Робот за почистване на басейн Dolphin Supreme M5 BIO-S

091211

Нов продукт

Dolphin Bio S е първото автоматизирано решение за справяне с Био и Естествени басейни. Dolphin Bio S се представя на най-високо ниво в чистенето на басейни с дължина до 15м.

Повече детайли

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 282.33 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 660 точки за лоялност. Общо за количката Ви 660 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 132,00 лв.


6 600,00 лв

15 kg
Доставка: от днес за утре

Добавяне към списъка с желания

Повече информация


Dolphin Bio S насладете се на идеално чист био или естествен басейн по лесен ибезпроблемен начин – с Dolphin Bio Suction робот за почистване на басейни. Dolphin Bio S е първото автоматизирано решение за справяне с Био и Естествени басейни. Той обединява най-добрата Dolphin-технология и дизайн с допълнителни аспекти, отнасящи се до предизвикателствата на Био и Естествените басейни.
Dolphin Bio S се представя на най-високо ниво в чистенето на басейни с дължина до 15м. Той допълва пречистващото действие на микрофлората, премахвайки листа и други отпадъци, като за тази цел използва или вътрешна филтрация, или външно всмукване и почистване на пода, стените и повърхността на водата. Отпуснете се и се насладете на басейна си, докато Dolphin Bio Suction почиства - без да се намесва и да вреди на флората и същества, живеещи в басейна.
Максимална хигиена - Уникална тройно-активна четка, използваща 2 био четки и допълнителна четка с двойно по-голяма скорост, ефикасно премахва мръсотия, водорасли и бактерии, дори и от изключително хлъзгави и неравни подове и стени. Достъпна и лесна поддръжка на басейна – Автоматизирано почистване на високо ниво, ви спестява време, пари и усилия в сравнение с ръчното почистване. Също така поддържа високото качество и баланса на водата за по дълго време.
Мулти-филтрация и всмукване за всякакви басейнни условия – Ексклузивен избор от три режима на вътрешна филтрация и външно всмукване чрез басейнна помпа осигуряват чистотата на вашия басейн – без листа, мръсотия и други отпадъци, всеки ден. Лесна за потребителя система, с лесна смяна на различните режими. Надеждно представяне и лесен за употреба - Напредналите технологии доставят
прецизно сканиране и ефективно почистване, включително на ъгли, извивки и дори на каменни подове. Вградените жироскопични и смарт-сензори, които разпознават стените и помагат на робота да избегне зоната на микрофлората, осигуряват пълно покритие за максимално кратко време, без прекъсвания.
Настройте го и забравете – Седмичен таймер ви позволява да нагласите графика за почистване, а дистанционното управление с множество от програми ви поднася пълна свобода в чистенето на басейна. Специален био-интензивен режим предотвратява появата на мътна вода.
Супер удобна поддръжка – Лесно достъпни филтрационни компоненти за лесно изпразване и почистване.
Поръчвайки Dolphin, вие получавате много повече от обикновен робот за почистване:
Съвременна технология за почистване – Интелигентност, самонастройващ софтуер Надеждно и дълго представяне - Високо качество, ефикасно почистване, създаден да издържа.
Достъпно и лесно обслужване
Почистващ цикъл 2/3/4 часа
Кабел 18 м
Предпазва кабела от огъване
Филтрация Тройна филтрация – за фини ултра-фини и едри частици
Био-четки проектирани за работа върху неравни повърхности, допълнителна акт. четка
тегло - 10,5кг
Смукателна сила 17 м3/ч
Волтаж 24 VDC
Производителност – по-малко от 30 VDC, IP 54,
индикатор за филтриращата торбичка,
Лесна поддържка и ремонт
Количка
Гаранция Без четките 24 месеца

iconi_1.gif

Dolphin Supreme M5 BIO-S 
70 микрона филтрация, 18м кабел,24V мотор, чисти басейни и езера до 15м дължина,период за чистене 3ч,Отделно за калта и листа възможност да монтира вакум маркуч и по този начин чисти по добре , лесно чистане филтрите. 
2 години гаранция комплект с количката и дистанционно.

Можем да ви предложим безплатна демонстрация на почистването в рамките на София до 50 км. 

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Робот за почистване на басейн Dolphin Supreme M5 BIO-S

Робот за почистване на басейн Dolphin Supreme M5 BIO-S

Dolphin Bio S е първото автоматизирано решение за справяне с Био и Естествени басейни. Dolphin Bio S се представя на най-високо ниво в чистенето на басейни с дължина до 15м.

Path: > > > > Робот за почистване на басейн Dolphin Supreme M5 BIO-S

В следната категория има още 16 продукта: