Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части

ARM061

Нов продукт

Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 7 точки за лоялност. Общо за количката Ви 7 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,40 лв.


79,90 лв

1 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

СПЕЦИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ СКЪСВАНЕ:Това не са като другите ластици на пазара, които се късат след няколко тренировки. Нашите ластици са със специална Anti-Snap технология, което гарантира здравината и издръжливостта им дълго във времето. Направени от най-високо качество премиум натурален латекс и също така са двуслойни за максимално съпротивление. Дължината на всеки ластик е 140 см.

11 ЧАСТИ ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ТРЕНИРАНЕ: Тренировъчните ластици комплект включват:

  • 5 Ластика с различно съпротивление:
  • 1 x Жълт 10 lbs (4.5 кг)
  • 1 x Син 20 lbs (9,1 кг)
  • 1 x Зелен 30 lbs (13.6 кг)
  • 1 x Черен 40 lbs (18.1 кг)
  • 1 x Червен 50 lbs (22.7 кг)
  • 2 x Професионални ръкохватки с омекотяващо покритие
  • 1 x Система за захващане към всякакъв тип врати
  • 2 x Ленти за захващане към глезени
  • 1 x Водонепромокаема чанта за пренасяне

Общо съпротивление от ластиците : 150 lbs  (68 кг)!

СУПЕР АДАПТИВНА МУЛТИ-КЛИП СИСТЕМА: Без значение дали си начинаещ или експерт, тези фитнес ластици за тренировка за подходящи за теб. С тяхната вариация от съпротивление и мулти-клип система означава, че можеш да регулираш съпротивлението и интензивността както пожелаеш. От теб зависи дали ще използваш само 1 ластик или ще комбинираш 3,4 или дори 5 ластика за максимално съпротивление.

ПО-ДОБРИ ОТ ДРУГИТЕ: Повечето евтини имитации използват пластмасови клипс-системи, които не издържат на натоварването. Във фитнес ластиците на Armageddon Sports се използват метални клипс-системи за да се гарантира сигурност и качество.

МУЛТИФУНКЦИОАЛНИ: Упражнявайки се с нашите ластици за тренировка можеш да избираш между 64 различни метода на тренировка, комбинирайки ластиците и различните накрайници в комплекта. Тренирай цялото тяло – ръце, гърди, корем, рамена, гръб, крака, бедра, дупе. Вече няма нужда да ходиш във фитнес залата, фитнесът се премести в твоят дом!

ТРЕНИРАЙ НАВСЯКЪДЕ: Получаваш безплатна чантичка за носене с цип, която е устойчива на вода. Можеш да носиш лесно и удобно навсякъде с теб твоят тренировъчен комплект ластици, за да тренираш когато пожелаеш. Целият комплект ластици тежи 0,5 кг.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части

Напишете отзив

Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части

Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части

Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: