Booty Bands Set - Ластици за дупе и бедра комплект 5 части

ARM077

Нов продукт

5 Ластика за тренировка на дупе и бедра с различно съпротивление + торбичка за съхранение

Тренировъчни ластици в кръг, комплект от 5 броя Armageddon Sports

Повече детайли

С покупката на този продукт, можете да съберете до 3 точки за лоялност. Общо за количката Ви 3 точки за лоялност това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


39,00 лв

1 kg
Доставка до два дни!

Повече информация

ренировъчни ластици за стегнати дупе, бедра и крака

Комплектът от 5 броя ластици за тренировка на Armageddon Sports са най-добрата инвестиция, която можете да направите за подобряване на физическото Ви състояние! Те намират приложение в случаи на рехабилитация и упражнения, като фитнес, йога, пилатес, кросфит, разтягане, скачане и в още куп спортове.

> СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ: Ако имате нужда от стягане на тялото Ви, нямате много време и не Ви се дават всеки месец пари, за да ходите на зала, изберете тези уникални ластици! Гарантирано те могат да Ви дадат същите резултати само с 20 минути упражнения на ден! Усетете разликата още след първата тренировка!

> ТРЕНИРАЙТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ: С нашите екологично чисти ластици Вие можете да разнообразите Вашата скучна тренировка! Всеки един е с 5 различни степени на съпротивление, като сами можете да си прецените с кой можете да започнете и завършите упражнението си. Както казахме по-горе, подходящи са за абсолютно всеки спорт!


> ДЖОБЕН РАЗМЕР: Вземете ги навсякъде с Вас! Предлагат се в удобна чантичка, която събира и 5-те тренировъчни ластика. Можете да си я сложите в раницата, дамската чанта или дори в джоба си! Бъдете различни, изпробвайте ги където и да сте и ще останете учудени от резултата, който сте постигнали за кратко време!

> ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ: Най-добрите ластици за тренировка на дупе, бедра и ханш. Стегнете краката ефективно и бързо! Стегнете цялото си тяло просто и лесно, само и единствено с 5 броя ластици за съпротивление! Може да не Ви се вярва, но ще получите 100% удовлетворение, като се видите в огледалото!

> 5 РАЗЛИЧНИ СЪПРОТИВЛЕНИЯ:

X-Light – много леко съпротивление (от 2 до 5кг);
Light – леко съпротивление (от 3 до 7кг);
Medium – средно съпротивление (от 7 до 10кг);
Heavy – тежко съпротивление (от 9 до 12кг);
X-Heavy – много тежко съпротивление (от 15 до 19кг).

Ако сте по-напреднали и X-Heavy Ви е лек, можете да направите комбинация между два ластика за още по-голямо съпротивление!


> ЦВЕТНИ И КАЧЕСТВЕНИ: Ластиците за тренировка са създадени от приятен на допир латекс, който не вреди на природата и е с изключителни еластични качества. Те са цветни, удобни и практични! Вземете ги сега и със сигурност ще останете доволни от избора си!

Допълнителна информация файлове За сваляне

Отзиви

Напишете отзив

Booty Bands Set - Ластици за дупе и бедра комплект 5 части

Booty Bands Set - Ластици за дупе и бедра комплект 5 части

5 Ластика за тренировка на дупе и бедра с различно съпротивление + торбичка за съхранение

Тренировъчни ластици в кръг, комплект от 5 броя Armageddon Sports

Path: Home > Фитнес уреди > Фитнес аксесоари > Booty Bands Set - Ластици за дупе и бедра комплект 5 части

В следната категория има още 30 продукта: