Процедура за Онлайн кандидатстване за целеви потребителски кредит

1. Клиентът избира стоката/ите, която/които иска да закупи на изплащане и я /ги добавя в количката/кошницата. Избира начин за плащане „На кредит”. На кредитиране подлежат стока/и на обща стойност над 300 лв.
2. С помощта на специално разработен калкулатор, Вие лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да изберете най-удобния вариант на погасяване. Системата автоматично трябва да изчислява всички полета на калкулатора след избор на срок на кредита. Моля имайте търпение когато сменяте срока отнема време за презареждане.

След като бъде избран план на изплащане, за да продължи напред, клиентът трябва да даде своето съгласие за обработка на личните му данни. За целта се запознава с документа „ Искане декларация за потребителски кредит” и маркира полето за «Съгласие». По този начин извършва електронно изявление, че е запознат и приема условията.
3. Клиентът попълва форма със следните данни – име, ЕГН, телефон за връзка, имейл, адрес. Всеки клиент трябва да е запознат и да приеме Общите условия за онлайн покупка.

Служител на “ТИ БИ АЙ Банк” ЕАД се свързва на посочените телефони с клиента и допълва необходимата информация в искането за финансиране. Всеки ползвател, който желае да закупи чрез онлайн магазина стока/и на кредит, следва да кандидатства пред финансова институция за отпускане на кредит.

Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 300 (триста) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките, включени в поръчката.

Кандидатстването се извършва: само онлайн, само чрез сайта, посредством кликване върху бутона “купи на кредит”, след което се следва предвидената процедура. Условията, на които ползвателят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика.
Доставката на закупени на изплащане, чрез онлайн магазина стока/и, се извършва само след като fitzona.com бъде уведомен от финансовата институция, че кандидата е одобрен, с предмет „кредитиране“ в пълен размер на съответната поръчка.