обемни халета.Предлагаме два модела външни отоплители с регулация на наклона и неподвижни. Мощността им е от 5 до 14 kW. Подходящи са както за двор и градина така и за открити заведения.

  за страница
  Показване на 1 - 9 от 111 артикула
  Показване на 1 - 9 от 111 артикула