Категории

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Само не и целулит!!! Кошмарът за всяка жена. По-голямата част от представителите на нежния пол страда от този проблем.

  Не само козметичен дефект, но и заболяване – портокаловата кожа ни кара да се чувстваме некомфортно и подрива самочувствието ни като жени. Започваме да търсим всевъзможни начинида се отървем от него.

  Въпреки общото твърдение на козметици и дерматолози, че целулита е по-скоро козметичен проблем – това далеч не е така. Твърденията че килограмите и целулита са зависими също са погрешни. Да килограмите в повече са „добре дошли” за портокаловата кожа, но много слаби хора също страдат от целулит.

  Защо това е така?

  Целулита има доста плашещо медицинско название - гиноидна липодистрофия, и е заболяване на съединителната тъкан, засягащо лимфната и кръвоносната системи на повърхността на кожата. Липсата на физическа активност и заседналия живот са едни от основните причини за лошата микроциркулация на кръвта, която е в основата на неговата поява. Като резултат се образуват неравномерни мастни струпвания под горните слоеве на кожата и се затруднява извеждането на вода от организма.

  Поради тази причина, когато решим че е дошло време да започнем интензивна борба с проблема, би било добре да се ориентираме към методи, който да засилят микроциркулацията на кръвта и лимфите.

   Водещо място в портфолиото на Ланаформ е отделено именно на продуктите за борба с целулита

   Антицелулитни клинове:

  Материята им е специфична, патент на Ланаформ. Трите слоя: памук – каучук – съшиващи конци от вискоза на клина, осигуряват интензивен микромасаж и засилват кръвната и лимфната циркулации.

  Дължините варират от ¾ до глезена и под бюста, като по този начин работят върху различни части на тялото. Отслабващата функция на моделите се корени именно в патентованата тъкан, която при ежедневно носене прави микро масаж и подобрява циркулацията на лимфите и кръвта. Действието се засилва още повече от наличието на естествения латекс, който създава ефект на затопляне и по този начин предизвиква обилно отделяне на вода от кожата. При интензивна употреба резултатите ще са на лице още през първия месец. Първият признак че клинът действа положително е изглаждането текстурата на кожата.

  Моделите  Редукти и Екшън са едни  от най предпочитаните. След тяхната  дневна употреба, се взима душ и на влажна кожа се нанася Антицелулитен  и стягащ  гел „ Ланаформ”, за да възстановим кожата. За  бърз ефект клиновете се използват дневно по 7-8 часа в активен режим /чрез ежедневни движения/  в срок  от  два месеца. Чрез тези клинове, вашата обиколка  ще се намали от 2 до 9 см.

  След това за поддържане на получените резултати се ползва веднъж седмично.

  Ето  мненията на наши клиенти:

  Нели Петкова: Използвам клиновете от много време – по конкретно модели Action и Body Line. Впечатлението ми от тях: през първата седмица отделях много вода сякаш постоянно бях в сауната. Но пропуснах да използвам стягащия гел и поради тази причина кожата ми се отпусна доста – не правете тази грешка. След това разбира се започнах да го нанасям и разбира се нещата се възстановиха. Действието е по-добро когато се носи без бельо. Резултатът при мен беше 14 кг. за 2 месеца. И от тогава не съм ги възстановила.

  Елица: Освен почивните дни нямам никакво друго време за спорт и реших да  пробвам един моделите – Редукти. Бях изненадана от ефекта при мен. Почнах да се потя като във фитнес а кожата ми се изглади след първите 3 обличания. И то предвид че го носех само вечер по 4-5 часа и уикенда вкъщи. Само след месец успях да намаля обиколката на корема и талията с 4 см без никакви усилия. Винаги съм била скептична към подобни продукти, най-вече заради чувствителната ми кожа и антиалергичната материя беше определящ фактор при избора ми. Сега не съжалявам, че се доверих на марката.

  Отслабващото бельо е от по-лека материя, която позволява да се носи ежедневно под дрехите. В крак с последните резултати от изследвания в сферата на борбата с целулита, компанията е разработила модели, в чиито тъкани допълнително са вплетени естествни растителни влакна и микрокапсули. 

  massslim1

  1.        BeautyshapeAltoMicrocapsules – с микрокапсули коефин, които попиват в кожата и спомагат за редуцирането на натрупванията. Известно е, че кофеина се абсорбира много лесно от организма и поради силното си липолитично действие (тоест стимулира отделянето на липаза - храносмилателен ензим участващ в разгражднаето на мазнините) улеснява изхвърлянто им от мастните клетки. Микрокапсулите кофеин в клиновте на Ланаформ имат подобно действие – абсорбират се от кожата за около месец и действат продължително именно там къдто има излишно струпване на мазнини.

  2.         Mass & Slim с турмалинови перли засилващи микромасажа и вплетени бамбукови нишки, които овлажняват кожата. Бамбукът е известен и с антиоксидантните си, противовъзпалителни и хидратиращи свойства, поради което използван в клиновете осигурява овлажняване и предпазва от алергии.

  3.        BeautyshapeAlto с Алое вера – в модела сезалага на овлажняващо и антиалергично действие на растението. Основната цел е носенето на такива продукти да остави усещане за лекота и комфорт.

   Кройката на всички продукти от серията следва основните мускулни групи в областта на ханша бедрата и седалището, като по този начин се осигурява моментално стягане и оформяне на силуета където е нужно.

  Антицелулитни масажори,

  Ланаформ предлага три вида на вашето внимание:

  1. Stopcell –   масажор 2в1 – с две функции вибрации и натиск.

  2. Slimmate – 3в1 – с три функции вибрации , затопляне и  е снабден със резервоарче  за нанасяне на гел.skin_mass_produit2_bd_201151615442

  3. SkinMass– нов модел, базиран на палп-рол технология. Съчетава притискащ ролков масаж с вакум и вибрации, които засилват лимфиня дренаж и разбиват подкожните натрупвания.

  Всички продукти на Ланаформ ви спестяват ценно време, тъй като можете да ги използвате на спокойствие у дома. В същото време са разработени с грижа за вашето здраве, и акцент на действие - отстраняване причините за появата на целулита.

  Те определено улесняват борбата ви с неприятния целулит. Въпреки това с риск да се повторим:

  -  хранете се здравословно- включете в менюто си повече плодове, зеленчуци и храните богати на фибри.

  - пийте повече вода – тя ще помогне за изчистване на токсините от тялото

  - движете се – дори умереното движение е полезно, все пак то стои в основата на действието и на нашите клинове

  Не забравяйте - добре познатите методи ще ви накарат да се почуствате по-здрави, по силни и по-свежи.