Кана за водородна вода без функция циклон

BG 712

Нов продукт

Кана за водородна (хидрогенизирана) вода.

Водородна (хидрогенизирана) вода е вода, която е обогатена с водород (Н2).

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 28 точки за лоялност. Общо за количката Ви 28 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 5,60 лв.


288,00 лв

-2.372%

Стара цена 295,00 лв

3.8 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

Какво е хидрогенизирана (водородна) вода?

Хидрогенизираната ( водородна)  вода е вода, която е обогатена с водород  (Н2).

Дълго време биолозите са смятали, че водородът е само физиологично инертен газ, самият водород е един от най-естествените антиоксиданти, така че обогатената с водород вода има силна редукционна функция, неутрализира кръвта и клетките от  свободни радикали. Богатата на водород вода има по-силен антиоксидиращ ефект  от всички витамини А, С, Е, зелен чай и други антиоксиданти, известни на човека, отрицателния й потенциал, за голяма изненада е 300mv, което води до унищожаване на злокачествените образувания.

Подробно описание:

Ролята на богатата на водород вода върху човешкото тяло

Активния водород неутрализира свободните редикали блокиращи нормалната жизнена  функция на клетките и са основна причина за зараждане на заболявания, като сърдечно-съдови, диабет, автоимунни, свободните радикали са и една от основните причини за онкологични заболявания. Подобрява кръвообращението, активира човешките клетки, забява стареенето на клетките, подобрява имунитета, увеличава живите клетки, насърчава храносмилането и екскрецията, подобрява стомашно-чревната функция. Водата попучена с каната за водорона вода осигурява мощна детоксикация на клетъчно ниво и повишане на жизнената енергия на тялото, подобравяне тургура на кожата.

 КАК РАБОТИ:

Каната за водородна вода има две основно две функции:
Едната функция е вортекс вода. Имитира пренареждането на клъстерите на водата както това става в земните недра и така става като природно изворна вода. Другата функция е с помощта на генератор на водород в дъното на каната. Произвежда молекулярен водород който насища водата и се разтваря във водата. Това има изключително силно антиоксидантно действие доказано в медицински институти с научни способи. Доказано е че има повлияване на алцхаймер, атипичен дерматит , паркинсон и пр. Нормата за пиене от досегашните ппроучвания е 1.8 л. на ден за човек. Най-същественото предимство е във водородът. Като най-селективният антиоксидант. За разлика от познатите антиоксиданти витамините А, С, Е които неутрализират всички свободни радикали, а не всички са вредни. Водородът неутрализира само хидроксилните кислородни радикали останали от горенето и натрупани в клетките. Водородът, като нано частица преминава безпрепятствено през стената на клетката и затова много бързо се наблюдава подобрение. Водата съдържа хлор, това е лошо за пиене, за това препоръчваме да се налива готова питейна вода. Филтрирана, или изворна или минерална. Половината функция на каната за 8 минути приготвя водата за профилактична употреба. Цялата функция от цикъл 1 минути подготвя водата за изявени здравословни проблеми. Максимумът е 15 мин. Концентрацията не се повишава повече. На седмицата веднъж е добре да се прави цикълът самопочистване има копче за целта горе в дясно. Това почиства електродите с обратен ток.

Богата на водород вода за всички тези хора

 

Групи от хора със здравословни проблеми

Намалява стреса при хронична умора и предотвратява вредните последици върху здравето, поради срес, депресия, живот в големи градове и замърсена околна среда.

Хора в напреднала възраст

Хора, които искат да имат здраво тяло

Хора, които обичат да пият и ядат месо, деликатеси,  млечни продукти, тестени изделия, захарни изделия, като намаляват вредното действие на интоксикацията на тялото.

Редовно спортуващи хора

Бременни жени, кърмачки

Рискови пациенти, след инфаркт и инсулт, паркинсон, алцхаймер, множествена склероза

Схема на Електролизата за обогатяване с водород

След пречистване на водата с домашна филтърна система за обратна осмоза(препоръчително), каната за хидрогенизиране на вода, обогатява водата с водородни йони.

Диаграма

 

Електролитна вода, с алкална стойност на рН: 7,5 - 9,5

Киселинна                  Неутрална                               Алкална

 

 

Промяна на филтъра

Ниска консумация на енергия, висока ефективност

 

Водородът е силен

Тач бутон

Сменяемият калциев сулфитен филтър адсорбира остатъчния хлор във водата и прави питейната вода по-здравословна.

Мощност 15W

Захранване DC 12V

Електролиза с висока мощност, ниска консумация на енергия

Продуктът използва новоразработен водороден генератор, с по – голям капацитет за производство на водород

Каната с водородна вода идва с чувствителен бутон за лесен контрол

 

Каната за водородна (йонизирана) вода е едно от най-новите научни открития за профилактика на здравето и допълващо лечение, разработено в Япония.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Кана за водородна вода без функция циклон

Кана за водородна вода без функция циклон

Кана за водородна (хидрогенизирана) вода.

Водородна (хидрогенизирана) вода е вода, която е обогатена с водород (Н2).

Path: Home > Здраве и красота > Уреди за здраве > Физио терапевтични апарати > Кана за водородна вода без функция циклон

Аксесоари

В следната категория има още 25 продукта: