Шведска сетна за открито

Нов продукт

Шведска стена за открито Изработена от стомана, изцяло заварена, прахово боядисана. Може да се използва като стандартна шведска стена и като лост за набиране.

Повече детайли

Произвежда се по поръчка за 30 работни дни

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 20.53 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 48 точки за лоялност. Общо за количката Ви 48 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 9,60 лв.


480,00 лв

46 kg
Вижте срока на доставка

  • 30% депозит за поръчка
  • Цялата сума предплата и доставка до 10 раб. дни

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Шведска стена за открито Изработена от стомана, изцяло заварена, прахово боядисана. Може да се използва като стандартна шведска стена и като лост за набиране. Удобна за използване от двама души едновременно. Размери - 920х500 мм в основата и височина 2500 мм. Зона за безопасност 3920х5000 мм. Монтажът на фитнес уреда за открито се извършва чрез анкериране като за целта са необходими два бетонни фундамента с размери 500х500 мм и дълбочина 350 мм, разположени на 880 мм един от друг. Класическият дизайн на шведската стена я прави предпочитан стрийт фитнес уред от много училища, хотели, а също така и за завършек на междублоковите пространства.

   

монтира се с анкери върху два бетонни фундамента с размери 1000 х 800 х 350 мм. на разстояние 880 мм. междуосово един от друг

размери д/ш/в – 920 х 500 х 25000 мм.

височина на свободно падане 2500 мм.

зона за безопасност/safety zone – 20 m2

Всички наши уреди за фитнес на открито първо се обработват с цинков грунд който предпазва метала от корозия и след това се боядисват прахово. По този начин двата покривни слоя осигуряват много по-добра защита срещу надраскване и гарантират дълъг срок на употреба, в който не се налага външните фитнес уреди да бъдат пребоядисвани. На нашите клиенти предлагаме различни комбинации от цветове, в зависимост от предпочитанията - естествено без допълнително заплащане!

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Шведска сетна за открито

Шведска сетна за открито

Шведска стена за открито Изработена от стомана, изцяло заварена, прахово боядисана. Може да се използва като стандартна шведска стена и като лост за набиране.

Path: > > > Шведска сетна за открито

В следната категория има още 30 продукта: