Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Нов продукт

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Повече детайли

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 42.77 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 99 точки за лоялност. Общо за количката Ви 99 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 19,80 лв.


999,78 лв

-27.5%

Стара цена 1 379,00 лв

60 kg
Доставка: в момента два, три дни!

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Уред Bowflex-Xtreme XTLU
Размер: 210х139х127см
Разработен на базата на тренировките със свободни тежести, но без риска от неочаквана болка и бързата инерция на тежестите
Уредът се използва за упражнения на всички видове мускулни групи. Възможни са над 70 вида упражнения, които осигуряват една стабилна и добра тренировка в домашни условия
Седалка от полиуретан, ергономично пригодима. Педали с винилово покритие
С осигурена допълнителна стабилност и защита на гърба, с което значително намалява рискът от болки в тази област
Компактен размер, подходящ и за ограничени пространства

The Xtreme XTLU използва патентовани Силови Rods Bowflex, които осигуряват устойчивост, или тегло, който се чувства толкова добър или по-добре, отколкото свободни тежести - но без инерцията или рискът от болки в ставите обикновено се свързва със свободни тежести. Можете да се свържете един, два, три, четири или всички Ваши Мощност Род единици към системата за кабелна макара и отидете от най-малко като 5 по целия път до 210 паунда на съпротива.

Те са точно произведени от високотехнологичен композитен материал, съгласно най-високите мерки за контрол на качеството, след това облицовани и тествани четири отделни пъти, за да се гарантира качество и дълготрайност. Захранващите блокове Rod са толкова силни, можете да ги огънете многократно, но няма да бъде в състояние да ги изтощава.

Отзиви на клиенти
С публикувани онлайн почти 30 отзиви на клиенти, на Bowflex Xtreme XTLU Home Gym е спечелила уважаван 4.4 от 5 посетители звезда. Няколко души са споменали като известни затруднения да свикнат с помощта на Bowflex Xtreme XTLU Home Gym, като съпротива Мощност Band се чувства малко по-различно от традиционните тежести . Това е препоръчително, че всеки клиент гледа включени DVD за да получат представа за това как да използвате Bowflex Xtreme XTLU Home Gym правилно за най-добри резултати.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

Path: > > > > Комбиниран гладиатор Bowflex-Xtreme XTLU

В следната категория има още 30 продукта: