Стойки за кофички и упражнения

ARM081

Нов продукт

Метални стойки за кофички и упражнения с височина 72 см. Цвят - Жълт

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 13 точки за лоялност. Общо за количката Ви 13 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 2,60 лв.


130,00 лв

9 kg
Доставка: от днес за утре

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Метални стойки за кофички с 72 см височина

> ПОДХОДЯЩИ ЗА ДОМАШНА ТРЕНИРОВКА: Ако сте запалени по уличен фитнес (street fitness) или по-скоро по тренировките със собствено тегло, то тази универсална станция е точно за Вас. Ако навън времето не е удачно за тренировки, то е време да пренесете тренировката в домашни условия!

> ЗДРАВИ И СТАБИЛНИ: Металните стойки за упражнения са изработени така, че да стъпват здраво на земята. Това Ви позволява да изпълнявате всякакви упражнения, без притеснение, че можете да паднете. Същевременно тя е лесно преносима и можете да тренирате където си пожелаете.

> ИЗПОЛЗВАНИ ЗА МНОГО СПОРТОВЕ: Както знаете, тренировките със собствено тегло Ви носят повече сила и издръжливост. Много хора ги използват при тренировките си по кросфит, гимнастика и силови упражнения. Чрез тях можете да се сдобиете с здрава и ефективна мускулатура!

> ДВЕ В ОПАКОВКА: Предлагат се две стойки с уникален и красив дизайн, като сме помислили за удобството Ви и сме сложили омекотяващи дръжки. С тях можете да се предпазите от изплъзване или образуване на пришки. Цветът е жълт и ще се слее идеално с домашната Ви обстановка.

Предимства на стойките за упражнения
Използвате ги когато си пожелаете – независимо от времето навън, Вие можете да тренирате и в дома си;
Развивате повече сила и издръжливост – упражненията със собствено тегло допринасят за постигане на тази цел;
Здраво стъпили на земята – независимо от спорта, който практикувате, Вие ще се чувствате сигурно при изпълнение на упражнението си.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Стойки за кофички и упражнения

Стойки за кофички и упражнения

Метални стойки за кофички и упражнения с височина 72 см. Цвят - Жълт

Path: > > > > Стойки за кофички и упражнения

В следната категория има още 30 продукта: