Боксов бинт 4.5 м. Черен

ARM069

Нов продукт

Боксов бинт Аrmаgеddоn Sроrts 4.5 м, Черен. 100% памук, чифт, велкро залепване

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


15,00 лв

1 kg
Доставка до два дни!

Повече информация

> ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТРАВМИ: Много често в бокса и бойните изкуства възникват травми и наранявания особено на ръцете, тъй като с тях се нанасят ударите. Можете да се нараните дори, ако тренирате на боксовата круша. Ето защо, уважаващите себе си бойци използват средства за предпазване на ръцете. Едно от тях са боксовите бинтове, които се омотават около ръката за максимална защита. Ако търсите висококачествен бинт, ние Ви предлагаме Боксовия бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 4.5 м.>

> ТОП КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ: Бинтът е произведен от приятна на допир и нееластична материя, а именно 100% памук. Тя няма да раздразни кожата на ръцете и добре ще попие потта от тях. Най-важното предназначение на този боксов бинт е да стегне здраво и заедно костите на ръцете, за да може удара да се поема равномерно. Материята, от която е изработен му позволява да изпълнява пълноценно тази задача. Боксовия бинт Red Аrmаgеddоn Sроrts 4.5 м разполага с велкро залепяне, което да го стабилизира здраво за ръката, а също така е снабден и с дупка за палците.

> УНИВЕРСАЛЕН: Благодарение на дължината си – 4,5 м, бинтът е напълно достатъчен да се омотае добре около ръката на трениращия. Подходящ е както за тренировки, така и за състезания! С него ще се чувствате сигурни и защитени по време на Вашата битка! Така ще можете да се съсредоточите върху противника и да вземете наградата!

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Боксов бинт 4.5 м. Черен

Боксов бинт 4.5 м. Черен

Боксов бинт Аrmаgеddоn Sроrts 4.5 м, Черен. 100% памук, чифт, велкро залепване

Path: Home > Спортни стоки > Бокс екипировка > Боксов бинт 4.5 м. Черен