Комбиниран гладиатор Уред Bowflex-xtr.se

Нов продукт

Комбиниран гладиатор Уред Bowflex-xtr.se

Повече детайли

КУПИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
на 36 вноски по 80.38 лв.

С покупката на този продукт, можете да съберете до 187 точки за лоялност. Общо за количката Ви 187 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 37,40 лв.


1 879,00 лв

88 kg
Доставка: в момента два, три дни!

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Всичко в едно домашен фитнес предлага повече от 65 мускулни упражнения, фитнес-качествени
Три-позиция долен скрипец
Ергономична регулируема седалка с полиуретанова възглавница;
80 кг. натоварване включено
Размери: Височина: 208 cm) Дължина: (158 cm) Ширина: (125 cm)
Работна площ:(260 cm x 200 cm)
Максимално тегло на трениращия: до 136 кг.
7-годишна ограничена гаранция

The Xtreme SE предлага ергономична регулируема седалка с полиуретанова възглавничка за добавяне опора за гърба по време на тренировка.

The Xtreme SE ви позволява да извършва повече от 65 упражнения, фитнес-качествени, включително упражнения за гърдите, раменете, гърба, ръцете, корема и краката - с една дума, всичко, което трябва да се подобри сила, тон, или насипно състояние. Натварването които се чувстват толкова добре, или по-добре, отколкото свободни тежести, но без инерция или на риск от болки в ставите на последния. Ако това не е достатъчно съпротивление, можете също така да ъпгрейд на Xtreme SE до 310 или либри 410.
The Xtreme SE е оборудвана с редица тренировка станции, включително лат кула с правоъгълен лат бар за изграждането на гърба и мускулите на раменете; коремна криза раменни колани; три позиции долен скрипец / клек станция за изграждане на вашите задни мускули, прасците и каре; и разширение на крак / извиване привързаност. И специални повдигачи позволяват регулируемият кабел и макара система, която ви позволява да промените вашия ъгъл съпротива да се насочите упражнения по-ефективно на определени мускулни групи. Други детайли включват дръжка и глезена белезници, ергономична регулируема седалка с полиуретанова възглавница, и засиления X-образна основа за максимална стабилност.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Комбиниран гладиатор Уред Bowflex-xtr.se

Комбиниран гладиатор Уред Bowflex-xtr.se

Комбиниран гладиатор Уред Bowflex-xtr.se

Path: > > > > Комбиниран гладиатор Уред Bowflex-xtr.se

В следната категория има още 30 продукта: