Фитнес Ръкавици Hornet, размер S,M,L,XL

ARM030
20,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Фитнес Ръкавици Hornet, размер S,M,L,XL. Комбинация от естествена кожа и плат.

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 2 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,40 лв .


Фитнес Ръкавиците Hornet Armageddon Sports са предназначени за атлетите, които търсят максимална сигурност и комфорт по време на тренировка. Отличават се с високо качество на материалите и дълъг експлотационен живот. Подобряват захвата и дават удобство. Ръкавиците са произведени от естествена кожа в комбинация с плат и отвеждат влагата далече от ръцете. Имат велкро залепяне, което помага на ръкавиците да прилепнат още по добре към ръката. Двойния шев на ръкавиците и високото им качество, гарантират дълъг експлотационен живот. Скъсените пръсти подобряват усещането на ръцете и олекотяват конструкцията на ръкавиците. Фитнес Ръкавиците Hornet Armageddon Sports се предлагат в размери S,M,L,XL.

 

Акценти:

 

  •                    Висококачествени ръкавици
  •                    Естествена кожа в комбинация с плат
  •                    Двоен шев и скъсени пръсти
  •                    Регулируемо велкро залепване
  •                     

Обиколка на дланта (см.)

17.5 – 19

19 – 20.5

20.5 – 21.6

21.6 -  24

Размери

S

M

L

XL

 

За да намерите подходящият за Вас размер, измерете обиколката на дланта в най-широката част (без палеца). Ако сте на границата на два размера, изберете по-големият размер.

Нов
chat Коментари (0)