Бърза круша с ластици Преглед отблизо

Бърза круша с ластици

1146

Нов продукт

Спартан бърза круша с ластици. Този артикул е произведен изцяло от естествена кожа и е с подсилени шефове.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 9 точки за лоялност. Общо за количката Ви 9 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,80 лв.


99,00 лв

1 kg
Доставка: от днес за утре

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Бързата круша е нужен уред по време на тренировката Ви. Този артикул е произведен изцяло от естествена кожа и е с подсилени шефове. Така издръжливостта му е много по-голяма в сравнение с конкурентните продукти и ще Ви осигури нужното, за да направите една много качествена и ефективна тренировка.

Този модел бърза круша е за закачане на пода и тавана. В комплекта има 2 броя ластици, които трябва да се прикрепят към пода и към тавана, крушата остава по средата.

Бързата круша ще Ви осигури възможност да натоварите мускулите на ръцете Ви. Така ще направите много добра тренировка, която ще подобри цялостното Ви представяне. За целта трябва да монтирате уреда. Това става на пода и на тавана. След това трябва да загреете Вашите мускули и да се приготвите за тренировка.

Застанете пред бързата круша и започнете да я удряте като спазвате следните препоръки:

  • Извършете 3 бързи серии по три минути всяка.
  • Удряйте уреда многократно с лявата Ви ръка, за да тренирате внезапния удар, който ще можете да нанесете с нея при реална битка.
  • Правете по 1 минута почивка между отделните рундове. Така ще можете да приключите тренировката Ви с този уред само за 11 минути!

Целта на бързата круша е да подобри бързината на ръката Ви и Вашата концентрация. Също така с помощта на този уред ще станете много по-точни и по-издръжливи. Усъвършенстването на левия Ви удар ще Ви позволи да постигнете много победи във всеки един боксов мач. Този удар е може би най-важният, защото ще зашемети противника Ви изненадващо и качествено.

Артикулът Бърза Круша има нужда да се надуе с въздух преди употреба, това става с всеки вид помпа.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Бърза круша с ластици

Бърза круша с ластици

Спартан бърза круша с ластици. Този артикул е произведен изцяло от естествена кожа и е с подсилени шефове.

Path: > > > > Бърза круша с ластици

В следната категория има още 26 продукта: