Апарат за кръвно налягане над лакътя – Omron M2

110,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Апарат за кръвно налягане над лакътя – Omron M2. Японски Напълно автоматичен

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 11 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 11 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 2,20 лв .


Скала за ниво на кръвното налягане

Технология “Intellisence”

Памет 30 измервания

Ръководство за правилно поставен маншет

Откриване на неравномерна сърдечна дейност (аритмия)

Размер на маншета 22 – 32 см.

Гаранция 3 години

Клинично тестван апаратИндикатор за правилно поставен маншетПравилно поставен маншетИндикатор за откриване на аритмияПамет за 30 измервания назад

Както всички OMRON "M-гама" напълно автоматично за измерване на кръвно налягане OMRON M2 съдържа Intellisense Technology, давайки бърз, удобни и точни показания за кръвно налягане. OMRON M2 се доставя с 22-32 см маншет като стандарт.

Информацията за Вашето здраве не трябва да бъде достояние само на Вашия лекар. Ние от Omron, желаем да дадем възможност на всеки човек да разбира сигналите на своето тяло, така че да може да контролира заболяванията или да ги предотврати. Затова предлагаме продукти, които помагат на хората да контролират здравето си у дома, да живеят здравословно и по възможност да избягват болничен престой. Когато Вашето тяло “говори”, ние можем да помогнем да го “чуете”.

Нов

Може да ви хареса също

chat Коментари (0)