Басейни

Промоции

Нови продукти

Производители

  Новини и Статии >>>

  Басейни

  Басейни. Метални басейни, Дървени басейни, сглобяеми басейни. Онлайн магазин за продажба на басейни. Сглобяеми басейни, надуваеми басейни и преносими джакузита. Филтри за басейни, поддръжка на басейн, химикали и уреди за почистване. Евтини домашни басейни на Испанската фирма GRE. Басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и бе...

  Басейни. Метални басейни, Дървени басейни, сглобяеми басейни. Онлайн магазин за продажба на басейни. Сглобяеми басейни, надуваеми басейни и преносими джакузита. Филтри за басейни, поддръжка на басейн, химикали и уреди за почистване. Евтини домашни басейни на Испанската фирма GRE. Басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и безпроблемно ползване, ако искате това да стане веднага лесно и бързо, и на изгодна цена - тогава сте попаднали на правилното място!

  Предлаганите от нас фамилни сглобяеми басейни обединяват гореизброените качества, които сами може да сглобите за броени часове! 

  Испанската фирма GRE е един от най-големите европейски производители на басейни за наземен монтаж с повече от 50 годишен опит в този сегмент. Понастоящем е част от най-голямата Европейска групировка в областта на производството на басейни с групата AQUARIA. Басейните са евтини. Монтират се бързо и лесно. За около ден или два ще имате басейн на двора.  

  Басейните с овална форма са предпочитани от хора, за които удоволствието от къпането е свързано с възможността да поплуват
  няколко дължини. Конструкцията им е стабилна благодарение на усилените странични подпори и широк борд. Подходящи са както за надземен така и за вкопан монтаж и предоставят многообразни възможности за интегриране със заобикалящата среда. Предлагат се напълно окомплектовани с пясъчен филтър с помпа и стълба.

  Басейните с кръгла форма се характеризират с лесен монтаж и са
  предпочитани в случаите на ограничено пространство поради възможността за максимално оползотворяване на свободното място.
  Те са изключително устойчиви както при надземен така и при вкопан монтаж и създават атмосфера на съвършенство с идеалната си форма. Басейните се предлагат в комплект с пясъчен филтър с помпа и стълба, което предполага възможност за пълното функциониране и ползване

  Още

  Басейни Съдържа 112 продукта.

  Подкатегории

  • Басейни в наличност

   Металните сглобяеми басейни на испанската фирма GRE. Басейните са лесни за монтаж. Надземни басейни, сглобяват се за ден и са евтини. Басейнът използва стена от метал, която е поцинкована и прахово боядисана. Станата на басейна има дълготраен живот. Дъното на басейна е земята под него. Водата на басейна се съхранява в здрав гумиран брезент от ПВЦ наречен линер. Той е издръжлив и устойчив на химикали и ултравиолетова светлина. Басейните са кръгли или овални. Различни размери и дълбочини. Басейните се монтират на равна повърхност, добре валирана и добре изравнена. Всичките басейни са оборудвани с пясъчен филтър помпа, скимер - преливник и стълба. Ние предлагаме също соларни покривала, препарати и химикали, а също и системи за почистване и поддържане.  Наличните басейни в момента на склад. Доставяме веднага вашият басейн, а до няколко дни можем да извършим монтаж на басейна. Басейните са налични за поръчка. Басейните са кръгли или елипсовидни. Елипсовидните басейни са по-подходящи когато мястото е ограничено. При елипсовидните басейни може да предложим басейн с дължина до десет метра. По-луксозната гама басейни доставяме по заявка за 20 дни. Капарирате избраният басейн и след 20 дни получавате поръчаният басейн. Ако искате да притежавате басейн, произведен от качествени материали, гарантиращи дълго и безпроблемно ползване, ако искате това да стане бързо и на изгодна цена - тогава сте попаднали на правилното място! Забавлявайте се със собствен басейн достъпен за всеки. 

  • Надуваеми и сглобяеми...

   Басейни Polygroup и Bestway. Надуваеми и сглобяеми басейни за активна почивка и забавление. Басейните с тръбна конструкция са най-лесните за монтаж от всички модели. Те се монтират бързо и без помощта на каквито и да било инструменти. Единственото условие е да имате равен и чист терен. В случай, че решите да разглобите или преметите басейна, това става толкова бързо и просто, както и монтажа му. Басейнът е снабден с дренажен отвор, с който лесно при нужда да бъде източван. Басейни с тръбна конструкция могат да бъдат свързани с филтър за пречистване на водата. Басейните за деца са много атрактивни. Надуваеми басейни изработени от трислойно ПВЦ с армировка. Много цветове, пръскащи и шарени. Басейните на Polygroup и Bestway са подредени по цена, първо започваме с най-малките, надуваеми басейни за деца, след това са по-големите надуваеми басейни, някои от които имат филтърна помпа и стълба. Те са чудесна евтина и забавна алтернатива за лятото и вашата градина. Басейнът всъщност не надува. Надуваемата част е само горният ринг. Наречен още надуваем борд. Тези басейни се само укрепват на базата на добре надутият борд. Следват сглобяемите басейни на Polygroup: това са басейни изградени от стоманена тръбна рамка и гумиран бризент наречен линер. Този линер е  материал "Tritech" много трайни благодарение на тройния слой (PVC - полиестер - PVC). Металната рамка на басейна е от сглобяеми тръби. Самият басейн представлява армирано ПВЦ което се обяга на земята и създадената рамка от тръби. Това са бързи за монтаж басейни на много добри цени. Изработени от носеща тръбна конструкция от подцинкована стомана със защита срещу корозия и трислоен гъвкав и твърд материал - PVC с UV защита два слоя и армировъчна мрежа между тях, басейните с тръбна конструкция са стабилни и издръжливи на слънчевото облъчване, третирането с препарати и влиянието на околната среда. Всички модели надуваеми басейни са снабдени също и с дренажен отвор за източване и отвори с адаптери за евентуално свързване с филтрираща система за почистване. Повечето от тях имат филтрираща система за басейн, стълба за басейн и подложки и покривала. Тези басейни са правоъгълни и кръгли. Всички басейни над 70 см височина имат стълба в комплекта си. Басейните с увеличена дълбочина са комплектувани с филтърна помпа, стълба, маркучи и покривала. Всички басейни на Polygroup марката се монтиран за не повече от 30 минути. Остава само да го напълните и да се забавлявате. Има няколко метални басейни - с метална стена. Тази марка предлага всичко за басейна: помпи, филтри, маркучи,изпускатели, скимери, покривала и подложки. Polygroup предлага също така лодки, палатки, джакузита, които може да видите в другите секции на сайта. Басейните са надуваеми и пластмасови сглобяеми на много изгодни цени. Това ги прави достъпни за всеки и най-вече за децата.

  • СПА джакузи

   Домашно надуваемо спа джакузи. MSPA - Когато луксът е на достъпни цени.
   Прегръдка на модерната технология за насърчаване да се създаде здравословен начин на живот и оптимално здраве. Удобни, преносими и достъпни спа удоволствия в къщи.
   Познатия свят за качествени продукти и новаторски дизайн, MSPA стартира първото надуваемо джакузи спа ваната в индустрията. Днес, MSPA предлага продуктови линии на джакузи и масаж спа център с различни материали за всеки стил и бюджет. С традиционната гореща вана технология и качество надуваеми материали, MSPA продукти ще ви донесе голямо удобство и отличен опит за релаксация и възстановяване. Името на MSPA отличава с качество, преносимост и отлични постижения.
   Защо да избера MSPA
   * 22 години опит в надуваеми развлекателни продукти
   * Стилен и изискан спа дизайн
   * Най-добър плат и облицовки
   * Впечатляващо портфолио на издадените патенти и заявки
   * Интуитивен. Открито и закрито ползване
   * Всички продукти са сертифицирани с международното изискване за безопасност, CE, TUV-GS, ССА, CETL, & S +
   * Производственият процес се поддържа и контролира от системата за ERP
   * Топ спа марка в надуваемая спа пазар

   Продуктите на MSPA - компанията за надуваеми СПА продукти са в джакузитата и лодките. Надуваемо джакузи е много добра алтернатива. Чудесно решение на съвременните изисквания за социална изолация. Именно за това ви предлагаме много атрактивини промоции на джакузи и надуваеми продукти като лодки, каяци и СУП. Сега когато се очертава трудно лято, което ще трябва да прекараме по домове или вили, по извън градските си къщи, това е чудесно решение. Да можете да релаксирате и възстановявате. Дакузито е преносимо, лесно се пълни и премества, може да го инсталирате на двора, под навеса, на терасата или във стаята ако ви е приятно. Бързо се загрява, лесно се почиства и е много по евтино от вграденото. Джакузи може да имате и във малка по площ стая или градина. Може да изберете от кръгло, правоъгълно или шетоъгълно джакузи. Предлагаме луксозни изпълнения със имитация на кожа. Предлагаме и джакузи с твърди стени в случай че имате немирни домашни любимци. Изберете размер като за вас и вашите близки и ние ще ви го доставим веднага.   

  • Аксесоари за басейни

   Аксесоари за басейни. Химикали за басейн. В отделна категория са почистващите роботи за басейн. Бърз и бавен хлор, РН оптимизатор, анти алги. Покривала за басейни, зимни покривала. Филтри, помпи, маркучи. Всичко необходимо за вашият басейн. Комплект за поддръжка на басейни и аксесоари. Робот за почистване на басейни. Осветление за басейн-цветно. Резервни части. Тук има термометър за басейн. Соларно покривало. Соларен душ за басейн. Сам загрява водата на басейна. Отоплители за басейни. Термопомпи за басейн или соларни отоплители. Различните препарати за поддръжка на басейна. Четки, кепчета, вакумни чистачки или подочистачки за басейни. Маркучи и фитинги за свързване на басейна. 

  • Басейни по заявка

   Това са басейни на на същата фирма GRE от Испания с по-голяма дълбочина. 132 см. или специфичен материал. Не са налични на склад, но при желание се доставят за 20 дни. За подобна поръчка е необходимо 30% капаро.
   Преди да пристъпите към избора му, обаче е необходимо правилно да определите вашите нужди в зависимост от планираното използване и бюджета, с който разполагате. На първо място стои изборът на подходящ размер и оборудване за басейна. Основни въпроси на които трябва да си отговорите - С какво място разполагам? Колко хора ще ползват басейна? Какво искам да изградя - малък семеен басейн за собствено ползване или такъв, който ще се използва от съседи и гости? За какво искате да ползвате басейна - просто за отмора, излежавайки се върху надуваем дюшек с чаша в ръка или ще искате да имате възможност за плуване. При всички случаи специалистите препоръчват да изберете възможно най-големия басейн и с най-качественото оборудване, което можете да си позволите.

  за страница
  Показване на 1 - 12 от 112 артикула
  • Флуколант избистрител на водата в басейна
   13,00 лв В наличност
   Флуколант избистрител на водата в басейна

   Флуколант избистрител на водата в басейна в две разфасовки 

   13,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • К-кт 2бр. Филтър за надуваемо СПА
   32,00 лв В наличност
   К-кт 2бр. Филтър за надуваемо СПА

   К-кт 2бр. Филтър за надуваемо СПА

   32,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Възглавничка за джакузи
   39,00 лв В наличност
   Нов
   Възглавничка за джакузи

   Възглавничка за джакузи

   39,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Надуваемо покривало за 6 местно квадратно джакузи
   59,00 лв В наличност
   Нов
   Надуваемо покривало за 6 местно квадратно...

   Надуваемо покривало за 6 местно квадратно джакузи

   59,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Басейн с надуваем борд Фламинго без филтър помпа.
   69,00 лв В наличност
   Басейн с надуваем борд Фламинго без филтър...

   Басейн с надуваем борд Фламинго без филтър помпа. Интегрирана в опашката пръскалка, захранвана от градински маркуч.

   69,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • К-кт 6бр. Филтър за надуваемо СПА
   69,00 лв В наличност
   Нов
   К-кт 6бр. Филтър за надуваемо СПА

   Комплект от 6 бр резервен картушен филтър за джакузи Mspa.

   69,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Термоизолираща подложка за надуваемо СПА
   69,00 лв В наличност
   Нов
   Термоизолираща подложка за надуваемо СПА

   Термоизолиращата подложка е комплект от 9 части, които се свързват една с друга.

   69,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Надуваемо покривало за 6 местно кръгло джакузи
   69,00 лв В наличност
   Нов
   Надуваемо покривало за 6 местно кръгло...

   Надуваемо покривало за 6 местно кръгло джакузи

   69,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Басейн надуваем 2.44х76см. Summer Waves Quick Set
   69,90 лв Изчерпано
   Басейн надуваем 2.44х76см. Summer Waves...

   Басейн надуваем polygroup 2.44х76см. Summer Waves Quick Set с надувем борд без филтър

   69,90 лв
   Вижте срока на доставка
   Добавяне към количката Още
   Изчерпано
  • Комплект Волейбол за различни размери басейн Metal Frame с метална рамка
   70,00 лв В наличност
   Комплект Волейбол за различни размери...

   Комплект Волейбол за различни размери басейн Metal Frame с метална рамка. Съдържа стойка, мрежа и топка.

   70,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Покривало за басейн зимно
   От 77,00 лв В наличност
   Покривало за басейн зимно

   Зимно покривало за басейн с девет размера за различните басейни

   От 77,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  • Надуваем басейн JILONG 262 x 175 см
   79,00 лв В наличност
   Надуваем басейн JILONG 262 x 175 см

   Надуваем басейн Giant 262 х 175 cm с правоъгълна форма. Семеен басейн с двукамерна конструкция

   79,00 лв
   Доставка от днес за утре /в работни дни/
   В наличност
  Показване на 1 - 12 от 112 артикула