Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 9 м

ARM089

Нов продукт

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 9 м. Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. 8 кг.

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 9 точки за лоялност. Общо за количката Ви 9 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,80 лв.


99,00 лв

9 kg
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Повече информация

Бойно въже /фитнес въже/

ПОДОБРЕТЕ ФИЗИКАТА СИ: Въжето за тренировка има невероятни ползи върху тялото. Можете да го използвате за тренировка на цялата горна част, а защо не и за долна част. Едни от най-натоварваните мускули по време на упражнението са коремните, за това нищо чудно да имате мускулна треска на следващия ден.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. Основно се употребява за подобряване на издръжливостта, силата и експлозивността на трениращия. Във видеото долу ще видите 12 упражнения, които препоръчваме да опитате, след като закупите въжето.

ПРЕМАХНЕТЕ МАЗНИНИТЕ: Знаете, че по време на тренировка тялото Ви започва да работи на по-високи обороти, нали така> Следователно то започва да гори калории. Благодарение на високата интензивност по време на тренировка с бойното въже, Вие ще губите мазнини още по-бързо, което го прави дори по-добро и от всяко кардио упражнение.

ВИСОКО КАЧЕСТВО И КОМФОРТ: Можете без никакво притеснение от скъсване да прекарвате дълги тренировки с фитнес въжето. То е направено от здрав и качествен материал, като за Ваше удобство сме добавили и гладко покритие в двата края, което ще предпази ръцете Ви от протриване или наранявания.

Предимства на бойното въже
По-добро от кардиото – тук Вие губите мазнини, ставате по-издръжливи, трупате сила и мускули;
Идеална широчина и дължина – подбрали сме точната мярка, която пасва на захвата на всеки желаещ да употребява тренировъчно въже;
Перфектно за подготовка за двубой – с този невероятен артикул Вие можете да подобрите експлозивността и пъргавината си, които със сигурност ще Ви помогнат в следващата битка.

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 9 м

Напишете отзив

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 9 м

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 9 м

Бойно въже диаметър 3.8 см дължина 9 м. Бойното въже се използва от много видове спорт, като например бокс, ММА, фитнес, кросфит и други. 8 кг.

В следната категория има още 30 продукта: