Здраве и красота

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Здраве и красота

  Магазин за красота и здраве онлайн. Апарати за измерване на кръвно налягане на водещи производители. Апаратите са клинично тествани и са от трите световни производителя от Япония и Германия. Електронни апарати за кръвно налягане. Измерват точно от китката, измерват кръвното налягане над лакът. Механични апарати за измерване на кръвното налягане....

  Магазин за красота и здраве онлайн. Апарати за измерване на кръвно налягане на водещи производители. Апаратите са клинично тествани и са от трите световни производителя от Япония и Германия. Електронни апарати за кръвно налягане. Измерват точно от китката, измерват кръвното налягане над лакът. Механични апарати за измерване на кръвното налягане. Систолично, диастолично налягане. Отчитане на аритмия и пулс. Аларма за аритмия. Апаратите за кръвно налягане на Little doctor са световно признати като здрави и стабилни, а цените ще ви изненадат. Уреди за красота, за вашата кожа и красота. Премахване на бръчки, масажиращ лифтинг, премахване на целулит. Почистване на лице, лифтинг, обезкосмяване. Масажиращи Уреди за шиацу масаж, седалки за масаж, за кола и вана. Масажиращи колани и възглавници. Масажни легла, масажни кушетки ще намерите тук. Масажиращите седалки сега вече са крайно необходими за всички работещи на стол. Масажни кресла или масажиращи столове. Тук екстрите и удобствата за вашият комфорт са безкрайни.   Уреди за инхалация. Тук ще намерите инхалатори - небулизатори на три световни марки. OMRON, MEDISANA, LANAFORM. Уреди за вибромасажи и честотни масажи. Отслабнете бързо и лесно с нашите уреди за здраве и стягане. Електрически уреди, кантарчета и везни тук има всичко за здравето и красотата на вашето тяло. Кантари измерващи телесната мазнина, везни за измерване на бебешка кърма, точни, механични и електрически. Електронни термометри от висок клас. Здраве и красота има във всички тях. В уредите за здраве и красота ще откриете разпускащи процедури след тренировка. Лекуване на травми и алергии. Помагане при хронични болки, стегнати бедра и задни части. Идеята за здравето и красотата присъства във всички области на магазина. Специален раздел от физиотерапевтични продукти има при нас. В красота и здраве са включени и медицински изделия. Като стетоскопи, камертони, пинсети. Огромна част от секцията за здраве и красота е отделила на затоплящите и загряващи удобства. Това са загряващи матраци, одеала и грейки. Тук в секцията за здраве и красота има чудесни предложения за вашето лечение и дълголетие. Продуктите на Биогенис, каните за водородна вода, жива вода с тук. Заповядайте в категорията на здравето и красотата. Непрекъснато я увеличаваме и обогатяваме. 

  Още

  Здраве и красота Съдържа 373 продукта.

  Подкатегории

  • Масажни уреди

   В края на тежкия работен ден жадувате за един релаксиращ масаж, нали? Представяме ви перфектното решение за напрегнати и уморени мускули – Интензивен масажор. Масажор, вибромасажор, масажиращ колан, масаж на мускулите, релаксиращ масаж. На тяло - масажираща седалка.  Отслабнете бързо и лесно. Виброплейт и power-plate може ефективно да масажира мускулите, да отпусне артериите и вените и да подобрява циркулацията на кръвта. Масажираща седалка. Вибриращ масажор за врата и гърба. Високочестотно масажиране. Всичко това е тук. Масажни облегалки или седалки. Масажен стол. Масажна маса. Масажни кушетки. Легло за масаж или масажираща постелка. Вибро масажори и вибромасаж. Предлагаме масажни пособия за цялото тяло. Имаме масажни маси и масажни кушетки коита са чудесно и удобно решение за пътуващи масажисти. Масажиращите машини с 3де и вибрации са най модерно средство за премахване на целулита. Голямо разнообразие от масажиращи продукти и макажни постелки. Истински шиацу масаж, затоплящ масаж, релаксиращ масаж, всички тези масажни продукти ще намерите тук.

  • Уреди за здраве

   Интернет магазин за продажба на здравни уреди. Уреди за здраве. Това са уреди за стягане, профилактика, облекчаване на болка и раздвижване. Предлагаме ви богата гама термометри. Безконтактни, бързи и точни. Измерват температура с точност за секунди. Може да проверите температурата на храна и напитки. Предлагаме ви топлината на електрическите грейки и одеяла от Германия. Медисана. Инхалатори за лечение на горните и долните дихателни пътища. Тук ще намерите овлажнители и озонатори на въздуха в стаята. Полезно за вас и вашето дете. Лечение на асма и алергии. Овлажнители и обеззаразители на въздуха. За профилактика и лечение. Инфрачервена лампа, фототерапевтични против алергии и проблеми. Светлинна терапия за алергични реакции. Епилатори и Фотоепилиращо устройство и електроди Коланът Medisana BOB работи на принципа на електрическата мускулна стимулация. Със сауната за лице Medisana FSS. Нежните водни пари ще отворят порите Ви.

  • Апарати за кръвно

   Апарати за измерване на кръвното налягане. Тук ще намерите всички разновидности на апаратите, за домашно измерване, както и за клинично. Апаратите за кръвно отчитат също така аритмия, имат и памет за десетки измервания. Следенето на вашето артериално кръвно налягане ще ви даде сигурност и спокойствие. На тези три световни фирми се доверяват и българските лекари. Може да се доверите на нашият избор защото ви предлагаме немско качество и японска точност. Това са апарати за кръвно на немската фирма Медисана с Сертификати за качество MEDISANA AG, Germany. Тук предлагаме също апаратите за измерване на кръвно налягане на японския лидер OMRON. Апаратите са клинично тествани и може да ги намерите на сайта подредени по цена. Има подходящи апарати за китка и над лакът. С апаратите за кръвно вървят комплект батерии и всички сертификати за качество и инструкции. На сайта се намират много изгодните и точни апарати за измерване на кръвно на японската компания NISSEI. Това е японска компания с невероятна прецизност и отлична цена в света на измерване на кръвно налягане. Сега всеки може да си позволи апарат за кръвно. От 3 години предлагаме германският производител Ристер. Апарати за кръвно със световна гаранция. Riester предлагат манометрични апарати за професионално и домашна употреба. Електронните апарати за измерване на кръвно налягане са точни и безпристрастни. Също така предлагаме апарати за кръвно на Ситизен и Литъл доктор. Тук ще видите апарт иза кръвно от Сингапур. Сфиманометрични, механични апарати за кръвно и електронни апарти за кръвно. Имат включени стетоскопи. Апарат за кръвно Медел е италиански висококачествен уред за измерване на кръвно налягане. Има модели които се събират в джоб и можете да ги носите с вас където и да пътувате.  От скоро тук има апарати за кръвно на Бойрер Германия, с 60 месечна гаранция. Измерване на налягането се предлага и от Касада Италия. Има медицински сертифицирани апарати за измерване на кръвно налягане. Даваме доброволна гаранция от 3 години. Повечето апарати предлагаме с безплатна доставка. Системата за управление на качеството Medisana е сертифицирана в съответствие с международния стандарт DIN EN ISO 9001 и гарантира постоянно високо ниво на качество. Сертифицираните медицински устройства отговарят на тези високи изисквания: MPG (Medizinproduktegesetz - германският закон за медицинските изделия) с CE 0297 и MDD (Medical Device Directive - Директива за медицински изделия на Европейския съюз) с 93/42/EEC. Casda, Innoloving, Riester 

  • Уреди за красота

   Спрете часовника и изтрийте следите на времето!
   Достиженията на естетичните технологии продължават своя значителен напредък в световен мащаб. Динамичният живот и липсата на време правят борбата със следите на времето неравностойна.

   Уред за премахване на бръчки с лифтинг ефект - TriPollar STOP е ефективен, безопасен и лесен за употреба уред за клинично обновяване на кожата, който дава естетични резултати на професионално ниво, но сред уюта на вашия дом или на друго удобно за вас място.

   Уред за стягане на кожата на тялото и премахване на целулит - TriPollar POSE е лесен за употреба уред, който свива мастните клетки и намалява обиколката на тялото, като в същото време премахва появата на целулит и прави тялото ви по-гладко, по-стегнато и по-тонирано.

   Уред за диамантено микродермабразио - Микродермабразио е нехирургична процедура за подмладяване на кожата чрез механична екфолиация с помощта на устройство. Работи чрез премахване на най-горния слой мъртви кожни клетки, като стимулира производството на колаген и еластин и увеличава плътността на епидермиса.

  • Везни кантари

   Електронен кантар. Механичен кантар. Ново поколение при уредите за отчитане на теглото. Уредите Медисана са немски изключително прецизни и точни. Всички имат 36 месеца гаранция и безплатна доставка.  Може да следи теглото изчислява костната Ви маса и определя пропорциите на мазнините, мускулите и водата във Вашето тяло.

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 373 артикула
  • Маска за деца за инхалатори Medisana IN 500/IN550 54528
   11,00 лв В наличност
   Маска за деца за инхалатори Medisana IN...

   Маска за деца за инхалатори Medisana IN 500/IN550 54528

   11,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Мундщук за инхалатор Medisana USC 54102
   13,00 лв В наличност
   Мундщук за инхалатор Medisana USC 54102

   Мундщук за инхалатор Medisana USC 54102

   13,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Филтър за кана за водородна вода
   27,00 лв Изчерпано
   Филтър за кана за водородна вода

   Филтър за кана за водородна (хидрогенизирана) вода BOGENIS

   27,00 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • Електронен Кантар за багаж и термометър за стайна температура
   29,00 лв В наличност
   Електронен Кантар за багаж и термометър за...

   INNOLIVING Електронен кантар за багаж и термометър за стайна температура

   29,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Електрическа пила за полиране на нокти
   29,00 лв В наличност
   Електрическа пила за полиране на нокти
   1 Коментари

   Електрическа пила за полиране на нокти INNOLIVING 

   29,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Загряващи ръкавици със семена и лавандула
   29,00 лв В наличност
   Загряващи ръкавици със семена и лавандула

   INNOLIVING Загряващи ръкавици със семена и лавандула.  Размер: универсален + Допълнителна торбичка със семена, която се загрява.

   29,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • INNOLIVING Кантар в три цвята
   29,90 лв В наличност
   INNOLIVING Кантар в три цвята

   INNOLIVING Кантар в три цвята

   29,90 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Голям маншет за апарат Laica BM2604
   29,90 лв В наличност
   Голям маншет за апарат Laica BM2604

   Маншет с по-голям размер от 30 до 42 см. за апарат за кръвно налягане Laica BM2604. 

   29,90 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Електронен кантар-червен
   32,00 лв В наличност
   Електронен кантар-червен

   INNOLIVING Кантар  червен

   32,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Електронен кантар-черен
   32,00 лв В наличност
   Електронен кантар-черен

   INNOLIVING Кантар черен

   32,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Кантар Innoliving
   33,00 лв В наличност
   Кантар Innoliving

   INNOLIVING Кантар

   33,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Кантар Innoliving сив
   33,00 лв В наличност
   Кантар Innoliving сив

   INNOLIVING Кантар

   33,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 373 артикула