Степер с разгъвач за крака

Нов продукт

Степер с разгъвач за крака – комбиниран фитнес уред за открито. Подпомага функцията на сърцето и тренира мускулите на краката.

Повече детайли

Произвежда се по поръчка за 40 работни дни

С покупката на този продукт, можете да съберете до 132 точки за лоялност. Общо за количката Ви 132 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 26,40 лв.


Доставката не е включена в цената

36 x 49.87 лв.

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 57.39 лв.

1 320,00 лв

50 kg
Вижте срока на доставка

  • 30% депозит за поръчка
  • Цялата сума предплата и доставка до 10 раб. дни

Повече информация

Степер с разгъвач за крака – комбиниран фитнес уред за открито. Подпомага функцията на сърцето и тренира мускулите на краката. Информация за размерите, зоната за безопасност и необходимите фундаменти за монтаж може да намерите в прикачения файл. Всички наши уреди за фитнес на открито първо се обработват с цинков грунд който предпазва метала от корозия и след това се боядисват прахово. По този начин двата покривни слоя осигуряват много по-добра защита срещу надраскване и гарантират дълъг срок на употреба, в който не се налага външните фитнес уреди да бъдат пребоядисвани. На нашите клиенти предлагаме различни комбинации от цветове, в зависимост от предпочитанията – естествено без допълнително заплащане! Попитайте и за условията ни за безплатна доставка до всяка точка на България! Ние произвеждаме външни фитнес уреди от 10 години – предимствата ни са високото качество, кратките срокове, възможността за персонализиране на всеки проект, отношението към клиентите ни и конкурентната цена!

ТЕГЛО50 kg
РАЗМЕРИ34 × 65 × 87 cm

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес уреди на открито > Степер с разгъвач за крака

Напишете отзив

Степер с разгъвач за крака

Степер с разгъвач за крака

Степер с разгъвач за крака – комбиниран фитнес уред за открито. Подпомага функцията на сърцето и тренира мускулите на краката.

В следната категория има още 30 продукта: