Жилетка с Тежести 10, 15, 20kg.

Нов продукт

Жилетка с тежести за тренировки. От 10, 15 и 20 кг. Добро натоварване и сигурност.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 13 точки за лоялност. Общо за количката Ви 13 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 2,60 лв.


80,00 лв

10 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

Жилетка с тежести
Тренировките, които изпълнявате са Ви лесни и имате нужда от повече натоварване? Ето тук идва Вашето решение – Жилетка с Тежести Armageddon Sports! Тя е начинът да подобрите постиженията, силата и издръжливостта си, независимо какъв спорт практикувате!

СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА: Жилетката с тежести е двойно подсилена, за да можете да сте сигурни, че тежестите в нея няма да паднат по време на Вашата тренировка. Изработена е от здрав и издръжлив материал, който е готов да Ви служи за дълго време напред във Вашите тренировки.

РЕГУЛИРУЕМА ЖИЛЕТКА: Благодарение на невероятния си дизайн, жилетката с тежести има възможността да премахвате или слагате тежести, като в случая можете да я регулирате от 0.5 кг до 20 кг. Другото ? предимство е, че се закопчава с велкро и можете да си я стегнете здраво за тялото, без да се притеснявате, че може да падне от Вас.

КОМФОРТ И КАЧЕСТВО: Едно от най-добрите качества на жилетката е това, че не попива потта и не се вмирисва. Ако все пак я изцапате и има нужда от пране, можете да премахнете тежестите от нея и да я изперете на ръка с хладка вода. Качеството е както винаги на ниво за нашите клиенти!

ИЗГРАДЕТЕ ПО-ДОБРА ФИЗИКА: С използването на тежестите, Вие повишавате съпротивлението върху мускулите си, което напълно подходящо при всички упражнения. Независимо дали искате да натрупате мускули, да качите маса или да правите кардио – тя Ви кара да горите повече енергия и по-лесно ще постигнете целите си!

ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЕКИ: Както споменахме по-горе, тя се закрепя здраво за Вас с велкро залепване, което позволява напълно да се регулира, което я прави универсална и може да се ползва както от мъже, така и от жени. Тя ще бъде до Вас за по-лесно постигане на желаните резултати! Вземете сега и направете крачка към промяната!

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Жилетка с Тежести 10, 15, 20kg.

Жилетка с Тежести 10, 15, 20kg.

Жилетка с тежести за тренировки. От 10, 15 и 20 кг. Добро натоварване и сигурност.

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Жилетка с Тежести 10, 15, 20kg.