Сауна колан за отслабване sauna belt

200525

Нов продукт

Сауна колан за отслабване sauna belt max200522

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност. Общо за количката Ви 4 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,80 лв.


49,00 лв

1.5 kg
Доставка: в момента два, три дни!

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

SAUNA BELT е подгряващ колан със сауна ефект, позволяващ Ви да изпитате топлината и ефекта на сауната в уюта на собствения си дом . Освен това сауна ефектът се концентрира в желаната от Вас област.

Идеален е за използване в областите на корема, пояса, кръста и бедрата , въздействайки с ефекта на портативна сауна.Препоръчително е коланът да се използва на стайна температура.При използването на ”SAUNA BELT” е добре да се заеме удобна позиция на тялото.

Използвайте го полулегнали или прави, но никога и легнали по корем или в седнало с облягане положение, защото това би могло да доведе до повреда на електрическата мрежа на колана. По време на процедурата, не използвайте кремове или мазила, доколкото порите в този момент напълно се отварят, а това би било възможност за възникване на алергии. По време на сеанса е препоръчително да се пият горещи напитки : кафе, мляко или чай и да се избягва приемането на охладени напитки.”SAUNA BELT” да не се използва непосредствено след хранене !

Препоръчително е да се изчака минимум 2 часа след храненето, преди да се пристъпи към процедурата. За постигане на максимален ефект, препоръчваното време за една процедура е 50 мин. Не превишавайте това времетраене!

С оглед на Вашата безопасност, коланът автоматично се изключва след изтичането на 50-тата минута .

Не се препоръчва ”SAUNA BELT” да се ползва за период по-продължителен от 45 дни.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Сауна колан за отслабване sauna belt

Сауна колан за отслабване sauna belt

Сауна колан за отслабване sauna belt max200522

Path: > > > Сауна колан за отслабване sauna belt

В следната категория има още 30 продукта: