Фитнес ластик със съпротивление 20 кг.

ARM096

Нов продукт

Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата, съпротивление 20кг.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


30,00 лв

1 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата, 20кг
ИЗГРАДЕТЕ МУСКУЛИ И ИЗГОРЕТЕ МАЗНИНИ: Направете най-добрата тренировка с фитнес ластиците от Armageddon Sports. Перфектни за изграждане на мускулна маса, оформяне, влизане във форма и за спортове, като кросфит, пилатес, йога и др.
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 20кг
СПЕЦИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ СКЪСВАНЕ: Нашият ластик не е като другите ластици на пазара, които се късат след няколко тренировки. Ластик с дръжка Armageddon Sports има специална Anti-Snap технология, което гарантира здравината и издръжливостта му дълго във времето. Направен от най-високо качество премиум натурален латекс и също така двуслоен за максимално съпротивление. Дължината на ластика е 140 см.
Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата Armageddon Sports, 20кг

ПО-ДОБРИ ОТ ДРУГИТЕ: Повечето евтини имитации използват пластмасови клипс-системи, които не издържат на натоварването. Във фитнес ластиците на Armageddon Sports се използват метални клипс-системи, за да се гарантира сигурност и качество. Напълно подходящи са и често изпозлвани при рехабилитация, за по-добро и бързо възстановяване от травми.


МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ: Упражнявайки се с нашите ластици за тренировка, можете да избирате между 50+ различни метода на тренировка. Тренирайте цялото тяло – ръце, гърди, корем, рамена, гръб, крака, бедра, дупе. Вече няма нужда да ходите във фитнес залата, фитнесът се премести в твоят дом!

Тренировъчните ластици имат механично предимство срещу свободните тежести – с тях всяко движение със съпротивление е постоянно натоварване за мускулите, докато при тренировка със свободни тежести голяма част от съпротивлението се губи. По този начин с фитнес ластиците Armageddon Sports предизвиквате всяка мускулна група в тялото, което води до по-голям обхват от движение, по-добра стимулация на мускула и ново предизвикателство всеки път – изграждате мускули и топите мазнините.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Фитнес ластик със съпротивление 20 кг.

Фитнес ластик със съпротивление 20 кг.

Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата, съпротивление 20кг.

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Фитнес ластик със съпротивление 20 кг.

В следната категория има още 30 продукта: