Категории

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Уред за облекчаване на алергии

  Какво представлява Фототерапевтичното устройство Medisana Medinose?

  Medisana Medinose е предназначена за светлинно-терапевтично лечение на носната лигавица за облекчаване на алергични реакции.

  Светлинната терапия е нов тип лечение на алергични реакции. Компанията Medisana AGспециално разработва диодите, излъчващи червена светлина с дължина на вълната от 660 nm. Облекчението на симптомите на алергията и потискането на свръхчувствителността на носната лигавица може да стане само при тази дължина на вълната.

  %D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1

  Ползи от светлинната терапия

  При светлинната терапия не се употребяват никакви лекарствени препарати. Тази високоефективна терапия продължава само около 4 минути и половина и може да се провежда практически навсякъде. Приложението на уреда не влияе върху други органи или части на тялото, благодарение на локалното си действие.

  При клиничните тестове на устройството е регистрирано значително намаление на симптомите на сенната хрема. Някои симптоми са облекчени или дори изцяло елиминирани само след няколко часа лечение. При болшинството от пациентите се наблюдава ясно подобрение на състоянието в рамките на 2 седмици от започване на лечението.

  Как се използва Medisana Medinose?

  Приложението на Medisana Medinoseпродължава приблизително 4 минути и половина. През това време накрайниците излъчват червена светлина с дължина на вълната приблизително 660nm и определена интензивност.

  С функцията за автоматично изключване на устройството можете да сте спокойни, че лечението ще продължава всеки път точно колкото е необходимо.

  Medisana Medinose трябва да бъде използвано 3 пъти на ден в началото на лечението. Честотата на приложенията може и да бъде намалена, когато симптомите бъдат облекчени.

  Лечението се провежда през целия ден. Първото приложение за деня трябва да стане или преди, или след закуска, а последното – преди лягане вечер. Третото приложение може да бъде направено в удобно за Вас време през деня. Практичният колан на гърба на устройството го прави изключително удобен за носене.

  Цитатът е от: http://www.medishop. bg/page/205/unikalni-uredi.html