Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Нов продукт

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Повече детайли

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 59.96 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 137 точки за лоялност. Общо за количката Ви 137 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 27,40 лв.


1 379,00 лв

60 kg
Доставка до два дни!

Повече информация

Уред Bowflex-Xtreme XTLU
Размер: 210х139х127см
Разработен на базата на тренировките със свободни тежести, но без риска от неочаквана болка и бързата инерция на тежестите
Уредът се използва за упражнения на всички видове мускулни групи. Възможни са над 70 вида упражнения, които осигуряват една стабилна и добра тренировка в домашни условия
Седалка от полиуретан, ергономично пригодима. Педали с винилово покритие
С осигурена допълнителна стабилност и защита на гърба, с което значително намалява рискът от болки в тази област
Компактен размер, подходящ и за ограничени пространства

The Xtreme XTLU използва патентовани Силови Rods Bowflex, които осигуряват устойчивост, или тегло, който се чувства толкова добър или по-добре, отколкото свободни тежести - но без инерцията или рискът от болки в ставите обикновено се свързва със свободни тежести. Можете да се свържете един, два, три, четири или всички Ваши Мощност Род единици към системата за кабелна макара и отидете от най-малко като 5 по целия път до 210 паунда на съпротива.

Те са точно произведени от високотехнологичен композитен материал, съгласно най-високите мерки за контрол на качеството, след това облицовани и тествани четири отделни пъти, за да се гарантира качество и дълготрайност. Захранващите блокове Rod са толкова силни, можете да ги огънете многократно, но няма да бъде в състояние да ги изтощава.

Отзиви на клиенти
С публикувани онлайн почти 30 отзиви на клиенти, на Bowflex Xtreme XTLU Home Gym е спечелила уважаван 4.4 от 5 посетители звезда. Няколко души са споменали като известни затруднения да свикнат с помощта на Bowflex Xtreme XTLU Home Gym, като съпротива Мощност Band се чувства малко по-различно от традиционните тежести . Това е препоръчително, че всеки клиент гледа включени DVD за да получат представа за това как да използвате Bowflex Xtreme XTLU Home Gym правилно за най-добри резултати.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Path: > > > > Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

В следната категория има още 30 продукта: