Категории

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  TriPollar POSE

  TriPollar POSE - Вашето основно оръжие в борбата с целулита и отпуснатата кожа

  TriPollar Pose премахва появата на целулит

  Отпуснатата кожа, мастните депа и целулитът са най-често срещаните естетични проблеми за много хора по целия свят. Някои смятат, че това е козметичен въпрос, но за справяне с тези проблеми са необходими много грижи и постоянство.

  Клиничните проучвания показват, че независимо от способността на повечето хора да намалят количеството мазнини, те не могат да контролират тази редукция в точно определени зони (корем, седалищни части, бедра и др). Дори специфичните физически упражнения за стягане на някои от проблемните зони могат да подобрят мускулния тонус в тази област, но да не намалят упоритите мастни отлагания, към които са фокусирани.

  През последните няколко години професионалните неинвазивни системи и технологии за оформяне на тялото и стягане на кожата се превърнаха в златен стандарт за професионалните клиники по целия свят.

  Ние Ви предлагаме нов клиничен уред за стягане на кожата на тялото, който дава професионални естетични резултати извън медицински или козметичен център -TriPollar POSE.
  TriPollar
   POSE е единственият научно изпитан уред за домашна употреба, който предизвиква истинска промяна отвътре. Процедурите с TriPollar POSE предлагат клинично доказани резултати, като свиват упоритите мастни депа и увеличават производството на кожен колаген за по-гладка, по-очертана фигура и по-малки обиколки на Вашето тяло.

  Подпомогнат от революционната радиочестотна технология TriPollar®, уредът насочва четири лъча с ниска мощност дълбоко в кожните и мастните слоеве. Тези лъчи предават високочестотна електрическа енергия с ниска мощност в мастнитеслоеве, като карат клетките да освобождават съдържанието си от течни мазнини, което причинява тяхното свиване и съкращаване. Едновременно с това се стимулира и дермалната дейност, като стяга колагеновите фибри и увеличава производството на нов колаген. Фибробластите на кожата се стимулират, за да повишат снабдяването с колаген, в резултат на което кожата се заздравява. Свиването на мастните клетки намалява появата на целулит, както и обиколките на тялото. Постига се заглаждане и стягане в различни области на тялото – ръце, бедра, коремната област и талията. Резултатите са едновременно бързи, видими и дълготрайни.

  TriPollar POSE - Предимства

  • Използва доказаната професионална TriPollar® радиочестотна (РЧ) технология, прилагана в хиляди клиники по света.
  • Клинично доказан уред.
  • Забелязват се незабавни видими резултати още след първата процедура.
  • Спомага за намаляване обиколката на тялото с дълготраен ефект.
  • Придава по-добри очертания с по-гладка и по-стегната текстура на кожата.
  • Спомага за намаляването на упоритите мастни натрупвания като паласки, бричове и натрупване на мазнина в горната част на ръцете.
  • Спомага за намаляване на подутините и бучките по бедрата и седалищни части, като изглажда целулита.
  • Дава възможност да контролирате формата на тялото си.
  • Лесен и приятен за употреба, с приятно затопляне по време на терапията.

  TriPollar POSE дава неинвазивно, ефективно решение за много естетични проблеми по Вашето тяло. След режим на терапия, състоящ се от 2 – 3 двайсетминутни процедури на седмица върху проблемните области, за 6 – 8 седмици ще даде незабавни и дълготрайни клинични резултати, с които ще се гордеете!

  Комплектът TriPollar POSE включва:

  • Уред TriPollar POSE
  • Захранващ с електричество кабел с адаптер за електрическата мрежа, снабден с европейски щепсел с 2 щифта и великобритански щепсел с 3 щифта
  • Ръководство за употреба + DVD с инструкции
  • Гаранционна полица
  • Бърз справочник
  • POSE Подготвителен гел (130 ml)

  Отбележете, че клиничният уред за стягане кожата на тялото TriPollar POSE е подходящ за употреба при напрежение от 100 - 240V. Това означава, че TriPollar POSE може да се използва навсякъде по света. Всичко, което е необходимо, за да включите апарата към електрическата мрежа е обикновен адаптер за пътуване. Ние доставяме клиничния уред за затягате кожата на тялото TriPollar POSE с адаптери, съвместими с електрическите контакти в Европа и Великобритания, за да е възможно използването на уреда както у дома, така и по време на почивка и пътуване. Можете да продължите Вашия редовен режим на терапия по всяко удобно за Вас време и място!