Категории

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Гаранция:

  Всички уреди са нови и носят гаранцията на доставчика за България. На част от уредите тя е 12 месеца, на други 24 месеца, на трети 36 месеца.
  Гаранцията: Моля обърнете внимание! Уредите които са ДОМАШНА (всички без професионалните) употреба нямат гаранция ако ги купите и използвате за обществена.
  Гаранцията важи без касова бележка, тъй като нашият магазин не издава такива. Имаме договори със сервизите

  Монтаж

  Монтажът на уреда не влиза в цената и става по ваше желание.
  Цените за монтаж, гаранцията важи във всички случаи, са следните:
  Велоергометър, гребен, бягаща пътека, специализиран уред е 39лв.
  На кростренажор 39лв.
  На комбиниран уред 79лв.
  Монтаж на барбекю 33лв.
  За монтаж на басейни с допълнителна уговорка. На всеки басейн е приложена до цената и може да бъде избрана от вас.
  Монтажът на някои уреди може да бъде специфичен извън изброените по-горе така, че може не всички цени да отговарят на посочените.
  Монтажът е възможен само с доставката НАШ БУС. За отдалечените места от София трябва предварителна уговорка. 

  Гаранционни условия:

  1. Интернет Фитнес Магазин дава на своите клиенти с всяка закупена стока с гаранция, гаранционна карта, в която са упоменати: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената техника; гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители; гаранционен срок на закупената стока;
  2. С изключение на задълженията специално посочени в тази гаранция, Интернет Фитнес Магазин не може да бъде отговорна за директни, недиректни, специални, случайни или последващи повреди, независимо дали се базират на договор, вреда в следствие пропуск на длъжностно лице или някоя друга законна теория и дали е предположена възможността за такива повреди.
  3. За всички продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Ограничения за гаранцията
  Гаранцията отпада в случай на:
  1. Повреди, причина за които е лош транспорт, съхранение или неправилна експлоатация.
  2. Опит за ремонт от страна на Клиента и/или друго неупълномощено лице.
  3. При използване на некачествени и неоргинални консумативни материали.
  Допълнителни условия: 1. Интернет Фитнес Магазин не носи отговорност при повреда на стоката вследствие форсмажорни обстоятелства. Ако не приемате условията, моля, не използвайте сайта! Купувачът заплаща стоката след прочитане на гаранционната карта и съгласяване с гаранционните условия.

  Приятно пазаруване!