Боксов чувал Backley 40x150cm Преглед отблизо

Боксов чувал Backley 40x150cm

16694

Нов продукт

Боксов чувал, изработен от изключително качествени материали, подходящ за боксови тренировки, кардио и тренировки за издръжливост.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 19 точки за лоялност. Общо за количката Ви 19 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 3,80 лв.


199,00 лв

55 kg
Доставка: от днес за утре

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Боксов чувал inSPORTline Backley 40x150cm е основен боксов аксесоар. Той е изработена от издръжлив материал, наречен Plawil, който е изключително качествен, устойчив на скъсване издръжлив двупластов брезент. Този вид брезент е импрегниран с винил. Този боксов чувал се напълва ръчно с висококачествена памучен материал. Следователно теглото на отделните торбички може да варира. Подходящ за стаи с регулярни или по-високи тавани, inSPORTline Backley 40x150cm е идеална за боксьори, които имат по-тежък удар. Когато се използва в стаи с по-ниски тавани, тази торба е идеална за практикуване на ритници (кикбокс и други бойни изкуства). Освен това боксът бързо се превръща в неразделна част от кардио / тренировка за издържливост. Благодарение на всички тези функции, боксов чувал inSPORTline Backley е идеалният тренировъчен спътник.

Техническо описание:

Качествен боксов чувал
Дълъг експлоатационен живот
Равномерно разпределено тегло
Може да замени класическата кардио тренировка
Височина на чувала: 150 см
Диаметър на чувала: 45 см
Тегло: 50 - 55 кг
Материал: Plawil, двуслоен брезент, импрегниран с винил
Пълнеж: Текстилен разрез (памук)
Боксовите чували се пълнят ръчно, теглото им може да варира

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Боксов чувал Backley 40x150cm

Боксов чувал Backley 40x150cm

Боксов чувал, изработен от изключително качествени материали, подходящ за боксови тренировки, кардио и тренировки за издръжливост.

Path: > > > > Боксов чувал Backley 40x150cm

В следната категория има още 26 продукта: