Барбекю и грил

Филтрирай по

Категории

Наличност

Марка

Цена

 • 5,00 лв - 6000,00 лв

Барбекю и грил

Скара, грил, барбекю. Предлагаме ви световен лидер от Германия - LANDMANN. В градината, на вилата, на двора или терасата идват топлите и приятни вечери, предразполагащи към нещо по - вкусно на скарата. Барбекю (на английски език - Barbecue, стара форма Barbeque, съкратено - "bbq") е понятие в английския език за обозначаване на начин на приготвяне на храна, уредът, който се използва за тази цел, или приготвената по този начин храна.

Градинско барбекю Landmann, барбекю на дървени въглища и газ

Подкатегории

 • BBQ дървени въглища
  <p>Барбекюта и грилове работещи на дървени въглища. Удобни за пренасяне, за пикник и палатка. Барбекюта Landmann доказана немско качество и издръжливост. С капаци с ергономична дръжка, регулируеми отвори за приток на въздух и улеснена циркулация на въздуха и почистване на пепелта; </p>
 • Газово барбекю
  <p>Барбекюта и грилове работещи на газ. Част барбекютата рабтят със вулканични - лава камъни, които се загряват от газта и излъчват топлина. Друга част от гриловете работят директно на газ. Различават се по броя на горелките и мощността на барбекюто. Барбекютата с лава камъни са с една и две горелки. Големите грилове директно на газ са с 3 и 4 газови горелки и са подходящи за домашна и професионална употреба. Предлагаме и комбиниран кухненски грил на газ</p>
 • Скара, грил и BBQ на ток
  <p>Електрическа скара тип раклет с четири мини тигани. Електрическа грил плоча Caso 2830. - Тежка, висококачествена скара от алуминий. Компактна скара с висококачествена незалепваща плоча с гладка повърхност подходяща заTeppan Yaki.<br />Барбекю-грил електрически с капак SEVERIN PG 2368 от черна неръждаема стомана. BBQ настолен грил. Котлон за палачинки многофункционален. Тостер, Гофретник. Уред за вафли. Контактен грил Скара Раклет Индукционно фондю и Фондю от чугун.</p>
 • BBQ аксесоари
  <p>Аксесоари за барбекю. Аксесоарите за гриловете и барбекютата включват: дървени въглища, разпалки, течности за разпалване, четки за почистване, прибори за работа с барбекюто. Предлагат се различни прибори. Имаме разнообразие от кълъфи и покривала на барбекютата. Предлагаме чудесно духало за разпалка на дървените въглища , както и преносими въртящи се грилове на ток и батерия.</p>

Има 120 продукти.

Показване 1-12 oт 120 продукт(и)

Активни филтри

Показване 1-12 oт 120 продукт(и)

LANDMANN е основана през 1966 г. в Osterholz-Scharmbeck. Тук, в портите на ханзейски град Бремен, е мястото, където ние се концентрираме върху света на барбекюто продължение на повече от 40 години. LANDMANN е първата компания, която въведе barbecuing оборудване на германския пазар в голям мащаб.
От скромното начало LANDMANN се превърна в един от най-големите доставчици в Европа около темата на barbecuing и живот в градината. Въпреки международните си дейности, обаче, LANDMANN винаги остават верни на своите Ханза корени.
LANDMANN все още е изцяло семейна фирма. Основната ни грижа е да поддържа устойчиво развитие на компанията за бъдещето, за да изпълним нашата отговорност към нашите клиенти, нашите бизнес партньори и нашите служители.

Steba - Електрически уреди
Фирма Steba е основана през 1919 г. в центъра на град Бамберг, Бавария. Семейният бизнес се води през третото поколение и през 1972 г. премества централата си и всички производствени предприятия в Strullendorf, регентството на Бамберг.
Известни компании от сектора на малките домакински уреди имат и все още позволяват да разработват и произвеждат уреди в Steba. С около 80 служители, Steba произвежда уреди „Произведено в Германия“, като „Контактни решетки“, „Raclettes“ и „Grill“ и „Bake-Oven“ на своето производствено предприятие в Strullendorf.
Steba заема широка и модерна продуктова гама със своите стратегически продуктови категории печки, електрически барбекюта, фритюрници , пещи за печене и много други. По това време, както и днес, някои изделия се произвеждат от дългогодишни и качествени служители в нашата фабрика в Strullendorf близо до Bamberg и се изнасят в повече от 45 страни по света.