Категории

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Списък на продуктите по производители Dolphin Maytronics

  Световен производител от Израел. Лидер в басейновите технологии. Maytronics осигурява цялостно решение за грижата за басейн

  Лидери в иновативните екологични басейнови технологии


  Maytronics осигурява цялостно решение за грижата за басейн. Нашата широка гама от автоматични почистващи роботи за басейни, щадящи околната среда системи за пречистване на вода и продукти за безопасност на басейна доставя изключително преживяване на басейна за частни и публични собственици на басейни и оператори по целия свят.


  Нашите продукти включват Dolphin ™ линия на роботизирани басейн почистващи препарати, басейн покривала на Aqualife и Aqualarm и Espio басейн аларми.


   


  Създаване на стандарт за Автоматични роботи за басейн


  Основана през 1983 г., Maytronics е пионер в областта на автоматично почистване на басейн. Ние разработихме световноизвестните марки почистващи роботи Dolphin и с течение на годините, стана лидер на пазар. Състоянието на най-съвременните продукти и технологии постоянно поставят нови стандарти в грижата басейн, предлагайки несравнима комбинация от иновации и висок клас естетичен дизайн. Maytronics многократно води на пазара за идентифициране на възникващите тенденции и въвеждането на нови технологии и роботи, които са насочени нови и разнообразни пазарни сегменти.


  Всички Maytronics роботи за басейн почистващи системи са широко тествани в реални условия и са в съответствие с ISO 9001: 2008 и директиви CE / UL стандарти.


   


  Местно присъствие по целия свят


  Maytronics работи изцяло притежавани дъщерни дружества в САЩ, Франция, Австралия и местна подкрепа продажби за Латинска Америка в Аржентина. Ние също така поддържаме широка глобална мрежа за дистрибуция, като се гарантира, винаги сме близо до нашите клиенти. Нашите сервизни центрове са с лесен достъп, разположени в регионалните пазари осигуряват надеждни и ефективни продажби, сервиз и техническа поддръжка на нашите клиенти, където и да са.


  Да работим заедно за успеха


  В Maytronics, ние вярваме в изграждането на силна и дългосрочни бизнес отношения. Някои от нашите агенти са представляващо дружеството за почти 30 години, свидетелства за нашия ангажимент за взаимен успех.


   


   

  Още
  Показване на 1 - 11 от 11 артикула
  • 1 430,00 лв В наличност

   Вакумен робот за почистване на басейни Dolphin Hybrid RS1. Работи без захранване. Сам създава ел. енергия от вакумната циркулация. Роботът се включва към скимера на басейна.

   1 430,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 2 299,00 лв В наличност

   Роботът има 70микрона филтрация чисти басейни до 8м дължина, период за чистене1,5ч, Чисти дъното.Може да се изплозва и в сглогбяеми басейни.

   2 299,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 2 540,00 лв В наличност
   1 Коментари

   Робот за почистване на басейн Dolphin Supreme M3 Препоръчва се за басейни до 10м. дължина. Почиства пода и вдлъбнатини.

   2 540,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 3 079,00 лв Безплатна демонстрация
   3 Коментари

   Dolphin S 200 е робот за почистване на басейни, с който всеки може да се справи, благодарение на ултра-лекото му тегло и бързото освобождаване на вода. Той ефективно почиства пода, стените и ъглите, за блестящи резултати всеки път.

   3 079,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   Безплатна демонстрация
  • 3 955,00 лв В наличност
   1 Коментари

   Робот за почистване на басейн Dolphin Supreme M4 PRO Препоръчва се за басейни до 12м. дължина. Почиства пода, стените и повърхността на водата.

   3 955,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 4 199,00 лв Безплатна демонстрация

   Dolphin S300i е най-умното решение за почистване на всякакъв басейн, във всякакви условия. Той се научава на най-добрите начини на навигация, интелигентно се адаптира към формата на басейна и всякакви препятствия за максимална ефикасност.

   4 199,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   Безплатна демонстрация
  • 5 075,00 лв В наличност

   Робот за почистване на басейн Dolphin Supreme M5 Препоръчва се за басейни до 12м. дължина. Почиства пода, стените и повърхността на водата. Изключително бързи цикли. Точно сканиране

   5 075,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 5 749,00 лв В наличност

   Dolphin Wave 30 е лек и компактен професионален робот за басейни с дължина до 15 м. Осигурява перфектно почистване на дъното, стените и водната линия.

   5 749,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 6 549,00 лв В наличност

   Dolphin Wave 50 за басейни с дължина до 20м. Почиства, търка, филтрира и всмуква мръсотия от целия басейн, включително пода, стените и повърхността на водата..

   6 549,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 6 600,00 лв В наличност

   Dolphin Bio S е първото автоматизирано решение за справяне с Био и Естествени басейни. Dolphin Bio S се представя на най-високо ниво в чистенето на басейни с дължина до 15м.

   6 600,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  • 9 125,00 лв В наличност

   Dolphin Wave 100 за басейни с дължина до 25м. Това е робот за публични басейни с размери половин олимпийски. Дълбочината и ширината нямат значение. Почиства до 400 м2. Професионален почистващ робот за басейни с дължина до 25 метра.

   9 125,00 лв
   Доставка: от днес за утре
   В наличност
  Показване на 1 - 11 от 11 артикула