Тренировъчни подложки с накитници (Power Grip Lifting Pads)

ARM015
20,00 лв
Доставка от днес за утре /в работни дни/

Тренировъчни подложки с накитници (Power Grip Lifting Pads). Специална материя против приплъзване, предпазват дланите от мазоли и охлузвания, напълно заместват ръкавиците

В наличност

redeem
Купувайки този продукт, можете да съберете до 2 точки за лоялност . Вашата количка ще съдържа общо 2 Точки които могат да бъдат конвертирани във ваучер за 0,40 лв .


Повечето атлети използват фитнес ръкавици, за да получат по-добро сцепление с тежестта и да предпазят ръцете си от нараняване. В някои случаи обаче, ръкавиците предизвикват неприятни усещания. Представяме Ви тренировъчните подложки с накитници на марката Armageddon Sports, които могат напълно да заместят фитнес ръкавиците, като заедно с това изпълняват сходни функции.

С помощта на тези подложки, Вие ще си осигурите по-добър захват, така че бъдете готови да направите повече повторения по време на тренировка. Тайната на този иновативен фитнес аксесоар е специалната материя против приплъзване, която едновременно с това защитава дланите от мазоли и охлузвания. Тренировъчните подложки с накитници са универсален размер и имат велкро залепване.

Акценти:

• Напълно заместват ръкавиците
• Осигуряват защита от приплъзване
• Предпазват дланите от мазоли и охлузвания
• Универсален размер
• Велкро залепване

Нов
chat Коментари (0)