Фитнес колан Ergo, размер S,M,L,XL,XXL

ARM020
25,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Фитнес колан Ergo, размер S,M,L,XL,XXL. Материал - гъвкава найлонова-неопренова матрица, уникален извит ергономичен дизайн, 12,5 см широчина в най-широката част,  велкро запокчаване

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 2 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,40 лв .


Представяме Ви уникалния Фитнес колан Ergo Armageddon Sports независимо дали ще го използвате за вдигане на тежести или бодибилдинг, никога няма да пожелаете друг колан!

Отличава се с ергономичен извит дизайн и е произведен от гъвкава найлонова-неопренова матрица. Колана има 12,5 см широчина в най-широката част. Осигурява подкрепа за цялата долна част на гърба, като я предпазва от нараняване. Това ще Ви даде повече увереност и ще Ви позволи да вдигате по-големи тежести.

Този колан дори може да подобри вашето дишане по време на тренировката! Фитнес колана Ergo Armageddon Sports има велкро залепване, за лесно поставяне и сваляне, а също така и за повече комфорт. Контурния дизайн подобрява Вашата стойка и техника при тежки упражнения като мъртва тяга и клек. Качеството на изработката Ви гарантира безкомпромисна здравина-колана е създаден, за да Ви помага и пази от нараняване не просто за следващата тренировка, а за години напред!

Размери S,M,L,XL,XXL

Обиколка на Талия (см.)

66-81

81-91

91-101

101-111

111-121

Размер

S

M

L

XL

XXL

Нов
chat Коментари (2)
Оценка