Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 15 м

ARM085

Нов продукт

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 15 м. Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. 13 кг.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 17 точки за лоялност. Общо за количката Ви 17 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 3,40 лв.


179,00 лв

13 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

Бойно въже /фитнес въже/

> ПОДОБРЕТЕ ФИЗИКАТА СИ: Въжето за тренировка има невероятни ползи върху тялото. Можете да го използвате за тренировка на цялата горна част, а защо не и за долна част. Едни от най-натоварваните мускули по време на упражнението са коремните, за това нищо чудно да имате мускулна треска на следващия ден.

> ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. Основно се употребява за подобряване на издръжливостта, силата и експлозивността на трениращия. Във видеото долу ще видите 12 упражнения, които препоръчваме да опитате, след като закупите въжето.

> ПРЕМАХНЕТЕ МАЗНИНИТЕ: Знаете, че по време на тренировка тялото Ви започва да работи на по-високи обороти, нали така> Следователно то започва да гори калории. Благодарение на високата интензивност по време на тренировка с бойното въже, Вие ще губите мазнини още по-бързо, което го прави дори по-добро и от всяко кардио упражнение.

> ВИСОКО КАЧЕСТВО И КОМФОРТ: Можете без никакво притеснение от скъсване да прекарвате дълги тренировки с фитнес въжето. То е направено от здрав и качествен материал, като за Ваше удобство сме добавили и гладко покритие в двата края, което ще предпази ръцете Ви от протриване или наранявания.

Предимства на бойното въже
По-добро от кардиото – тук Вие губите мазнини, ставате по-издръжливи, трупате сила и мускули;
Идеална широчина и дължина – подбрали сме точната мярка, която пасва на захвата на всеки желаещ да употребява тренировъчно въже;
Перфектно за подготовка за двубой – с този невероятен артикул Вие можете да подобрите експлозивността и пъргавината си, които със сигурност ще Ви помогнат в следващата битка.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 15 м

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 15 м

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 15 м. Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. 13 кг.

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 15 м

В следната категория има още 30 продукта: