Гимнастическа швейцарска топка 76 см.

BB-001TBL-30N
36,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Тренировъчните или швейцарските топки са големи и високопроизводителни топки с диаметър от 45 см до 95 см. и товароносимост до 150 кг.

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 3 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,60 лв .


Гимнастическата топка е широко използвана за фитнес тренировки и упражнения в спортове като аеробика, йога и пилатес. С нейна помощ се подобрява равновесието, координацията и стойката на тялото. Ако сте решили да заложите на гимнастическата топка като уред, то е важно да съобразите големината ѝ с ръста си.м

Чрез упражнения с помощта на топката можете да подобрите баланса, координацията и позата на тялото. Топката е подходяща за укрепване, стречинг, упражнения за баланс и стягане на мускулите. Тя е много популярен и многофункционален уред, предпочитан в спортове като йога, пилатес, аеробика, фитнес в зала и в домашни условия. Също така можете да заменяте стола с топката за кратки периоди от деня в офиса или у дома, ако се налага да седите по-продължително време. Когато купувате гимнастическа топка обаче е важно да изберете правилния размер.

За хората с ръст до 1.60 м е подходяща топка с диаметър 55 сантиметра. Ако сте с ръст от 1.60 до 1.70 метра, е добре да изберете топка с диаметър 65 сантиметра, а ако сте с до 10 сантиметра по-висок – топка с диаметър 75-76 сантиметра. Ако сте с ръст над 1.80 м, топката трябва да е с диаметър 85 см. Гимнастическата топка е направена от издръжлив материал, който се почиства лесно. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Подобрява равновесието и координацията;

• Коригира лошото положение на тялото;

• Тонизира и разтяга мускулите

• Диаметър - 76 см.

• Цвят: син

BODY SCULPTURE
Нов
chat Коментари (0)