Сауна колан за отслабване sauna belt

200525
49,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Сауна колан за отслабване sauna belt max200522

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 4 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,80 лв .


SAUNA BELT е подгряващ колан със сауна ефект, позволяващ Ви да изпитате топлината и ефекта на сауната в уюта на собствения си дом . Освен това сауна ефектът се концентрира в желаната от Вас област.

Идеален е за използване в областите на корема, пояса, кръста и бедрата , въздействайки с ефекта на портативна сауна.Препоръчително е коланът да се използва на стайна температура.При използването на ”SAUNA BELT” е добре да се заеме удобна позиция на тялото.

Използвайте го полулегнали или прави, но никога и легнали по корем или в седнало с облягане положение, защото това би могло да доведе до повреда на електрическата мрежа на колана. По време на процедурата, не използвайте кремове или мазила, доколкото порите в този момент напълно се отварят, а това би било възможност за възникване на алергии. По време на сеанса е препоръчително да се пият горещи напитки : кафе, мляко или чай и да се избягва приемането на охладени напитки.”SAUNA BELT” да не се използва непосредствено след хранене !

Препоръчително е да се изчака минимум 2 часа след храненето, преди да се пристъпи към процедурата. За постигане на максимален ефект, препоръчваното време за една процедура е 50 мин. Не превишавайте това времетраене!

С оглед на Вашата безопасност, коланът автоматично се изключва след изтичането на 50-тата минута .

Не се препоръчва ”SAUNA BELT” да се ползва за период по-продължителен от 45 дни.

Maxima
Нов
chat Коментари (0)