Трибойски колан Power Belt, размер S,XL,XXL

ARM019
49,90 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Трибойски колан Power Belt, размер S,XL,XXL. Колан за трибойци и силови атлети, 10 см широчина, 13 мм дебелина, естествена кожа, двойна катарама

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 4 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 4 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,80 лв .


Запознайте се с Трибойския колан Power Belt Armageddon Sports- здрав и надежден, той ще Ви предпази от травми и наранявания в борбата с големите тежести, с които всеки един трибоец трябва да се справя ден след ден. Когато вдигате тежести, липсата на стабилизация на гръбначния стълб може да доведе до посредствени тренировки и неприятни контузии.

В допълнение към защитата от деформация на гръбначния стълб, Трибойския колан Power Belt Armageddon Sports играе ролята на допълнителен слой за подкрепа на корема. Когато носите този колан, компресията на лумбалните прешлени е по-продължителна и можете да вдигнете по-голяма тежест. Произведен е от естествена кожа и разполага с двойна катарама. Има широчина 10 см и дебелина 13 мм.

Размери: S,M,L,XL,XXL

S-от 60 до 80 см
M-от 70 до 90 см в момента не е наличен
L-от 80 до 100 см в момента не е наличен
XL-от 90 до 110 см
XXL-от 95 до 115 см

Нов
chat Коментари (0)