Фитнес Ръкавици Red Lux, размер S,M,L,XL

ARM028
20,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Фитнес Ръкавици Red Lux, размер S,M,L,XL. Естествена кожа, Двойна кожа на дланта, патентована система за бързо сваляне на ръкавиците, накитник

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 2 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,40 лв .


Фитнес Ръкавиците Red Lux Armageddon Sports се отличават с най-високо качество и осигуряват максимална сигурност и комфорт по време на тренировка. Ръкавиците са произведени от естествена качествена кожа и разполагат със специални накитници, за още по-сигурно прилепване към ръцете. За тях е характерна уникална патентована система, благодарение на която ръкавиците се свалят бързо и лесно. Разполагат с двойна кожа на дланта, за оптимална защита от мазоли и охлузвания.

 

Високото качество на материалите и двойния шев, гарантират дълъг живот на ръкавиците. Фитнес Ръкавиците Red Lux Armageddon Sports се предлагат в размери S,M,L,XL.

 

Акценти:

 

  •                    Високо качество на ръкавиците
  •                    Произведени от естествена кожа
  •                    Патентована технология за лесно сваляне
  •                    Двойна кожа на дланта
  •                    Специални регулируеми накитници

 

Обиколка на дланта (см.)

17.5 – 19

19 – 20.5

20.5 – 21.6

21.6 -  24

Размери

S

M

L

XL

 

За да намерите подходящият за Вас размер, измерете обиколката на дланта в най-широката част (без палеца). Ако сте на границата на два размера, изберете по-големият размер.

Нов
chat Коментари (0)